Αν ονειρευτείς ότι έχασες το δρόμο, είναι προειδοποίηση για να σταματήσεις να βαυκαλίζεσαι με αίσιες προοπτικές, γιατί οι υποθέσεις σου κινδυνεύουν να αποτύχουν, εκτός και αν προσπαθήσεις πολύ σκληρά να διατηρήσεις τη διεύθυνση των επιχειρήσεών σου.

Αν δεις ότι περπατάς σε δρόμο, είναι προμήνυμα ατυχίας και στενοχώριας. Σχεδόν θα σε πιάσει απογοήτευση όταν φτάσεις στο τέρμα του σκοπού σου και ανακαλύψεις αποτελέσματα που δεν ήταν σύμφωνα με τις επιδιώξεις σου.

Αν ακόμα δεις ότι διαβαίνεις δρόμο που είναι ανηφορικός, η ερμηνεία είναι ότι αντιμετωπίζεις δυσκολίες τις οποίες όμως θα ξεπεράσεις και θα θριαμβεύσεις.

Αν όμως δεις στο όνειρό σου έναν κατηφορικό δρόμο, αυτό είναι προμήνυμα για στενοχώριες και λύπες. Πιθανώς να αποτύχεις σε κάτι που θες πολύ, λόγω της κακής ζωής που κάνεις.

Παρόμοια, ένας λασπωμένος δρόμος στο όνειρο, καθώς και ο άσχημος ή χαλασμένος δρόμος, σημαίνει αποτυχίες και τάση προς την άσωτη ζωή.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι είσαι οδοιπόρος και βρίσκεσαι μόνος σου σε έρημο δρόμο, να περιμένεις δύσκολες μέρες και στενοχώριες…

Αν δεις ότι περπατάς σε φωτισμένο δρόμο, σημαίνει ότι οι ευχαριστήσεις σου θα είναι παροδικές και θα σε γεμίσουν δυσφορία.

Αν όμως δεις έναν δρόμο που βρίσκεται δίπλα σε γκρεμό, αυτό είναι προμήνυμα είτε ότι βρίσκεσαι σε κίνδυνο είτε ότι κάποιες αποφάσεις σου θα βάλουν σε κίνδυνο τις υποθέσεις σου. Το ίδιο όνειρο, δηλαδή δρόμος με γκρεμό, στα συναισθηματικά θεωρείται προάγγελος για ερωτικές απογοητεύσεις.

Αν ονειρευτείς ότι περπατάς σε δρόμο άγνωστο, γεμάτο εμπόδια, προοιωνίζονται αγώνες που δεν θα καταλήξουν σε τίποτε άλλο, εκτός από στενοχώριες.

Αν ονειρευτείς ότι οδηγείς αυτοκίνητο αλλά βγαίνεις από το δρόμο και πέφτεις σε γκρεμό ή διαλύεται ο δρόμος και γίνεται γκρεμός, αυτό είναι οιωνός για κάποιες λάθος αποφάσεις που έχεις πάρει στο παρελθόν. Αυτές οι αποφάσεις μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά αν δεν προσέξεις.

Αν ο δρόμος είναι φαρδύς και δενδροφυτεμένος, σημαίνει ευχαρίστηση και αναπάντεχη χαρά.

Αν βλέπουμε ή οδηγούμε σε έναν ιδιωτικό δρόμο, συμβολίζει το τέλος του ταξιδιού μας. Επίσης αντιπροσωπεύει την ασφάλεια και την ξεκούραση. Εναλλακτικά, δείχνει το δρόμο για να αποκτήσουμε εσωτερική ηρεμία, βρίσκοντας την πνευματικότητά μας.

Αν δούμε ότι υπάρχει ένα απειλητικό ζώο στο δρόμο μας είναι ένας παραλληλισμός με μια κατάσταση/άτομο στη ζωή μας. Είναι ένα εμπόδιο, που πρέπει να προσπεράσουμε, όσο κι αν μας φοβίζει μια κατάσταση ή το συγκεκριμένο άτομο.

Αν δείτε στη μέση της διαδρομής, ότι ο δρόμος μεγαλώνει απότομα και φωτίζεται, σημαίνει, ότι δεν θα συνεχιστούν για πολύ οι αποτυχίες σας και ότι θα ανακουφιστείτε από τα βάσανα και τα προβλήματά σας.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
X
error: Alert: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!