Γυναίκες… Περίεργα πλάσματα!

Πότε αέρινες μαγικές και πότε σκληρές και αδυσώπητες!! Πάντα όμως αξιαγάπητα πλάσματα. Σίγουρα δεν είμαι η κατάλληλη που θα κρίνω η που ξέρω τις γυναίκες καλά! Δεν τις μαθαίνεις ποτέ άλλωστε, απλά μέσα από την δουλειά μου και την (εμπειρία μου)που έχει να κάνει με γυναίκες έχουν έρθει στιγμές που λέω μέσα μου : υπάρχει και αυτό το είδος γυναίκας; Τι εννοώ; Υπάρχουν γυναίκες που αγαπάνε σε τέτοιο βαθμό που δεν τις ενδιαφέρει τίποτα παραπάνω και κάνουν τα πάντα αρκεί να τον έχουν! Υπάρχουν όμως και αυτές οι γυναίκες που πονάνε κυνηγάνε τρώνε γράψιμο στέλνουν μυνηματα…. … χωρίς απάντηση.

Περιμένουν πάνω από ένα κινητό ποτέ θα έρθει αυτό το πολυσυζητημένο μύνημα και αλλά πολλά!

Αυτό το πράγμα που θα τον συναντήσεις που θα κάνεις προετοιμασία τρεις ώρες πριν λες και θα συναντήσεις τον πρωθυπουργό που το βάζεις; Κάθε φορά το ίδιο…. κάθε φορά φεύγει….. και δεν ξέρεις αν θα τον ξαναδείς αν θα ξανά απαντήσει στο μύνημα που θα στείλεις! Μετά αφού τον συνάντησες και πέρασες τέλεια και τελείωσε όλο αυτό για μια ακόμα φορά νομίζεις ότι είναι μακριά σου και ότι σκέφτεται τα ίδια με σένα γιατί είσαι καψούρα και πετάς σε συννεφακια.. Το ποιο πιθανό; Έχει πάει για ύπνο και εσύ ακόμα πιστεύες ότι σκέφτεται ότι και εσύ.. Μάλλον είσαι από τις γυναίκες θύματα που περιμένουν και περιμένουν. Μα τίποτα δεν αλλάζει ώσπου ένα πρωί συνειδητοποιείς επιτέλους ότι πρέπει να προχωρήσεις! Τότε είναι η στιγμή που εσύ θα κάνεις ακριβώς ότι έκανε αυτός τόσο καιρό! θα φερθείς όπως και αυτός!

Υπαρχουν βέβαια και οι γυναίκες που περνάνε καλά και φεύγουν και απλά έχουν δύο τρεις που τους προσφέρουν όλες τις ανέσεις ενώ αυτές το απολαμβάνουν!

Φυσικά γιατί έτσι είναι αυτές οι γυναίκες που και σε γάμο να είναι έτσι θα λειτουργούν! Δεν τις κατηγορώ αυτό θέλουν και αυτό κάνουν! Επίσης υπάρχουν και αυτές που μέσα από ένα τελειωμένο γάμο βρίσκουν αυτόν που πιστεύουν ως τέλειο στο μυαλό τους ή στην τελική αυτό που τους λείπει.Και κάπου εκεί ξεκινάει αυτό που κοινά λέμε παράλληλη σχέση ! Άλλο κομμάτι δύσκολο και αυτό! 💫 Τρέχεις κρυφά να τον συναντήσεις και κάνεις την νύχτα μέρα για να προλάβεις και αυτό! Και όμως το καταφέρνεις! Ναι μια γυναίκα καταφέρνει πολλά η κάθε γυναίκα η κάθε… παντρεμένη παράνομη πόρνη μάνα αδερφή σύζυγος και τόσοι πολλοί άλλοι ρόλοι! Τόσα πολλά συναισθήματα! Και όμως δεν υπάρχει πιο μαγική όμορφη, τρυφερή και απαραίτητη στην ζωή μας από την λέξη γυναίκα!!

Είναι εξίσου σημαντικός και ο άντρας για να μην αδικώ κανέναν αλλά εδώ σήμερα ήθελα με λίγα λόγια να πω ότι είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς θέλει μια γυναίκα. <<Μερικές φορές είναι τόσο απλό άντρες..>> μια αγκαλιά χρειάζονται ή ένα χάδι που να λέει: είμαι εδώ για σένα..Τότε να είστε σίγουροι ότι το ποσοστό επιτυχίας για μια σωστή ας πούμε σχέση θα μεγάλωσει υπέρ σας!!

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
X
error: Alert: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!