Αν δείτε ότι είστε σε ζαχαροπλαστείο με πολλά γλυκά και κοιτάζετε αλλά δεν τρώτε θα πάρετε χαρούμενες ειδήσεις και θα έχετε επιτυχία στα αισθηματικά σας. Αν απλώσετε το χέρι σας και φάτε κάποιο από τα γλυκά, τότε θα πάρετε στεναχώρια από δικά σας πρόσωπα.

Αν δείτε στον ύπνο σας ακάθαρτο ζαχαροπλαστείο, σημαίνει πως κάποιος εχθρός, μεταμφιεσμένος σε φίλο, θα εισχωρήσει στην ιδιωτική σας ζωή και θα αποκαλύψει σοβαρά μυστικά σας στους εχθρούς σας.

Αν βρίσκεσαι έξω από κάποιο ζαχαροπλαστείο και βλέπεις τα γλυκά στη βιτρίνα, είναι προμήνυμα πως οι ελπίδες σου και τα όνειρα σου θα πραγματοποιηθούν. Αν μπαίνεις μέσα θα στενοχωρηθείς.

Αν δεις πως τρως πάστες ταψιού τότε περίμενε ερωτική απογοήτευση.

Αν η πάστα έχει σοκολάτα τότε σίγουρα ο εραστής σου θα σε εγκαταλείψει.

Αν είσαι παντρεμένη  θα μαλώσεις με τον σύζυγο σου. Αν δεις πως αγοράζεις από το ζαχαροπλαστείο αμυγδαλωτά και τα τρως θα συμβεί κάτι που θα σε κάνει να κλάψεις πικρά.

Με άλλα λόγια, αν βλέπεις πως τρως ζαχαρωτά, να περιμένεις πίκρες, απογοήτευση και στενοχώρια.

Αν δείτε πως εργάζεστε ως σερβιτόρος, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες και θα μπλέξετε σε επικερδείς επιχειρήσεις.

Το ζαχαροπλαστείο και τα είδη ζαχαροπλαστικής στο όνειρο σηματοδοτούν την προσεχή ευημερία σε όλους τους τομείς που σας απασχολούν αυτή την εποχή.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
X
error: Alert: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!