You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Δίδυμος με Σκορπιό - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 57%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 50%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 55%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 60%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 60%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 60%

Η σχέση σας δεν είναι εύκολη και αυτό είναι κάτι που και οι δύο το γνωρίζετε καλά και οι δύο! Εσύ έχεις την επιθυμία για ανεξαρτησία ενώ ο Σκορπιός για εξουσία … οι προσωπικότητές διαφέρουν, όμως το πάθος είναι αναμφισβήτητο.

Είσαι ένας άνθρωπος με  εξωστρέφεια, κέφι για ζωή και δίψα για γνώση και εμπειρία. Σου  αρέσει να αναλύεις, να κουβεντιάζεις , να ανταλλάσεις  απόψεις και έχεις  έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο! Έχεις  ευφράδεια λόγου, ετοιμολογία  και μιλάς  πάντα  με επιχειρήματα και στοχευόμενα σχόλια. Διαθέτεις  ευστροφία, κοινωνικότητα  και προσαρμόζεσαι  με μεγάλη ευκολία στις αλλαγές που φέρνει η ζωή.  Θέλεις  κάθε ώρα και στιγμή , να αισθάνεσαι  ότι έχεις  ελευθερία κινήσεων, λόγου, αποφάσεων και είναι πολύ σημαντικό  να μπορείς να χαίρεσαι  την ανεξαρτησία σου. Στον έρωτα σε έλκει ιδιαίτερα το παιχνίδι του φλερτ και της ερωτικής κατάκτησης, έχεις πολλές κατακτήσεις όμως πολλές φορές η συμπεριφορά αλλά και οι ερωτικές σου  επιλογές χαρακτηρίζονται από επιπολαιότητα. Έχεις  την τάση να βαριέσαι εύκολα γιατί διψάς για νέες συγκινήσεις και περιπέτεια, η ερωτική δέσμευση σε  τρομάζει. Τα συναισθήματά, οι σκέψεις αλλά και οι αποφάσεις σου χαρακτηρίζονται πολλές φορές από αστάθεια, γι’ αυτό  και δεν μπορείς  να κρατήσεις  το λόγο σου , γιατί ξέρεις  εκ των προτέρων ότι μπορείς πολύ εύκολα να τον αθετήσεις – ιδίως στις ερωτικές σου  υποθέσεις-!

Ο Ήλιος του ερωτικού σου συντρόφου φανερώνει ότι έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που είναι αρκετά παθιασμένος , ερωτικός και αφοσιωμένος. Έχει την ανάγκη να επιβάλλεται στους γύρω του αλλά και πιο συγκεκριμένα στη σχέση σας, του αρέσει να διατηρεί τον έλεγχο και να τα ξέρει όλα και πολλές φορές η συμπεριφορά του μπορεί να γίνει αρκετά κτητική αλλά και απόλυτη.  Δεν είναι ο άνθρωπος που μπορεί πολύ εύκολα να πειστεί από τους γύρω του, είναι αρκετά καχύποπτος και επιφυλακτικός, μέχρι να βεβαιωθεί ότι αξίζει να δείξει εμπιστοσύνη.  Λειτουργεί προστατευτικά στα άτομα που αγαπά, όμως δεν μπορεί να περιορίσει την ζήλια και την καταπιεστική συμπεριφορά που εκδηλώνει κατά καιρούς. Κοντά του μπορεί κανείς να νιώσει σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα …αν όμως τον προδώσεις, τότε να ξέρεις ότι θα έρθει η στιγμή που θα θελήσει να πάρει την εκδίκησή του!

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Τα δυνατά σημεία της σχέσης σας είναι:

  • Το εκρηκτικό σας πάθος: Ο Σκορπιός με κάποιο τρόπο καταφέρνει πάντα να σου διεγείρει το μυαλό και να σε διατηρεί σε ερωτική εγρήγορση. Μπορεί μεταξύ σας να προκύπτουν καβγάδες και προβλήματα, αλλά ως ζευγάρι έχετε έντονη ερωτική χημεία που όλα τα ξεχνάτε μόλις βρεθείτε στο δωμάτιο της κρεβατοκάμαρας…
  • Μεταξύ σας υπάρχει πάντα κάποιο νέο , για να συζητήσετε και να αναλύσετε.  Ο ειδήσεις, τα κουτσομπολιά αλλά και όλες οι νέες πληροφορίες σας φέρνουν πάντα πιο κοντά και σας αρέσει να περνάτε χρόνο μαζί κουβεντιάζοντας. Εξάλλου, για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, είσαστε και οι δύο, τύποι που σας αρέσει να χώνετε την μύτη σας παντού.
  • Η μυστικοπάθεια του Σκορπιού,  θα σε κάνει να θέλεις να εξερευνήσεις όλα τα άδυτα της ψυχής του. Ο Σκορπιός για σένα είναι ένα μυστήριο, που σου δημιουργεί την επιθυμία πάντα να ανακαλύψεις κάτι νέο.
  • Εσύ από την πλευρά σου μπορείς να βοηθήσεις τον Σκορπιό να ανοιχτεί και να κοινωνικοποιηθεί ακόμα περισσότερο. Ο Σκορπιός,  με την επίμονη προσπάθειά του, μπορεί να σε βοηθήσει να διατηρείς περισσότερη σταθερότητα στη ζωή σου!

 Τα σημεία που πρέπει να προσέξετε:

  • Οι νευρικοί καβγάδες αργά ή γρήγορα θα κουράσουν και τους δύο. Προσοχή λοιπόν στα ξεσπάσματα, γιατί εσύ μπορεί να ξεχνάς γρήγορα, ο Σκορπιός όμως έχει μνήμη ελέφαντα…
  • Έχεις ανάγκη από ελευθερία και ανεξαρτησία, ενώ ο σύντροφός σου από την πλευρά του έχει ανάγκη από αποκλειστικότητα και θέλει όλο το ενδιαφέρον σου να είναι απόλυτα δοσμένο επάνω του!  Μέσα από αυτή τη σχέση θα νιώσεις ότι καταπιέζεσαι, αφού ο Σκορπιός με την εξουσιαστική του συμπεριφορά αλλά και τις ζήλιες του, θα θελήσει να σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι!
  • Ο Σκορπιός επιθυμεί να έχει κάποιες ιδιωτικές στιγμές, να διατηρεί κάποια κρυφά μυστικά από εσένα και ποτέ δεν αποκαλύπτει όλα του τα χαρτιά.  Εσύ θέλεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο με τον οποίο θα κουβεντιάζετε τα πάντα. Η συμπεριφορά του Σκορπιού θα σου φαίνεται μυστήρια, ενώ θα σε εκνευρίζει το γεγονός ότι επιθυμεί να γνωρίζει τα πάντα για σένα, ενώ ο ίδιος κρατά πράγματα μόνο για τον εαυτό του!
  • Είναι γνωστό ότι είσαι άτομο κοινωνικό, που όπου βρεθείς και σταθείς θα πιάσεις την κουβέντα, ενώ οι προσκλήσεις και οι προτάσεις που δέχεσαι είναι πολλές.  Ο Σκορπιός όμως, δεν μπορεί να ακολουθήσει εύκολα το πρόγραμμά σου, γιατί είναι πιο κλειστός τύπος.  Εκεί λοιπόν που μπορεί να κάνεις σχέδια για ένα ξέφρενο βράδυ παρέα με φίλους, ο Σκορπιός θα αντιτίθεται και θα απαιτεί να μείνετε στο σπίτι …

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια