You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Καρκίνος με Αιγόκερω - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 73%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 75%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 70%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 70%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 70%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 80%

Ο έρωτας και οι ανθρώπινες σχέσεις είναι και για τους δυο σας, μία πολύ σοβαρή υπόθεση στην οποία δεν πρέπει να παίζουμε! Παρόλο που μεταξύ σας υπάρχουν πολλές αντιθέσεις, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον!

Σίγουρα και οι δύο μπορείτε να παραδεχτείτε ότι μεταξύ σας υπάρχουν πολλές διαφορές και ότι σαν χαρακτήρες είστε μέρα με την νύχτα! Κατά έναν περίεργο τρόπο όμως, η αντίθεση που υπάρχει μεταξύ σας, δημιουργεί μία ισχυρή έλξη  και σχεδόν πάντα βρίσκεται μία μέση λύση, η οποία ικανοποιεί και τους δύο! Ακολουθείς πάντα τα μονοπάτια του συναισθήματος, ενώ ο Αιγόκερως λειτουργεί μόνο βάση λογικής! Ωστόσο και οι δύο θέλετε στη ζωή σας να υπάρχει δράση, εξέλιξη, προοπτική αλλά και ασφάλεια.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Ας δούμε όμως αναλυτικά το πορτραίτο της προσωπικότητάς σας, αλλά και της σχέσης σας:

Ο Ήλιος σου από το ζώδιο του Καρκίνου, φανερώνει ότι  είσαι  ένας ευαίσθητος άνθρωπος, διαθέτεις  ισχυρή διαίσθηση και φαντασία. Λειτουργείς  πάντα με το συναίσθημα, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες. Η συμπεριφορά σου έχει εναλλαγές, η ψυχολογία σου περνά αρκετά σκαμπανεβάσματα και όλα εξαρτώνται από τις επιρροές που δέχεσαι από το περιβάλλον σου. Βασική προϋπόθεση για την ευτυχία σου,  είναι να αισθάνεσαι συναισθηματική ασφάλεια και να έχεις  στο πλάι σου έναν άνθρωπο  που θα δίνεις και θα παίρνεις  αγάπη! Δεν χαρίζεις εύκολα την εμπιστοσύνη σου, λειτουργείς  καχύποπτα και επιφυλακτικά, μέχρι να βεβαιωθείς για την σοβαρότητα αλλά και τις προθέσεις του ανθρώπου που έχει απέναντί σου.  Έχεις παραδοσιακές αξίες και μεγάλη αγάπη προς την οικογένεια. Το όνειρό σου είναι να δημιουργήσεις και εσύ την δική σου οικογένεια από την οποία θα δώσεις και θα πάρεις αγάπη, αναζητάς την βαθιά και ουσιαστική δέσμευση! Διαθέτεις  ισχυρή μνήμη, δεν ξεχνάς  αλλά και δεν συγχωρείς εύκολα.

Ο σύντροφός του, έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Αιγόκερω και αυτό φανερώνει ότι είναι ένα άτομο φιλόδοξο, εργατικό, αξιόπιστο και υπεύθυνο.  Η επιθυμία του Αιγόκερω, είναι να δημιουργήσει σταθερές βάσεις στη ζωή του. Είναι πολύ σημαντικό για εκείνον να επιτύχει την καταξίωση σε κάθε τομέα της ζωής του, γιατί είναι και ο άνθρωπος που θέλει να διατηρεί πάντα ένα άριστο κοινωνικό προφίλ.   Στα ερωτικά ζητήματα, λειτουργεί πάντα βάση λογικής, έχει αυτοσυγκράτηση και  δεν εκφράζει τις προθέσεις του και τα συναισθήματά του με τα λόγια, αλλά με τις πράξεις. Διαθέτει αποφασιστικότητα και δυναμισμό, είναι αυστηρός κριτής, αλλά και αρκετά εκλεκτικός στην επιλογή ερωτικού συντρόφου. Δεν επιτρέπει  στον εαυτό του να γίνεται έρμαιο των συναισθημάτων του, φροντίζει να κάνει το σωστό και αυτό που η λογική του επιβάλει ότι πρέπει να γίνει.  Για τον Αιγόκερω είναι πολύ σημαντική η γνώμη του οικογενειακού αλλά και του κοινωνικού του περιβάλλοντος και πολλές φορές μπορεί να επηρεαστεί από αυτήν!   Αναζητά έναν σταθερό και αξιόπιστο σύντροφο, που θα έχει φιλοδοξίες για τη ζωή και θα μπορεί να κατανοήσει τα όνειρα και τις ενέργειες που κάνει ο ίδιος προκειμένου να πετύχει. Επιθυμεί να δημιουργήσει την δική του οικογένεια, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είναι λάτρης της παράδοσης ….

Τα δυνατά σημεία της σχέσης σας είναι:

  • Με την σοβαρότητα, την υπευθυνότητα αλλά και την συνέπειά του, ο Αιγόκερως κερδίζει εύκολα την εμπιστοσύνη σου. Ο λογικός τρόπος σκέψης του, ο δυναμισμός, οι φιλοδοξίες αλλά και η εργατικότητά του, σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον.
  • Το κοινό σημείο και των δύο, είναι ότι θέλετε να έχετε μία σταθερή σχέση στη ζωή σας και δεν σας αρέσει να αλλάζετε ερωτικούς συντρόφους σαν τα πουκάμισα.  Στόχος και των δύο είναι η δημιουργία οικογένεια. Επομένως έστω και αν υπάρχουν αντιθέσεις, τα ζητούμενα και των δύο είναι κοινά!
  • Λατρεύεται και οι δύο την παράδοση, έχετε ηθικές αξίες και αποστρέφεστε οτιδήποτε νεωτεριστικό και  φιλελεύθερο. Τα γούστα σας ταιριάζουν  και αναπτύσσεται μεταξύ σας η επιθυμία να υποστηρίζει ο ένας τον άλλον.
  • Ο Αιγόκερως στο πλευρό σου , καταφέρνει να ενισχύει περισσότερο την συναισθηματική πλευρά του εαυτού του, παράλληλα όμως μπορεί να σε επαναφέρει στην τάξη, όταν δεν μπορείς να λειτουργήσεις πρακτικά και λογικά!
  • Μοιράζεστε έντονη ερωτική χημεία!

Τα σημεία που πρέπει να δείξετε προσοχή:

  • Η συμπεριφορά του Αιγόκερω μπορεί να γίνει αρκετά αυταρχική και επιβλητική απέναντί σου, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να είσαι εσύ το άτομο που θα ακολουθεί πάντα τις επιθυμίες του.
  • Ο Αιγόκερως συχνά αφιερώνεται και επικεντρώνεται μόνο στην καριέρα του. Δύσκολα μπορείς να κατανοήσεις τα απαιτητικά επαγγελματικά του ωράρια και παίρνεις προσωπικά την στάση του, γιατί νομίζεις ότι εσκεμμένα σε παραμελεί.
  • Συχνά περνάτε περιόδους που σας διακρίνει και τους δύο απαισιοδοξία ή έχετε τις κλειστές σας. Αυτές οι στιγμές μπορούν να σταθούν η αιτία να υπάρξει ρήξη ανάμεσά σας.
  • Περιόρισε τις ζήλιες και τις καχυποψίες, που σε πιάνουν ανά διαστήματα, γιατί ο Αιγόκερως αισθάνεται εκείνες τις στιγμές ότι τον θίγεις και τον προσβάλεις!

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια