You dont have javascript enabled! Please enable it! Αποκεφαλισμός - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Ο αποκεφαλισμός στα όνειρα, είναι ένα ιδιαίτερης σημειολογίας όνειρο, καθώς αντιπροσωπεύει τα αγχη τα οποία μας διακατέχουν στην παρούσα περίοδο της ζωής μας. θα χρειαστεί να χαλαρώσετε και να επαναπροσδιορίσετε καταστάσεις και ζητήματα με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Στα όνειρα είναι πολύ διαφορετικό το να δούμε ένα άτομο αποκεφαλισμένο από το να το δούμε πως το αποκεφαλίζουν. Στην πρώτη περίπτωση, είναι ένας καλός οιωνός, και στη δεύτερη, εξαρτάται ποιος αποκεφαλίζεται.

Αν βλέπουμε ότι αποκεφαλίζουμε ένα ζώο, προμηνύει ένα ευτυχές γεγονός, που μπορεί να είναι από μια νίκη μέχρι μια γέννηση ή μια άλλη γιορτή.

Αν εμείς είμαστε εκείνοι που αποκεφαλίζονται, ή κάποιο άτομο του ιδίου φύλου με εμάς, προμηνύει προδοσία, βιαιότητες ή μεγάλα προβλήματα. Αν είναι άτομο του άλλου φύλου, τότε μπορεί να αποκαλύψει μια επιθυμία να διατηρήσουμε παράνομες σχέσεις με αυτό το άτομο.

Αν εργάζεσαι ως διοικητικό στέλεχος ή αν ηγείσαι κάποιας κοινωνικής ομάδας και ονειρευτείς ότι πρόκειται να σε αποκεφαλίσουν, θα πρέπει να φυλαχτείς από αντιπάλους σου γιατί προτίθενται να σου πάρουν τη θέση.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια