You dont have javascript enabled! Please enable it! Αποθήκη - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Όπως και στο κελάρι, η αποθήκη αντιπροσωπεύει το υποσυνείδητό μας. Με τον ίδιο τρόπο που το κελάρι αντιπροσωπεύει τη σοβαρή πλευρά και, σχεδόν πάντα, την αγωνιώση πλευρά του εσωτερικού μας κόσμου, η αποθήκη συμβολίζει συμβολίζει εκείνη την πλευρά όπου συμβαίνουν οι λανθασμένες χαρές και οι λανθασμένοι αντικατοπτρισμοί, όπως αυτές που δημιουργούν το κρασί και τα ποτά, συνηθισμένοι φιλοξενούμενοι των αποθηκών.

Αν δείτε στο όνειρο σας μια αποθήκη γεμάτη αγαθά, σημαίνει πως θα ευτυχήσετε στη ζωή σας και θα αποκτήσετε πολλά πλούτη.

Αν δείτε αποθήκη γεμάτη εμπορεύματα, τότε θα έχετε πρόοδο και ανάπτυξη στα επαγγελματικά σας. Αν είστε άνεργοι, σύντομα θα βρείτε δουλειά.

Αν δεις ότι η αποθήκη είναι άδεια σημαίνει ότι θα σε παγιδεύσουν με δολοπλοκίες και θα νιώσεις απόγνωση από κάποιο στόχο που είχες θέσει και είχες κοπιάσει ιδιαίτερα γι αυτόν. Δείχνει πως θα έρθουν δύσκολες μέρες στη ζωή σας, θα έχετε απώλεια χρημάτων και θα εξαπατηθείτε από υποτιθέμενους υποστηρικτές σας.

Αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε μια εξωτερική αποθήκη ή αποθήκη κήπου σημαίνει ότι δε χρησιμοποιούμε όλες τις ικανότητες μας. Τις αφήνουμε να χαραμιστούν. Εναλλακτικά, μπορεί να σημαίνει αποβάλλουμε κάποια συμπεριφορά μας ή κάποιο χαρακτηριστικό μας.

Πράγματα που βάζουμε στην αποθήκη συμβολίζουν το παρελθόν. Ακόμα κρατιόμαστε από ένα κομμάτι του παρελθόντος και δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι να πάμε μπροστά.


ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια