You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Καρκίνος με Ιχθύ - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 83%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 80%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 80%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 80%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 90%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 85%

Μία σχέση γεμάτη συναίσθημα, ρομαντισμό και πολύ αγάπη! Ανήκετε και οι δύο στα ζώδια του νερού, έχετε ευαισθησίες και πολλές συναισθηματικές ανάγκες οι οποίες μπορούν πολύ εύκολα να ικανοποιηθούν μέσα από τη σχέση σας!

Μπορεί να μην ανήκετε στο ίδιο ζώδιο, όμως υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ σας και νιώθετε πάρα πολλές στιγμές ότι εσείς οι δύο μοιάζετε πολύ σαν προσωπικότητες.  Η ταύτιση που υπάρχει μεταξύ σας δεν είναι τυχαία, έχετε και οι δύο στοιχείο σας το νερό αυτό σημαίνει ότι είστε άνθρωποι που λειτουργείται με το συναίσθημα και την διαίσθηση και ξεχωρίζετε για την ευαισθησία που σας διακρίνει!

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Ας δούμε όμως αναλυτικά το πορτραίτο της προσωπικότητάς σας, αλλά και της σχέσης σας:

Ο Ήλιος σου από το ζώδιο του Καρκίνου, φανερώνει ότι  είσαι  ένας ευαίσθητος άνθρωπος, διαθέτεις  ισχυρή διαίσθηση και φαντασία. Λειτουργείς  πάντα με το συναίσθημα, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες. Η συμπεριφορά σου έχει εναλλαγές, η ψυχολογία σου περνά αρκετά σκαμπανεβάσματα και όλα εξαρτώνται από τις επιρροές που δέχεσαι από το περιβάλλον σου. Βασική προϋπόθεση για την ευτυχία σου,  είναι να αισθάνεσαι συναισθηματική ασφάλεια και να έχεις  στο πλάι σου έναν άνθρωπο  που θα δίνεις και θα παίρνεις  αγάπη! Δεν χαρίζεις εύκολα την εμπιστοσύνη σου, λειτουργείς  καχύποπτα και επιφυλακτικά, μέχρι να βεβαιωθείς για την σοβαρότητα αλλά και τις προθέσεις του ανθρώπου που έχει απέναντί σου.  Έχεις παραδοσιακές αξίες και μεγάλη αγάπη προς την οικογένεια. Το όνειρό σου είναι να δημιουργήσεις και εσύ την δική σου οικογένεια από την οποία θα δώσεις και θα πάρεις αγάπη, αναζητάς την βαθιά και ουσιαστική δέσμευση! Διαθέτεις  ισχυρή μνήμη, δεν ξεχνάς  αλλά και δεν συγχωρείς εύκολα.

Ο Ήλιος του συντρόφου σου από το ζώδιο των Ιχθύων, υποδηλώνει ότι είναι ένα άτομο με ευαισθησίες, ρομαντισμό, γλυκύτητα αλλά και ζωηρή φαντασία. Διαθέτει έναν ήρεμο αλλά και υποχωρητικό χαρακτήρα, σε σημείο που πολλές φορές μπορεί και να γίνει το θύμα στις σχέσεις του. Θα υποχωρήσει, θα συμβιβαστεί, δεν θα πει την γνώμη του προκειμένου να μην διαταράξει το αρμονικό κλίμα που υπάρχει γύρω του. Αναζητά την ιδανική αγάπη, τον άλλο του μισό, τον καρμικό του έρωτα, όμως εξιδανικεύει στο μυαλό του τους ανθρώπους και τις καταστάσεις, με αποτέλεσμα να απογοητεύεται και να πληγώνεται! Λειτουργεί πάντα με το συναίσθημα και του αρέσει να φροντίζει τους ανθρώπους που αγαπά (ιδιαίτερα το ερωτικό του ταίρι), σε σημείο που πολλές φορές λειτουργεί με υπερβολή και ασκεί πίεση, χωρίς να το καταλαβαίνει. Αρκετές στιγμές διχάζεται και μπλοκάρεται, ενώ τις περισσότερες φορές χαρακτηρίζεται από δειλία και αποφεύγει την λήψη σημαντικών αποφάσεων. Παρόλο που το Ψαράκι φαίνεται «εύθραυστο», είναι ο άνθρωπος που θα βρει τα ψυχικά κουράγια να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει στη ζωή του. Μπορεί εύκολα να γυρίζει σελίδα και δεν σταματά ποτέ να ελπίζει και να ονειρεύεται! Τα διλήμματα και η αναποφασιστικότητα είναι στοιχεία της προσωπικότητάς του,  όπως επίσης έχει και ροπή προς την απιστία, αν και εφόσον δεν νιώθει ότι καλύπτεται συναισθηματικά από τον σύντροφό του.

Το μυαλό σας εκπέμπει στα ίδια μήκη κύματος, πολλές φορές μπορεί να ξεκινάς μια πρόταση την οποία ολοκληρώνει  ο σύντροφός σου, ενώ μπορεί να έχεις μία πρόταση, ιδέα ή επιθυμία που πριν την ανακοινώσεις θα σου την κάνει πραγματικότητα, σαν να ήξερε εκ των προτέρων τι ακριβώς θέλεις. Στο πλευρό του Ιχθύ θα ζήσεις τις πιο ρομαντικές στιγμές της ζωής σου, νιώθεις σαν να βρήκες το άλλο σου μισό και αισθάνεστε και οι δύο ότι ξεχειλίζετε από συναίσθημα όταν είστε μαζί.  Η σχέση σας δίνει και στους δύο ασφάλεια, σιγουριά, προστασία και πλήρη ικανοποίηση και σας παρασύρει σε όνειρα και σχέδια για το μέλλον.  Η σχέση σας χαρακτηρίζεται από εξαιρετικό γούστο, σας αρέσει να απολαμβάνετε μαζί τις δραστηριότητές σας και αναπτύσσεται μέσα από την επαφή σας και νέα σας ταλέντα.

Ωστόσο υπάρχουν και κάποιες παγίδες που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Πολλές φορές μπορεί να υπερεκτιμάτε και οι δύο τα συναισθήματά σας και να παρασύρεστε σε μία πλάνη, γιατί πολύ απλά κανείς από τους δύο δεν μπορεί αν λειτουργήσει προσγειωμένα στην πραγματικότητα. Τα ψεματάκια, η ζήλια, τα διλήμματα και οι ανασφάλειες, μπορούν να ποτίσουν την σχέση σας με δυσάρεστα συναισθήματα. Τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα αλλά και οι εναλλαγές στην ψυχολογική σου διάθεση, συχνά μπλοκάρουν το Ψαράκι και του δημιουργούν διλήμματα για τη σχέση σας και την προοπτική της. Από την άλλη πλευρά πολλές φορές εσύ νιώθεις ότι το ταίρι σου προσπαθεί διαρκώς να «ξεγλιστρά» σαν το Ψάρι, από τα σοβαρά ζητήματα που προκύπτουν μεταξύ σας. Δημιουργούνται ανάμεσά σας «παιχνίδια» αμφισβήτησης που κουράζουν και τους δύο!

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια