Η φωτογραφία είναι συνήθως η προσπάθεια κάποιου να απαθανατίσει μια πολύ όμορφη στιγμή, είτε πρόκειται για ερωτική στιγμή είτε για μια χαρούμενη στιγμή είτε για ένα τοπίο φανταστικό (π.χ. ηλιοβασίλεμα). Δείτε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης σε όνειρα με φωτογραφίες.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι σου έδειχναν φωτογραφίες, είναι προειδοποίηση για απάτη που γίνεται σε βάρος σου από κακόβουλους συνομηλίκους σου.

Το να ονειρευτείς ότι έβγαζες φωτογραφίες, αυτό σημαίνει ότι θα πάρεις μέρος σε επιχείρηση που δεν θα είναι καθόλου αποδοτική.

Αν δεις πως κατάστρεψες φωτογραφίες, είναι σημάδι πως θα σε συγχωρήσουν τα ανορθόδοξα μέσα που μεταχειρίστηκες για την άνοδό σου.

Το να δεις ότι αγόραζες φωτογραφίες, αυτό προλέγει επιζήμια τοποθέτηση.

Αν δεις την δική σου όψη σε φωτογραφία που εμφανίζεται και εξαφανίζεται, είναι προμήνυμα ότι θα ευημερήσεις και προφανώς θα είσαι ικανοποιημένος, αλλά θα σου προξενήσει απογοήτευση το γεγονός ότι οι φίλοι και γενικά οι άνθρωποι του κύκλου σου δεν θα εμφορούνται από υψηλά ιδεώδη.

Επίσης, αν ονειρευτείς ότι βλέπεις φωτογραφίες των προγόνων σου (πχ με τους γονείς ή τους παππούδες σου), θα έχεις μεγάλη πρόοδο στις δουλειές, στις σπουδές και στις σχέσεις σου με τους άλλους.

Αν κοιτάς τη φωτογραφία του αγαπημένου σου προσώπου, κατά τον ονειροκρίτη ο δεσμός σας θα έχει ωραία κατάληξη και πιθανώς να οδηγήσει σε γάμο. Το ίδιο ισχύει αν δεις στο όνειρό σου φωτογραφίες με νυφικό (αρκεί να είναι λευκό και όμορφο).

Αν όμως, ονειρευτείς ότι κλαις με δάκρυα και καις τη φωτογραφία, θα διακόψεις τη σχέση σου με το πρόσωπο που αγαπάς.

Αν φωτογραφίσαμε ζώα, ένα άλογο π.χ. δείχνει την περηφάνια του συντρόφου μας, ή τη δική μας.  Ο λύκος δείχνει τον κακό μας χαρακτήρα. Η αλεπού την πονηριά μας.

Τέλος, αν δεις ότι κοιτάς γυμνές φωτογραφίες, θα νιώσεις ντροπή για μια πράξη σου.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
X
error: Alert: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!