• Θέλεις να μάθεις να λες τα χαρτιά, ή να παίρνεις σύντομες απαντήσεις σε κάποια από τα ερωτήματά σου; Το Manteion.gr σου ετοίμασε έναν εύχρηστο οδηγό χαρτομαντείας, για να μπορέσεις να μάθεις να ερμηνεύεις τους συμβολισμούς της απλής τράπουλας!  Το μόνο που χρειάζεσαι λοιπόν, είναι μία απλή χαρτοπαικτική τράπουλα, την οποία θα την χρησιμοποιείς αποκλειστικά και μόνο για να ρίχνεις τα χαρτιά και φυσικά πάνω από όλα χρειάζεται να έχεις το μεράκι αλλά και την φαντασία  …

Μάθε να λες τα χαρτιά

Αφού έχεις προμηθευτεί την τράπουλα με την οποία θα ρίχνεις τα χαρτιά  (κατά προτίμηση να είναι χάρτινη τράπουλα), στη συνέχεια φρόντισε για 3 μέρες, να την έχεις στα χέρια σου και να την ανακατεύεις. Την τράπουλά σου, δεν θα πρέπει να την αγγίξει κανείς άλλος, θα πρέπει να έχει αποκλειστικά την ενέργεια τη δική σου, θα πρέπει μόνο εσύ να λες τα χαρτιά με αυτήν!

Μην λες τα χαρτιά τις ημέρες που έχεις κάποιο έντονο πρόβλημα ή που η διάθεσή σου δεν είναι ήρεμη αλλά και ευχάριστη. Όταν αποφασίσεις λοιπόν να ρίξεις τα χαρτιά, θα πρέπει να είσαι σε ένα δωμάτιο που θα έχει ησυχία, βεβαιώσου πρώτα ότι δεν θα σε ενοχλήσει κανείς (ούτε το κινητό σου). Άναψε ένα κερί και χαλάρωσε για λίγο, προσπαθώντας να διώξεις από το μυαλό σου κάθε σκέψη, που μπορεί να σε επηρεάσει στην πρόβλεψή σου.

Πάρε στα χέρια σου την τράπουλα και διάλεξε την φιγούρα του ατόμου που θέλεις να μάθεις για αυτό, δηλαδή το άτομο στο οποίο θα ρίξεις τα χαρτιά για πρόβλεψη. Για φιγούρα θα διαλέξεις ανάμεσα στα χαρτιά του Ρήγα  (για άντρα), Ντάμα (για γυναίκα), η επιλογή σου θα βασιστεί στο χρώμα των μαλλιών και της επιδερμίδας, σύμφωνα με τις ερμηνείες που δίνονται παρακάτω σε όλα τα χαρτιά.

Βάζεις στο κέντρο του τραπεζιού την φιγούρα σου και παίρνεις στα χέρια σου την τράπουλα και αρχίζεις να την ανακατεύεις.  Ενώ κρατάς την τράπουλα στα χέρια σου, σκέψου όλα όσα θέλεις να μάθεις για το άτομο που ρίχνεις τα χαρτιά, φέρτο στο μυαλό σου και πες από μέσα σου τρεις φορές το όνομά του.
Το ανακάτεμα της τράπουλας θα το σταματήσεις όταν νιώσεις ότι τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις το ρίξιμο των χαρτιών.  Όταν ολοκληρώσεις λοιπόν το ανακάτεμα, κόψε με το δεξί σου χέρι, τρεις φορές την τράπουλα.

Ένωσε και πάλι τα χαρτιά σε μία στοίβα, με την σειρά που εσύ θες εκείνη την στιγμή.

Η εύκολη παραδοσιακή μέθοδος

  • Βάλε τα πρώτα 3 φύλλα της τράπουλας πάνω από την φιγούρα σου
  • Βάλε τα 3 επόμενο φύλλα της τράπουλας κάτω από την φιγούρα σου
  • Βάλε τα 3 επόμενο φύλλα της τράπουλας αριστερά από την φιγούρα σου
  • Βάλε τα 3 επόμενο φύλλα της τράπουλας δεξιά από την φιγούρα σου

Ο συμβολισμός των φύλλων 

  • Τα φύλλα πάνω από την φιγούρα είναι τα μελλοντικά γεγονότα, οι εξελίξεις που θα υπάρξουν στο διάστημα των 3 μηνών.
  • Τα φύλλα κάτω από την φιγούρα είναι αυτά που έχουν ήδη γίνει, αλλά ο ενδιαφερόμενος τα σκέφτεται και επηρεάζεται ακόμα από αυτά!
  • Τα φύλλα αριστερά από την φιγούρα, είναι όσα θα απασχολήσουν άμεσα τον ενδιαφερόμενο (μέσα στις επόμενες μέρες), όλα όσα ο ίδιος θα κάνει πράξη στο διάστημα της 1 εβδομάδας.
  • Τα φύλλα δεξιά από την φιγούρα είναι οι εξελίξεις που θα έχει μέσα στις επόμενες μέρες  ο ενδιαφερόμενος μέσα από τρίτα πρόσωπα.

Οδηγίες για την ερμηνεία

Παρακάτω σου έχουμε ετοιμάσει έναν εύχρηστο οδηγό για να μπορείς να ερμηνεύσεις τα χαρτιά! Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι θα πρέπει να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη, θα πρέπει να αφήσεις την φωνή της διαίσθησής σου να σε καθοδηγήσει. Μπορείς ακόμα και να αυτοσχεδιάσεις. Γράψε τις προβλέψεις σου σε ένα χαρτί και κράτησέ τες για να μπορείς αργότερα να ανατρέξεις σε αυτές και να δεις αν όντως έπεσαν μέσα! Τις πρώτες φορές που θα πεις τα χαρτιά, μπορεί να μπερδευτείς ή και να απογοητευτείς, θεωρώντας ότι δεν μπορείς να τα καταλάβεις… Με τον χρόνο όμως, θα εξοικειωθείς και θα σου είναι πιο εύκολο να μπορείς να τα ερμηνεύσεις.

 

Οι ερμηνείες των χαρτιών
0
Έχεις κάποια απορία σχετικά με το ρίξιμο της χαρτομαντείας; Γράψε μας στα σχόλιαx

ΦΙΓΟΥΡΕΣ

Ρήγας

ΡΗΓΑΣ ΣΠΑΘΙ: Άνδρας με σταρένια επιδερμίδα, καστανά σκούρα μαλλιάΡΗΓΑΣ ΣΠΑΘΙ: Άνδρας με σταρένια επιδερμίδα, καστανά σκούρα μαλλιά

ΡΗΓΑΣ ΚΟΥΠΑ: Άνδρας καστανός ανοιχτός

ΡΗΓΑΣ ΚΑΡΟ: Άνδρας ξανθός ή γκρίζος ή άνδρας μεγαλύτερης ηλικίας

ΡΗΓΑΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ: Άνδρας μελαχρινός με σκούρα επιδερμίδα.

Ντάμα

ΡΗΓΑΣ ΣΠΑΘΙ: Άνδρας με σταρένια επιδερμίδα, καστανά σκούρα μαλλιάΝΤΑΜΑ ΣΠΑΘΙ: Γυναίκα με σταρένια επιδερμίδα, καστανά σκούρα μαλλιά

ΝΤΑΜΑ  ΚΟΥΠΑ: Γυναίκα  καστανή  ανοιχτή

ΝΤΑΜΑ ΚΑΡΟ: Άνδρας ξανθός ή γκρίζος ή άνδρας μεγαλύτερης ηλικίας

ΝΤΑΜΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ: Γυναίκα μελαχρινή με σκούρα επιδερμίδα.

rcjkobKcR

ΡΗΓΑΣ ΣΠΑΘΙ: Άνδρας με σταρένια επιδερμίδα, καστανά σκούρα μαλλιάΒΑΛΕΣ ΣΠΑΘΙ: Η σκέψη ατόμου καστανού (σπαθάτου)

ΒΑΛΕΣ ΚΟΥΠΑ: Η σκέψη ατόμου καστανού  ανοιχτού (κουπάτου)

ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΟ: Η σκέψη ατόμου ξανθού ή γκρίζου (καρό)

– ΒΑΛΕΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ: Η σκέψη ατόμου μελαχρινού (μπαστούνι)

ΑΡΙΘΜΟΙ

ΡΗΓΑΣ ΣΠΑΘΙ: Άνδρας με σταρένια επιδερμίδα, καστανά σκούρα μαλλιάΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ: Σε ορθή φορά σημαίνει επιτυχία, σχέση σταθερή, γάμος. Σε ανάποδη φορά φανερώνει προβλήματα στην δέσμευση, στην σχέση ή στο γάμο.

ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ: Σε ορθή φορά σημαίνει αγάπη, ευχάριστη εξέλιξη στα αισθηματικά, ικανοποίηση. Όταν πέφτει ανάποδα φανερώνει αισθηματικά εμπόδια.

ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ: Είδηση, επικοινωνία, τηλεφώνημα

ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ: Πολύ έντονη στεναχώρια

ΡΗΓΑΣ ΣΠΑΘΙ: Άνδρας με σταρένια επιδερμίδα, καστανά σκούρα μαλλιάΔΥΟ ΣΠΑΘΙ: Κρεβάτι σπαθάτου ατόμου (καστανού) .Εναλλακτικά σημαίνει το σίγουρο, το σταθερό, το δεδομένο μας.

ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ: Ερωτικό κρεβάτι ατόμου καστανού ανοιχτού (ατόμου κούπα) ή ερωτική ικανοποίηση.

ΔΥΟ ΚΑΡΩ: Κρεβάτι ατόμου καρό (ξανθού ή γκρίζου), αν δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο άτομο στα σκαριά, τότε σημαίνει ότι κάτι σημαντικό θα συμβεί σε 2 μέρες, σε 2 βδομάδες ή σε 2 μήνες.

ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ: Κρεβάτι μελαχρινού ατόμου,  εναλλακτικά εμπόδια, διλήμματα.

ΡΗΓΑΣ ΣΠΑΘΙ: Άνδρας με σταρένια επιδερμίδα, καστανά σκούρα μαλλιάΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ: Ο δρόμος σπαθάτου ατόμου, εναλλακτικά σημαίνει επικοινωνία, συνάντηση με άτομο καστανό.

ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ: Ο δρόμος κουπάτου ατόμου (δηλαδή ατόμου καστανού ανοιχτού), εναλλακτικά σημαίνει επικοινωνία, συνάντηση με άτομο καστανό ανοιχτό.

ΤΡΙΑ ΚΑΡΩ: Ο δρόμος καρό ατόμου (δηλαδή ατόμου ξανθού ή γκρίζου), εναλλακτικά σημαίνει επικοινωνία, συνάντηση με άτομο ξανθό ή γκρίζο.

ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ: Ο δρόμος μελαχρινού ατόμου. Επιπλέον συμβολίζει γεγονός που θα γίνει σε βραδινή ώρα.

ΡΗΓΑΣ ΣΠΑΘΙ: Άνδρας με σταρένια επιδερμίδα, καστανά σκούρα μαλλιάΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ: Το σπίτι σπαθάτου  (καστανού) ατόμου.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ: Το σπίτι κουπάτου (καστανού ανοιχτού) ατόμου.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΩ: Το σπίτι  ατόμου καρό (δηλαδή ξανθού ή γκρίζου), επιπλέον συμβολίζει την μεγάλη πόρτα.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ: Το σπίτι  μελαχρινού ατόμου.

ΡΗΓΑΣ ΣΠΑΘΙ: Άνδρας με σταρένια επιδερμίδα, καστανά σκούρα μαλλιάΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ: Συμβολίζει την καρδιά και τα αισθήματα σπαθάτου  ατόμου (καστανού σκούρου).

ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ: Συμβολίζει την καρδιά και τα αισθήματα κουπάτου ατόμου (καστανού ανοιχτού). Όταν είναι σε όρθια φορά δείχνει χαρά και ικανοποίηση ενώ σε ανάποδη όψη δείχνει δοκιμασίες και προβληματισμό .

ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΩ: Συμβολίζει την καρδιά και τα αισθήματα καρό  ατόμου (ξανθού ή γκρίζου). Επιπλέον  φανερώνει την συζήτηση.

ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ: Συμβολίζει την καρδιά και τα αισθήματα μελαχρινού  ατόμου επιπλέον δείχνει  την φιλονικία, τον καβγά!

ΡΗΓΑΣ ΣΠΑΘΙ: Άνδρας με σταρένια επιδερμίδα, καστανά σκούρα μαλλιάΕΞI ΣΠΑΘΙ: Το ξεσήκωμα, το γρήγορο, ο πόθος και η λαχτάρα  σπαθάτου ατόμου (καστανού σκούρου)

ΕΞI ΚΟΥΠΑ: Το ξεσήκωμα, το γρήγορο, ο πόθος και η λαχτάρα  ατόμου καστανού ανοιχτού  (κουπάτου)

ΕΞI ΚΑΡΩ: Το ξεσήκωμα, το γρήγορο, ο πόθος και η λαχτάρα  ξανθού ή γκρίζου (Καρό) ατόμου. Επιπλέον φανερώνει δρόμο, ταξίδι.

ΕΞI ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ: Το ξεσήκωμα, το γρήγορο, ο πόθος και η λαχτάρα  μελαχρινού ατόμου, επιπλέον δείχνει διλήμματα, καβγάδες και σύγχυση.

ΡΗΓΑΣ ΣΠΑΘΙ: Άνδρας με σταρένια επιδερμίδα, καστανά σκούρα μαλλιάΕΠΤΑ ΣΠΑΘΙ: Το φτασμένο αυτό που θα τύχει σε άτομο σπαθάτο, δηλαδή καστανό σκούρο

ΕΠΤΑ ΠΟΥΠΑ: Το φτασμένο αυτό που θα τύχει σε άτομο καστανό ανοιχτό – κουπάτο.

ΕΠΤΑ ΚΑΡΩ: Το φτασμένο αυτό που θα τύχει σε άτομο ξανθό ή γκρίζο (καρό)

ΕΠΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ: Το φτασμένο αυτό που θα τύχει σε άτομο μελαχρινό (μπαστούνι). Επιπλέον συμβολίζει την αναστάτωση, την ταραχή, την ζήλια.

ΡΗΓΑΣ ΣΠΑΘΙ: Άνδρας με σταρένια επιδερμίδα, καστανά σκούρα μαλλιάΟΚΤΩ ΣΠΑΘΙ: Ρίσκο, περιπέτεια, δυσκολία, δάκρυα

ΟΚΤΩ ΚΟΥΠΑ: Λόγια χαρούμενα, δώρο, παιδί

ΟΚΤΩ ΚΑΡΩ: Ευχάριστες στιγμές

ΟΚΤΩ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ: Στεναχώρια, προσωρινός χωρισμός, διαφωνία

ΡΗΓΑΣ ΣΠΑΘΙ: Άνδρας με σταρένια επιδερμίδα, καστανά σκούρα μαλλιάΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ: Έντονη στεναχώρια, διάψευση, το κλείσιμο ενός κύκλου

ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ: Σε ορθή φορά συναισθηματική εκπλήρωση, σε ανάποδη φορά εμπόδια στα αισθηματικά.

ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΩ: Η έννοια, η σκέψη, τα οικονομικά

ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ: Πισώπλατες ενέργειες, στεναχώρια, χωρισμός, απώλεια

ΡΗΓΑΣ ΣΠΑΘΙ: Άνδρας με σταρένια επιδερμίδα, καστανά σκούρα μαλλιάΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ: Η δουλειά, η καριέρα, οι επαγγελματικές εξελίξεις

ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ: Μεγάλη χαρά

ΔΕΚΑ ΚΑΡΩ: Λεφτά

ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ: Απόσταση (συναισθηματική ή χιλιομετρική)

5 3 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
X
error: Alert: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!