You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Καρκίνος με Καρκίνο - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 81%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 70%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 80%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 80%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 85%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 90%

«Η σχέση σας χαρακτηρίζεται από ένταση, συναίσθημα και μοναδικές συγκινήσεις που θα μείνουν αξέχαστες και στους δύο … τα ζητούμενά σας είναι τα ίδια, αρκεί να κατανοήσετε »

Ανήκετε και οι δύο στον αστερισμό του Καρκίνου και έστω και αν τα ζητούμενά σας είναι ακριβώς τα ίδια, η σχέση σας είναι μία μεγάλη πρόκληση και για τους δύο, με πολλές εναλλαγές αλλά και πολλή συναίσθημα!

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Με κυβερνήτη σας του ζωδίου σας την Σελήνη, είσαστε άτομα με μεγάλο συναισθηματισμό αλλά και ευαισθησίες. Αναζητάτε στη ζωή σας την συναισθηματική ασφάλεια και θέλετε να περιστοιχίζεστε με άτομα τα οποία σας δένουν βαθιά και ειλικρινή συναισθήματα αγάπης και εμπιστοσύνης.  Είσαστε καχύποπτοι, δεν ανοίγετε εύκολα τα «χαρτιά» σας και είναι πολύ βασικό για εσάς να έχετε στο πλάι σας ανθρώπους που σας έχουν αποδείξει την τιμιότητα και την σοβαρότητά τους. Προτιμάτε να είστε ανάμεσα σε λίγα και καλά άτομα, τα οποία γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι λειτουργούν αξιόπιστα απέναντί σας, παρά να αναλώνεστε σε εφήμερες σχέσεις με ανθρώπους ακατάλληλους! Δένεστε συναισθηματικά και νιώθετε εξαρτημένοι με το σπίτι και την οικογένεια, που το θεωρείτε ότι είναι το σταθερό λιμάνι στο οποίο αισθάνεστε σιγουριά και ισορροπία! Τηρείτε και οι δύο ήθη, έθιμα και παραδόσεις και διατηρείτε στενούς δεσμούς με το παρελθόν σας, το οποίο δεν μπορείτε να το διαγράψετε από τη ζωή σας, αλλά μαθαίνετε να ζείτε με αυτό!  Όταν αγαπάτε, δίνεστε χωρίς όρια και λειτουργείται πολύ προστατευτικά, ως και καταπιεστικά. Το χαρακτηριστικό σας είναι ότι έχετε συναισθηματικά και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και η διάθεσή περνά μεγάλες διακυμάνσεις! Οι εντάσεις, οι εκρήξεις και η κυκλοθυμία, είναι έντονα στοιχεία της προσωπικότητάς σας, τα οποία όμως δεν μπορείτε να καταπολεμήσετε, όσο και να προσπαθήσετε.

Η σχέση σας, είχε αργή πορεία και αυτό συνέβη γιατί είστε και οι δύο άνθρωποι που θέλετε τον χρόνο σας για να ανοιχτείτε συναισθηματικά και για να εμπιστευτείτε τους γύρω σας.  Από την στιγμή όμως που υπάρξει η συναισθηματική σιγουριά και η επιβεβαίωση τότε δημιουργείται ένα ισχυρό συναισθηματικό δέσιμο ανάμεσά σας το οποίο εκδηλώνεται με τρόπο έντονο αλλά και παθιασμένο.

Τα θετικά στοιχεία της σχέσης σας:

  •          Αναζητάτε και οι δύο μία μακρόχρονη σχέση και δεν το βάζετε εύκολα κάτω, όταν προκύπτουν προβλήματα το δεσμό σας.
  •          Προτεραιότητά σας είναι η συναισθηματικά κάλυψη, γι’ αυτό και φροντίζετε και οι δύο από την πλευρά σας να εκδηλώνετε και να επιβεβαιώνετε τα συναισθήματά σας ο ένας στον άλλον.
  •          Οι απόψεις σας έχουν την πλήρη ταύτιση, συμφωνείτε στην απλά καθημερινά ζητήματα αλλά ακόμα και στα μελλοντικά σχέδιά σας.
  •          Μοιράζεστε έντονο ερωτικό πάθος, το οποίο γεμίζει την καρδιά σας και σας χαρίζει μοναδικές συγκινήσεις.
  •          Υπάρχει πίστη, σταθερότητα και ασφάλεια στη σχέση σας.

Τα αρνητικά στοιχεία της σχέσης σας, στα οποία πρέπει να δείξετε προσοχή προκειμένου να καταφέρετε να την διατηρήσετε στο χρόνο:

  •          Σχέση Εξάρτησης: Νιώθετε ότι δεν μπορείτε ο ένας μακριά από τον άλλον – έστω και για λίγο-! Αυτό το συναίσθημα, έστω και αν στα αρχικά στάδια της σχέσης σας θα συνεπάρει και τους δύο, στην πορεία θα σας κουράσει!
  •          Αδυνατείτε πολλές φορές να θέσετε σε εφαρμογή τα πλάνα και τα σχέδιά σας, γιατί έχετε και οι δύο έλλειψη λογικής και πρακτικής αντιμετώπισης των καταστάσεων.
  •          Πολλές φορές δραματοποιείται και οι δύο τις καταστάσεις και «σπείρετε» τον πανικό, τα απλά τα κάνετε πολύπλοκα, μεγαλοποιώντας όλα τα προβληματάκια που προκύπτουν ανάμεσά σας.  Προσπαθήστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας και να μην δίνετε τεράστιες διαστάσεις  στα ζητήματα που προκύπτουν ανάμεσά σας.
  •          Κολλάτε και οι δύο στο παρελθόν, δεν μπορείτε εύκολα να ξεχάσετε και να συγχωρήσετε. Στους καβγάδες που προκύπτουν θα θυμηθείτε όλες τις παρασπονδίες που έχει κάνει ο ένας και ο άλλος, με αποτέλεσμα να μην δίνεται τόπο στην οργή και να επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο την κατάσταση ανάμεσά σας!

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια