You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Ζυγός με Σκορπιό - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 59%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 60%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 55%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 55%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 70%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 55%

Μία σχέση στην οποία υπάρχει ισχυρή έλξη, όμως εσείς οι δύο δύσκολα μπορείτε να βρείτε ένα κοινό σημείο ταύτισης. Τα ζητούμενά σας είναι διαφορετικά και για να διατηρηθεί η σχέση αυτή στο χρόνο πρέπει να γίνουν θυσίες και από τις δύο πλευρές.

Ο Ήλιος την ημέρα της γέννησής σου ήταν στο ζώδιο του Ζυγού  και αυτό φανερώνει ότι διαθέτεις  μία γλυκιά και καλοπροαίρετη προσωπικότητα. Είσαι ένα άτομο συντροφικό, υποχωρητικό και καλόβολο. Δεν σου αρέσει η μοναξιά γι’ αυτό και προσπαθείς πολύ για να διατηρεί ένα αρμονικό κλίμα στις σχέσεις σου.  Προσαρμόζεσαι εύκολα σε κάθε συνθήκη και σου αρέσουν πολύ οι αλλαγές και η ανανέωση.  Είσαι λάτρης του ωραίου, θέλεις να διατηρείς μία καλή εμφάνιση και σου αρέσει να απολαμβάνεις την πολυτέλεια και τις ανέσεις. Είσαι άτομο κοινωνικό, πρόσχαρο και πιάνεις εύκολα φιλίες.   «Σκλαβώνεις»  τους γύρω σου, με την διπλωματία που σε διακρίνει και σε  θαυμάζουν  για τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα. Είσαι ο άνθρωπος που θα παραδεχτείς τα λάθη σου και θα προσπαθήσεις επί της ουσίας να τα διορθώσεις. Ωστόσο η αναποφασιστικότητα αλλά και η αναβλητικότητα είναι τα «μελανά» σημεία της προσωπικότητάς σου, που όσο και να προσπαθήσεις να τα διορθώσεις δεν θα τα καταφέρεις.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Ο Ήλιος του ερωτικού σου συντρόφου, στον Σκορπιό, φανερώνει ότι έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που είναι αρκετά παθιασμένος , ερωτικός και αφοσιωμένος. Έχει την ανάγκη να επιβάλλεται στους γύρω του αλλά και πιο συγκεκριμένα στη σχέση σας, του αρέσει να διατηρεί τον έλεγχο και να τα ξέρει όλα και πολλές φορές η συμπεριφορά του μπορεί να γίνει αρκετά κτητική αλλά και απόλυτη.  Δεν είναι ο άνθρωπος που μπορεί πολύ εύκολα να πειστεί από τους γύρω του, είναι αρκετά καχύποπτος και επιφυλακτικός, μέχρι να βεβαιωθεί ότι αξίζει να δείξει εμπιστοσύνη.  Λειτουργεί προστατευτικά στα άτομα που αγαπά, όμως δεν μπορεί να περιορίσει την ζήλια και την καταπιεστική συμπεριφορά που εκδηλώνει κατά καιρούς. Κοντά του μπορεί κανείς να νιώσει σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα …αν όμως τον προδώσεις, τότε να ξέρεις ότι θα έρθει η στιγμή που θα θελήσει να πάρει την εκδίκησή του!

Η έλξη και ο ερωτισμός είναι το μεγάλου ατού στη σχέση σας. Ο Σκορπιός χάνει τα μυαλά του όταν αντικρίζει το χαμόγελό σου και με τον αισθησιασμό σου καταφέρνεις να τον ξεσηκώνεις και του εξιτάρεις με τον τρόπο σου την φαντασία του! Παράλληλα εσύ αισθάνεσαι επιβεβαίωση από το παθιασμένο εκρηκτικό του ταπεραμέντο και με τον ερωτισμό του σε κάνει να λάμπεις από ικανοποίηση! Με την ηρεμία, την καλόβολη διάθεσή σου και την υποχωρητικότητά σου, καταφέρνεις να διατηρείς ένα αρμονικό κλίμα στη σχέση σας. Ο  Σκορπιός σου δίνει το συναίσθημα και την αποκλειστικότητα που έχεις ανάγκη όμως με την ζήλια και τον αυταρχισμό του  δεν μπορείς να τα πας καλά. Η σχέση σου με τον Σκορπιό, σε κάνει να χάνεις τον αυθορμητισμό σου και την εκφραστικότητά  σου και έρχεται η στιγμή που παίρνεις το ρόλο του θύματος γιατί πολύ απλά ξέρεις ότι αν δεν υποχωρήσεις εσύ, τότε η σχέση δεν θα έχει πορεία! Από την άλλη πλευρά ο Σκορπιός αισθάνεται ότι του ανήκεις, με τα διλήμματά σου αλλά και με την άνεση που έχεις στις κοινωνικές σου επαφές εξοργίζεται και θέλει να τα ελέγχει όλα …! Είναι δύσκολο από την πλευρά σου να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, όμως ο Σκορπιός καταφέρνει εν μέρει αυτό που πραγματικά θέλει: Έχει στο πλάι του ένα άτομο υπάκουο, που του δίνει την ευκαιρία να έχει αυτός τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη σχέση!

Το πάθος είναι σίγουρα αμοιβαίο και έντονο, όμως το λάθος είναι ότι το εκφράζεται και οι δύο με λάθος τρόπο …

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια