You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Δίδυμος με Καρκίνο - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 63%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 55%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 60%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 60%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 70%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 70%

Οι προσωπικότητές σας διαφέρουν, γιατί τα ζητούμενα που έχετε στη ζωή αλλά και γενικότερα από τον έρωτα, είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Η διαφορετικότητά σας, δημιουργεί μία ακατανίκητη έλξη, στην οποία δύσκολα μπορείτε να αντισταθείτε.

Είσαι ένας άνθρωπος με  εξωστρέφεια, κέφι για ζωή και δίψα για γνώση και εμπειρία. Σου  αρέσει να αναλύεις, να κουβεντιάζεις , να ανταλλάσεις  απόψεις και έχεις  έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο! Έχεις  ευφράδεια λόγου, ετοιμολογία  και μιλάς  πάντα  με επιχειρήματα και στοχευόμενα σχόλια. Διαθέτεις  ευστροφία, κοινωνικότητα  και προσαρμόζεσαι  με μεγάλη ευκολία στις αλλαγές που φέρνει η ζωή.  Θέλεις  κάθε ώρα και στιγμή , να αισθάνεσαι  ότι έχεις  ελευθερία κινήσεων, λόγου, αποφάσεων και είναι πολύ σημαντικό  να μπορείς να χαίρεσαι  την ανεξαρτησία σου. Στον έρωτα σε έλκει ιδιαίτερα το παιχνίδι του φλερτ και της ερωτικής κατάκτησης, έχεις πολλές κατακτήσεις όμως πολλές φορές η συμπεριφορά αλλά και οι ερωτικές σου  επιλογές χαρακτηρίζονται από επιπολαιότητα. Έχεις  την τάση να βαριέσαι εύκολα γιατί διψάς για νέες συγκινήσεις και περιπέτεια, η ερωτική δέσμευση σε  τρομάζει. Τα συναισθήματά, οι σκέψεις αλλά και οι αποφάσεις σου χαρακτηρίζονται πολλές φορές από αστάθεια, γι’ αυτό  και δεν μπορείς  να κρατήσεις  το λόγο σου , γιατί ξέρεις  εκ των προτέρων ότι μπορείς πολύ εύκολα να τον αθετήσεις – ιδίως στις ερωτικές σου  υποθέσεις-!

Ο σύντροφός σου έχει τον Ήλιο του ωροσκοπίου του στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι λοιπόν ένας ευαίσθητος άνθρωπος, που διαθέτει διαίσθηση και φαντασία. Λειτουργεί πάντα με το συναίσθημα, χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες. Η συμπεριφορά του έχει εναλλαγές και η ψυχολογία του αρκετά σκαμπανεβάσματα και όλα εξαρτώνται από τις επιρροές που δέχεται από το περιβάλλον του. Βασική προϋπόθεση για την ευτυχία του,  είναι να αισθάνεται συναισθηματική ασφάλεια και να έχει στο πλάι του έναν άνθρωπο  που θα δίνει και θα παίρνει αγάπη! Δεν χαρίζει εύκολα την εμπιστοσύνη του, λειτουργεί καχύποπτα και επιφυλακτικά, μέχρι να βεβαιωθεί για την σοβαρότητα αλλά και τις προθέσεις του ανθρώπου που έχει απέναντί του.  Ο Καρκίνος είναι ένα άτομο με παραδοσιακές αξίες και αγάπη προς την οικογένεια. Διαθέτει ισχυρή μνήμη, δεν ξεχνά αλλά και δεν συγχωρεί εύκολα.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Η σχέση σας είναι μία μεγάλη πρόκληση και για τους δύο. Τα σκαμπανεβάσματα αλλά και οι διαφωνίες δεν λείπουν, γιατί  τα ζητούμενά σας είναι εντελώς διαφορετικά και παρόλο που υπάρχει έντονη έλξη, πολλές φορές δεν μπορείτε να συμβαδίσετε.

Ο Καρκίνος στα μάτια σου θα φαντάζει πάντα ως ένας μεγάλος πειρασμός, γιατί με την εκφραστικότητά του αλλά και την φροντίδα του και την ζεστασιά του προς σε εσένα, καταφέρνει να βγάζει στην επιφάνεια την τρυφερή πλευρά του εαυτού σου.  Πολλές φορές μπορεί να αισθανθείς ότι θέλεις να τον προστατέψεις, να τον συμβουλέψεις ή να τον στηρίξεις, γιατί σου φαίνεται εύθραυστος και αρκετά ευαίσθητος.  Ακόμα και τις στιγμές που η στάση σου μπορεί να γίνεται άστατη και επιπόλαιη, ο Καρκίνος μπορεί να σε «ρίξει» στο φιλότιμο για να σε φέρει στα μέτρα του!  Ωστόσο, δύσκολα μπορείς να αποδεχτείς την ξαφνικές συναισθηματικές εκρήξεις του συντρόφου σου , τις ζήλιες του, την υπερβολή του αλλά και τις ακατάπαυστες ερωτικές εκδηλώσεις του. Το ζητούμενο του Καρκίνου είναι η μονιμότητα, η σταθερότητα, ο γάμος και η οικογένεια, ενώ εσύ θέλεις περιπέτεια, εμπειρίες και ελευθερία.

Ο Καρκίνος από την πλευρά του, θαυμάζει το πολυδιάστατο μυαλό σου και σε σένα αισθάνεται ότι μπορεί να εκμυστηρευτεί τους μεγαλύτερους φόβους, τις ανησυχίες του και τα συναισθήματά του. Τον βοηθάς να δει κάποια ζητήματα από μία εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Η παρέα σου τον διασκεδάζει και τον ευχαριστεί και έχεις τον τρόπο να τον κάνεις να ξεχνιέται και να περνάει καλά. Ωστόσο, το τρυφερό και ευαίσθητο Καρκινάκι, δεν μπορεί  εύκολα να νιώσει συναισθηματική ασφάλεια στο πλευρό σου. Η τάση σου για ανεξαρτησία, αλλά και η ανάγκη σου για φλερτ και γνωριμίες, του εντείνουν τις ανασφάλειές του και δεν μπορεί να δείξει εμπιστοσύνη στη σχέση αλλά και στα συναισθήματά σου.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια