You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Ιχθύς με Ιχθύ - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 69%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 65%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 75%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 70%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 70%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 65%

Μπορεί να θεωρείτε ότι διαφέρετε πολύ, στην πραγματικότητά όμως στο πρόσωπο του συντρόφου σας καθρεφτίζεται η δική σας προσωπικότητα! Η σχέση σας είναι ένα απίστευτο αισθηματικό ρομάντζο!

 Γεννημένοι την ίδια εποχή, στο ίδιο ζώδιο με τον Ήλιο να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, είσαστε και οι δύο άνθρωποι που στηρίζεστε και βαδίζετε βάση συναισθήματος … Με κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Ποσειδώνα, διακρίνεστε για τις ευαισθησίες, τον συναισθηματισμό και την δημιουργικότητά σας. Η φαντασία σας, σας ταξιδεύει και σας κάνει ακόμα πιο τρυφερούς και ονειροπόλους! Όταν αγαπάτε, έχετε την τάση να εξιδανικεύεται τον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας αλλά κα πολλές φορές να αισθάνεστε εξάρτηση από αυτόν. Κάνετε θυσίες, τα δίνετε  όλα,  όποιο και να είναι το αποτέλεσμα και τις περισσότερες φορές αισθάνεστε σαν να ζείτε για πρώτη και τελευταία φορά τον έρωτα! Πολλές φορές θεωρείτε ότι γίνεστε το θύμα ή για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους παίρνετε από μόνοι σας τον ρόλο του θύματος!  Παρόλο που είστε αρκετά συναισθηματικοί και ευαίσθητοι έχετε την δύναμη και το τσαγανό να μπορείτε να τα βγάζετε πέρα στις δύσκολες καταστάσεις. Μέσα από τις στάχτες σας ξαναγεννιέστε και εκεί που μπορεί να θεωρείτε ότι τα έχετε χάσει όλα, εκεί ξαφνικά αναπτερώνεστε και παίρνετε και πάλι τα πάνω σας! Τα διλήμματα, η δειλία και η αναποφασιστικότητα είναι μερικά από τα μελανά σημεία της προσωπικότητάς σας, τα οποία δεν σας αφήνουν να λειτουργήσετε με αμεσότητα. Το πρόβλημα με σας είναι ότι πολλές φορές αδυνατείτε να αποδεχτείτε την πραγματικότητα, ενώ παράλληλα έχετε την τάση να μπερδεύεστε σε διλήμματα και να είστε αρκετά ανασφαλείς!

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Τα δυνατά σημεία της σχέσης σας είναι:

  • Μία και μόνο ματιά είναι αρκετή για να καταλάβετε πώς αισθάνεται και τι σκέφτεται το ταίρι σας. Αναπτύσσεται μεταξύ σας μία βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία η οποία δεν εκφράζεται μόνο με λόγια …
  • Η σχέση σας είναι γεμάτη από συναίσθημα, από τρυφερότητα, από ρομαντισμό από εκφραστικότητα και αυτό είναι κάτι που το έχετε πραγματικά ανάγκη και οι δύο!
  • Έχετε τα ίδια γούστα, ή τουλάχιστον μπορείτε και προσαρμόζεται εύκολα ο ένας στα ενδιαφέροντα του άλλου!
  • Τα συναισθήματα σας είναι έντονα και αισθάνεστε ότι ζείτε για πρώτη φορά τον μεγάλο έρωτα της ζωής σας. Ζείτε αυτή τη σχέση στο μέγιστο βαθμό …
  • Σε αυτή τη σχέση, κάνετε και οι δύο θυσίες σας προκειμένου να καταφέρετε να την διατηρήσετε!
  • Προλαβαίνετε πάντα το κακό, τον καβγά ή την δυσάρεστη εξέλιξη. Η διαίσθηση που είναι «όπλο» και των δύο σας βοηθά να αποφεύγετε τις ρήξεις μεταξύ σας!
  • Κάνετε κοινά όνειρα για το μέλλον και αυτό σας βοηθά να εξελίσσεστε και να δένεστε μεταξύ σας περισσότερο!
  • Προσαρμόζεστε εύκολα σε κάθε κατάσταση που υπάρχει γύρω σας! Αποδέχεστε ο ένας τον άλλον ακριβώς έτσι όπως είναι, χωρίς να προσπαθείτε να αλλάξετε το σύντροφό σας!

 Ποια είναι όμως τα σημεία που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε;

  • Κανείς από τους δύο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία τα προβλήματα που προκύπτουν ανάμεσά σας. Βιώνετε το κάθε μικρό προβληματάκι σαν ένα μεγάλο δράμα…
  • Έχετε την τάση και οι δύο να «κουκουλώνετε» τα προβλήματα της σχέσης σας αντί να τα αντιμετωπίζετε …
  • Οι ανασφάλειες, οι ζήλιες και οι αμφιβολίες που δημιουργούνται ανάμεσά σας ποτίζουν με δυσάρεστα συναισθήματα τη σχέση σας.
  • Δυσκολεύεστε να δείτε με ρεαλισμό τα ζητήματα της σχέσης σας με αποτέλεσμα να έρχεται η στιγμή που πέφτετε και οι δύο από τα σύννεφα…
  • Τα διλήμματα, τα μπερδέματα αλλά και τα  ψέματα είναι μέσα στο μενού της σχέσης σας και είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο προκύπτουν καβγάδες ανάμεσά σας!

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια