You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Καρκίνος με Ζυγό - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 67%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 70%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 60%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 60%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 75%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 70%

Το κοινό σας σημείο είναι ότι επιθυμείτε να έχετε μία ήρεμη και αρμονική, οικογενειακή ζωή… ωστόσο οι διαφορές στον τρόπο που αντιδράτε και εκφράζεστε, μπορούν να φέρουν «φουρτούνες» στη σχέση σας!

Ανήκετε και οι δύο στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού  και αυτό σημαίνει ότι το κοινό σας χαρακτηριστικό  είναι ότι είστε δραστικοί, δυναμικοί, εκφραστικοί και θέλετε στη ζωή σας να υπάρχουν γρήγορες εξελίξεις! Ο τρόπος όμως με τον οποίο αντιδράτε και εκφράζεστε διαφέρει και σας προκαλεί αρκετά προβλήματα στην μεταξύ σας σχέση.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Ας δούμε όμως αναλυτικά το πορτραίτο της προσωπικότητάς σας, αλλά και της σχέσης σας:

Ο Ήλιος σου από το ζώδιο του Καρκίνου, φανερώνει ότι  είσαι  ένας ευαίσθητος άνθρωπος, διαθέτεις  ισχυρή διαίσθηση και φαντασία. Λειτουργείς  πάντα με το συναίσθημα, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες. Η συμπεριφορά σου έχει εναλλαγές, η ψυχολογία σου περνά αρκετά σκαμπανεβάσματα και όλα εξαρτώνται από τις επιρροές που δέχεσαι από το περιβάλλον σου. Βασική προϋπόθεση για την ευτυχία σου,  είναι να αισθάνεσαι συναισθηματική ασφάλεια και να έχεις  στο πλάι σου έναν άνθρωπο  που θα δίνεις και θα παίρνεις  αγάπη! Δεν χαρίζεις εύκολα την εμπιστοσύνη σου, λειτουργείς  καχύποπτα και επιφυλακτικά, μέχρι να βεβαιωθείς για την σοβαρότητα αλλά και τις προθέσεις του ανθρώπου που έχει απέναντί σου.  Έχεις παραδοσιακές αξίες και μεγάλη αγάπη προς την οικογένεια. Το όνειρό σου είναι να δημιουργήσεις και εσύ την δική σου οικογένεια από την οποία θα δώσεις και θα πάρεις αγάπη! Διαθέτεις  ισχυρή μνήμη, δεν ξεχνάς  αλλά και δεν συγχωρείς εύκολα.

Το ταίρι σου έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό φανερώνει ότι διαθέτει μία γλυκιά και καλοπροαίρετη προσωπικότητα. Είναι ένα άτομο συντροφικό, υποχωρητικό και καλόβολο. Δεν του αρέσει η μοναξιά γι’ αυτό και προσπαθεί πολύ για να διατηρεί ένα αρμονικό κλίμα στις σχέσεις του.  Προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε συνθήκη και του αρέσουν πολύ οι αλλαγές και η ανανέωση.  Είναι λάτρης του ωραίου, θέλει αν διατηρεί μία καλή εμφάνιση και του αρέσει να απολαμβάνει την πολυτέλεια και τις ανέσεις. Είναι άτομο κοινωνικό, πρόσχαρο και πιάνει εύκολα φιλίες. Σίγουρα θα καταφέρει να σε «σκλαβώσει» με διπλωματία που τον διακρίνει αλλά πολλές φορές θα τον θαυμάσεις και για τα καλλιτεχνικά του ταλέντα. Είναι ο άνθρωπος που θα παραδεχτεί τα λάθη του και θα προσπαθήσει επί της ουσίας να τα διορθώσει. Ωστόσο η αναποφασιστικότητα αλλά και η αναβλητικότητα είναι τα «μελανά» σημεία της προσωπικότητάς του, που όσο και να προσπαθήσει να τα διορθώσει δεν θα τα καταφέρει. Οι εναλλαγές στις απόψεις του, μπορεί να σε κάνουν να πιστέψεις ότι είναι ασταθής, επιπόλαιος ή και διπρόσωπος!

Τα δυνατά σημεία της σχέσης σας είναι:

  • Έχετε και οι δύο ανάγκη από συντροφικότητα, θέλετε να έχετε στο πλάι σας έναν άνθρωπο που θα σας αγαπά και θα σας νοιάζεται. Η ανάγκη αυτή είναι κοινή και για τους δύο και στις δύσκολες στιγμές, σας ωθεί να βάζετε νερό στο κρασί σας!
  • Ο Ζυγός μπορεί να σε διασκεδάσει, να σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να σε παρασύρει με νέα ενδιαφέροντα που θα σε βοηθούν να εκφραστείς ακόμα περισσότερο!
  • Η ανάγκη σου για προσοχή και φροντίδα στο σύντροφό σου, θα αναπτερώνει το ηθικό του Ζυγού, που του αρέσει να τον περιποιούνται!
  • Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις και οι συμβιβασμοί που κάνετε και οι δύο, θα σας βοηθήσουν αυτή η σχέση να έχει διάρκεια στο χρόνο. Ο Ζυγός καταφέρνει με την διπλωματία του να διατηρεί τις ισορροπίες, ενώ εσύ με τους συμβιβασμούς σου αποκαθιστάς το τεταμένο κλίμα ανάμεσά σας!

 

Τα σημεία που πρέπει να δείξετε προσοχή:

  • Η ουσία είναι μία: Αγαπημένε μου Καρκίνε, έχεις την ανάγκη να βρίσκεται στο πλάι σου ένας άνθρωπος που θα έχει περισσότερο δυναμισμό και αποφασιστικότητα, προκειμένου να αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά. Ο Ζυγός πολλές φορές μπορεί να σου φανεί αρκετά επιπόλαιος!
  • Ο Ζυγός από την πλευρά του, μπορεί να νιώθει αγανάκτηση επειδή παίρνεις πολύ στα σοβαρά τα πάντα! Δεν θέλει έννοιες και προβλήματα στο κεφάλι του και εσύ άθελά σου του ασκείς πίεση, γιατί έχεις υπερβολικές συναισθηματικές απαιτήσεις. Θα πρέπει από την πλευρά σου να μάθεις να διατηρείς τον έλεγχο προκειμένου να αποτρέπονται τα καβγαδάκια που εξουθενώνουν τον Ζυγό!
  • Θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι ένας Ζυγός, έχει μεγάλο κοινωνικό κύκλο, είναι ένα άτομο πρόσχαρο και με κατακτήσεις. Με την κεφάτη, ανοιχτή και παιχνιδιάρικη διάθεσή του, πολλές φορές θα σου προκαλεί την ζήλια και την ανασφάλεια.
  • Σε περίπτωση που σκεφτείτε μία πιο επίσημη εξέλιξη της σχέσης σας, τα οικονομικά αλλά και η διαχείριση των υποχρεώσεων, θα είναι πάντα ένα θέμα που «πονάει»! Ο Ζυγός έχει ροπή προς τις απολαύσεις και είναι αρκετά σπάταλος, σε αντίθεση με σένα, που θα θέλεις να εξασφαλίζεις την σταθερότητα και την ασφάλεια στην οικογένειά σου!

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια