You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Δίδυμος με Λέοντα - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 71%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 65%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 65%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 75%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 80%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 70%

Ο αέρας (το στοιχείο του ζωδίου σου), κάνει την φωτιά (το στοιχείο που ανήκει το ζώδιο του συντρόφου σου) να φουντώνει! Έτσι λοιπόν η δική σας σχέση είναι μία μοναδική περιπέτεια που μπορεί να έχει διάρκεια και εξέλιξη!

Είσαι ένας άνθρωπος με  εξωστρέφεια, κέφι για ζωή και δίψα για γνώση και εμπειρία. Σου  αρέσει να αναλύεις, να κουβεντιάζεις , να ανταλλάσεις  απόψεις και έχεις  έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο! Έχεις  ευφράδεια λόγου, ετοιμολογία  και μιλάς  πάντα  με επιχειρήματα και στοχευόμενα σχόλια. Διαθέτεις  ευστροφία, κοινωνικότητα  και προσαρμόζεσαι  με μεγάλη ευκολία στις αλλαγές που φέρνει η ζωή.  Θέλεις  κάθε ώρα και στιγμή , να αισθάνεσαι  ότι έχεις  ελευθερία κινήσεων, λόγου, αποφάσεων και είναι πολύ σημαντικό  να μπορείς να χαίρεσαι  την ανεξαρτησία σου. Στον έρωτα σε έλκει ιδιαίτερα το παιχνίδι του φλερτ και της ερωτικής κατάκτησης, έχεις πολλές κατακτήσεις όμως πολλές φορές η συμπεριφορά αλλά και οι ερωτικές σου  επιλογές χαρακτηρίζονται από επιπολαιότητα. Έχεις  την τάση να βαριέσαι εύκολα γιατί διψάς για νέες συγκινήσεις και περιπέτεια, η ερωτική δέσμευση σε  τρομάζει. Τα συναισθήματά, οι σκέψεις αλλά και οι αποφάσεις σου χαρακτηρίζονται πολλές φορές από αστάθεια, γι’ αυτό  και δεν μπορείς  να κρατήσεις  το λόγο σου , γιατί ξέρεις  εκ των προτέρων ότι μπορείς πολύ εύκολα να τον αθετήσεις – ιδίως στις ερωτικές σου  υποθέσεις-!

Ο σύντροφός σου έχει τον Ήλιο του ωροσκοπίου του στο ζώδιο του Λέοντα, είναι λοιπόν ένας χειμαρρώδης, γενναίος αλλά και γενναιόδωρος άνθρωπος που θέλει να γεύεται τη ζωή αλλά και τον έρωτα, με όλη την δύναμη της ψυχής του.  Διαθέτει λάμψη, γοητεία, εκφραστικότητα αλλά και δημιουργικότητα.  Θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και καταφέρνει με μεγάλη ευκολία να κερδίζει τις εντυπώσεις και να τον θαυμάζουν. Λατρεύει την διασκέδαση, την πολυτέλεια και έχει ωραίο γούστο.  Παθιάζεται με ότι του αρέσει ,  αγαπά και τα δίνει όλα, περιμένοντας πάντα το αντίκρισμα. Ωστόσο δεν μπορούμε να παραλείψουμε το γεγονός ότι ο Λέοντας είναι αρκετά εγωιστής, αυταρχικός αλλά και αδιάλλακτος.  Δεν μπορεί εύκολα να αλλάξει γνώμη, νομίζει ότι πάντα έχει δίκιο και προσπαθεί να επιβάλλεται γιατί θέλει μονίμως να περνάει το δικό του.

Το Λιοντάρι γρήγορα θα καταφέρει να σε σαγηνεύσει και με την εξωστρέφεια αλλά και την εκφραστικότητά του θα σου δημιουργεί πάντα την επιθυμία να περνάς χρόνο μαζί του. Η παρέα του είναι για σένα ευχάριστη και ενδιαφέρουσα  και νιώθεις ότι στο πλάι του πάντα έχεις κάτι νέο να συζητήσεις.  Σου αρέσει το πάθος που έχει για τη ζωή, ενώ με την δημιουργικότητα αλλά και τον δυναμισμό του καταφέρνει να σε εμπνέει!  Ο Λέοντας μπορεί να σε βοηθήσει να αφοσιώνεσαι με μεγαλύτερη πίστη και αφοσίωση στους προσωπικούς σου στόχους! Υπάρχουν όμως στιγμές, που βρίσκεις τον Λέοντα αρκετά εγωπαθή και αρκετά «στενόμυαλο»!  Προκύπτουν ανάμεσά σας λογομαχίες, όπου το μεγαλόπρεπο Λιοντάρι, δηλώνει ανυποχώρητο και αυτή η στάση του σε εξοργίζει αλλά παράλληλα σε κάνει να βαριέσαι. Η επιθυμία του Λέοντα να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη ζωή σου και στην καθημερινότητά σου, θα σε πιέσει, αφού από την φύση σου θέλεις να λειτουργείς ελεύθερα και δίχως όρια.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Ο Λέοντας βρίσκει την προσωπικότητά σου αρκετά ενδιαφέρουσα και όταν είναι  στο πλευρό σου,  διασκεδάζει, απολαμβάνει το χιούμορ σου αλλά και ενθουσιάζεται με τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς σου! Εκτός από ερωτικό του ταίρι, σε αισθάνεται και το καλύτερο του φιλαράκι στο οποίο εύκολα μπορεί να ανοιχτεί, να μιλήσει και να εκμυστηρευτεί! Μαζί σου θα μπορέσει να διευρύνει τον πνευματικό του ορίζοντα αλλά και τον κοινωνικό του κύκλο και γενικότερα η σχέση σας έχει να του δώσει σημαντικά μαθήματα για την προσωπική του εξέλιξη.  Ωστόσο πολλές φορές το Λιοντάρι,  είναι φανερό ότι θα κρίνει πως λες πολλά αλλά λίγα κάνεις …δηλαδή ότι σου λείπει η δράση και η αποφασιστικότητα.  Με την ακατανίκητη επιθυμία σου για φλερτ και νέες γνωριμίες, πολλές φορές θα του θίγεις τον Λιονταρίσιο εγωισμό του  και θα προκαλούνται καβγάδες.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια