You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Καρκίνος με Τοξότη - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 57%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 55%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 50%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 60%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 65%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 55%

Ούτε να το σκεφτείς!! Είσαι πολύ ευαίσθητος, διαισθητικός και ευσυγκίνητος για έναν Τοξότη που τριγυρίζει τόσο και που αγαπάει και κρατάει με νύχια και με δόντια την ελευθερία του!

Ότι και να κάνεις δεν τον πιάνεις με τίποτα και πουθενά! Συνέχεια ετοιμάζεται να φύγει για να ανακαλύψει καινούργια πράγματα και να αφήσει το σπίτι που εσένα σου αρέσει τόσο. Άσε που το φλερτ που ο Τοξότης λατρεύει να κάνει, θα σε τρελάνει τελείως και θα σκάσεις από την ζήλεια σου.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Είναι λαμπερός, χαρούμενος, γοητευτικός και βεβαίως η Φωτιά ελκύει το Νερό αλλά δεν αντέχουν ο ένας δίπλα στον άλλον για πολύ καιρό! Η Φωτιά θα σβήσει και το Νερό θα εξατμιστεί. Περιπέτεια;; Άφθονη! Πάθος μίας νύχτας;;; Το μόνο σίγουρο! Μία σχέση σοβαρή, σταθερή;;; Όχι! Εσύ ζεις για το μέλλον, για την οικογένεια, ο Τοξότης ζει για το εδώ και τώρα. Βαριέται πολύ γρήγορα και ψάχνει συνέχεια για νέους κόσμους!

Θέλεις στα αλήθεια να πηδήξεις σε αυτό το γκρεμό; Σκέψου το καλά γιατί ο Τοξότης κατακτάει πολύ εύκολα και ακόμα πιο εύκολα παρατάει για κάτι πιο ενδιαφέρον. Οι επιθυμίες σας είναι σαν τη νύχτα με τη μέρα και το μόνο που σας κρατάει κοντά για λίγες μέρες είναι η εξωτερική εμφάνιση. Είναι τόσο μορφωμένος από τη φύση του, που τα συναισθήματα τα δικά σου για αυτόν δεν υπάρχουν καν. Όταν θα του πεις ότι σε πλήγωσε, ότι σε πρόσβαλε, ότι σε στεναχώρησε, η μόνη απάντηση που θα πάρεις θα είναι: Όχι. Πάλι; Για αυτόν ο κόσμος για να πηγαίνει μπροστά έχει ανάγκη από ιδέες!

Σεξουαλικά; Συναισθήματα, πνευματικός έρωτας, δίδυμες ψυχές; Ο Τοξότης παραείναι ρεαλιστής για τέτοια πράγματα! Ζει σε άλλο επίπεδο της πραγματικότητας!

Με ποιούς Τοξότες ταιριάζει περισσότερο ο Καρκίνος

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 23 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου εναλλάσσονται ανάμεσα στο να είναι φίλοι και να είναι εχθροί. Σιγουρευτείτε ότι ξέρουν τι θέλουν από μια σχέση μαζί σας, προτού να εμπλακείτε πάρα πολύ. Θα μπορούσατε να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό της στιγμής, τότε θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο, είναι πάρα πολύ καυτοί και δε μπορείτε να αντεπεξέλθετε. Μην φοβάστε να κάνετε ερωτήσεις και μη διστάσετε να φύγετε μακριά εάν αισθάνεστε ότι είστε έξω από τα νερά σας.

Οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί μεταξύ 2 και 11 Δεκέμβρη είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός κι αυτό γιατί υπάρχει υψηλός βαθμός συμβατότητας με σας, ακόμα και αν δεν είναι το τέλειο ταίρι. Γάμος και μόνιμος δεσμός, είναι πιθανά. Ενώ οι περισσότεροι Τοξότες δεν είναι ιδιαίτερα συμβατοί με εσάς, αυτή η ομάδα είναι μια εξαίρεση. Το όραμα και η επιχειρηματικότητά τους θα σας κάνει να σκεφτείτε έξω από το σύνηθες τετράγωνό σας. Αυτό μπορεί να είναι συναρπαστικό, αλλά και να σας προκαλεί δέος, τουλάχιστον στην αρχή. Να είστε προετοιμασμένοι για πολλά ταξίδια και κινητικότητα, αν αποφασίσετε να μοιραστείτε το μονοπάτι της ζωής μαζί τους.

Η μεγάλη σύνδεσή σας με εκείνους που γεννήθηκαν μεταξύ 12 και 21 Δεκεμβρίου είναι η οικονομική συμβατότητα. Θα νιώσετε έλξη από την προσωπικότητά τους, αλλά είναι συγκεντρωμένοι στους προσωπικούς και οικονομικούς στόχους τους. Μπορούν να σας προσφέρουν κάτι στον τομέα της συναισθηματικής δέσμευσης; Δώστε μία ευκαιρία, αλλά μην περιμένετε πολλά.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια