You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Καρκίνος με Σκορπιό - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 73%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 70%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 70%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 80%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 70%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 75%

Αναζητάτε και οι δύο συναισθηματική ασφάλεια, υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία στην προσωπικότητά σας, όμως βιώνεται με τρόπο ακραίο και υπερβολικό κάθε ζήτημα που προκύπτει στην καθημερινότητά σας…

Ανήκετε και οι δύο στο στοιχείο του νερού και αυτό φανερώνει ότι είστε άτομα που αναζητάτε την συναισθηματική πληρότητα, έχετε ευαισθησίες αλλά και ισχυρό ένστικτο.  Οι δισταγμοί, η καχυποψία, αλλά και οι «άμυνες» σας, καταρρίπτονται πάρα πολύ γρήγορα, αφού δημιουργείται ανάμεσά σας μία βαθιά και ουσιαστική έλξη, στην οποία όσο και να προσπαθήσετε δεν μπορείτε να αντισταθείτε!

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Ας δούμε όμως αναλυτικά το πορτραίτο της προσωπικότητάς σας, αλλά και της σχέσης σας:

Ο Ήλιος σου από το ζώδιο του Καρκίνου, φανερώνει ότι  είσαι  ένας ευαίσθητος άνθρωπος, διαθέτεις  ισχυρή διαίσθηση και φαντασία. Λειτουργείς  πάντα με το συναίσθημα, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες. Η συμπεριφορά σου έχει εναλλαγές, η ψυχολογία σου περνά αρκετά σκαμπανεβάσματα και όλα εξαρτώνται από τις επιρροές που δέχεσαι από το περιβάλλον σου. Βασική προϋπόθεση για την ευτυχία σου,  είναι να αισθάνεσαι συναισθηματική ασφάλεια και να έχεις  στο πλάι σου έναν άνθρωπο  που θα δίνεις και θα παίρνεις  αγάπη! Δεν χαρίζεις εύκολα την εμπιστοσύνη σου, λειτουργείς  καχύποπτα και επιφυλακτικά, μέχρι να βεβαιωθείς για την σοβαρότητα αλλά και τις προθέσεις του ανθρώπου που έχει απέναντί σου.  Έχεις παραδοσιακές αξίες και μεγάλη αγάπη προς την οικογένεια. Το όνειρό σου είναι να δημιουργήσεις και εσύ την δική σου οικογένεια από την οποία θα δώσεις και θα πάρεις αγάπη! Διαθέτεις  ισχυρή μνήμη, δεν ξεχνάς  αλλά και δεν συγχωρείς εύκολα.

Ο Ήλιος του ερωτικού σου συντρόφου φανερώνει ότι έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που είναι αρκετά παθιασμένος , ερωτικός και αφοσιωμένος. Έχει την ανάγκη να επιβάλλεται στους γύρω του αλλά και πιο συγκεκριμένα στη σχέση σας, του αρέσει να διατηρεί τον έλεγχο και να τα ξέρει όλα και πολλές φορές η συμπεριφορά του μπορεί να γίνει αρκετά κτητική αλλά και απόλυτη.  Δεν είναι ο άνθρωπος που μπορεί πολύ εύκολα να πειστεί από τους γύρω του, είναι αρκετά καχύποπτος και επιφυλακτικός, μέχρι να βεβαιωθεί ότι αξίζει να δείξει εμπιστοσύνη.  Λειτουργεί προστατευτικά στα άτομα που αγαπά, όμως δεν μπορεί να περιορίσει την ζήλια και την καταπιεστική συμπεριφορά που εκδηλώνει κατά καιρούς. Κοντά του μπορεί κανείς να νιώσει σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα …αν όμως τον προδώσεις, τότε να ξέρεις ότι θα έρθει η στιγμή που θα θελήσει να πάρει την εκδίκησή του!

Τα δυνατά σημεία της σχέσης σας είναι:

  • Ένα και μόνο βλέμμα είναι αρκετό για να κατανοήσει ο ένας τις σκέψεις και τα συναισθήματα του άλλου! Έχετε βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία η οποία δεν περιορίζεται στα λόγια…
  • Το πάθος είναι φλογερό και δεν ξεφτίζει εύκολα με τον χρόνο … Νιώθετε ότι βρήκατε την αδελφή ψυχή σας , το άλλο σας μισό! Οι διαφωνίες σας λαμβάνουν τέλος μόλις κλείσει η πόρτα της κρεβατοκάμαρας!
  • Εσύ γλυκό μου Καρκινάκι, στο πλάι του Σκορπιού καταφέρνεις να βγεις από το καβούκι σου και αποκτάς περισσότερο τσαγανό, αφού έχει τον τρόπο να σε ενθαρρύνει και να σε υποστηρίζει.
  • Ο Σκορπιός από την πλευρά του αισθάνεται ότι έχει την αποκλειστικότητα στη ζωή σου και αυτό τον γεμίζει αλλά και τον εξιτάρει παράλληλα …Τις στιγμές που τον πιάνουν οι «σκληράδες» του, τα πείσματα και η αδιάλλακτη συμπεριφορά, έχεις τον τρόπο να του κεντρίζεις το συναίσθημα και να τον μαλακώνεις!

Τα σημεία που πρέπει να δείξετε προσοχή:

  • Η υπερβολική αφοσίωση στη σχέση σας, μπορεί να σας αποκόψει από φίλους και αγαπημένα ενδιαφέροντα και στη συνέχεια να νιώσετε εγκλωβισμό από αυτή τη σχέση, ενώ στην ουσία είναι δική σας επιλογή η υπερβολική αφοσίωση!
  • Συχνά δημιουργούνται σκηνές ζηλοτυπίας, υποψιάζεται τους πάντες και τα πάντα και θεωρείται μία ο ένας και μία ο άλλος ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο μυστικό ή ψέμα ανάμεσά σας!
  • Δημιουργείται ανάμεσά σας μία έντονη εξάρτηση, η οποία στην πορεία μπορεί να σας φανεί ψυχοφθόρα!
  • Η στάση του Σκορπιού μπορεί κάποιες στιγμές να γίνει αρκετά σκληρή, αυταρχική και απόλυτη και να πικράνει την ευαίσθητη καρδιά σου! Εσύ από την πλευρά σου, έχεις την τάση να δραματοποιείς τις καταστάσεις. Σε κάθε μικρό πρόβλημα που προκύπτει, αισθάνεστε σαν να έφτασε η συντέλεια του κόσμου και επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο την κατάσταση!

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια