You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Καρκίνος με Υδροχόο - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 55%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 55%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 50%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 55%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 65%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 50%

Είστε τόσο διαφορετικοί, που μόνο με τρομερές προσπάθειες, ειδικά από τη μεριά σου, θα καταφέρετε να κάνετε αυτή τη σχέση να λειτουργήσει.

Ο Υδροχόος είναι επιστήμονας των ζωδίων, αγαπάει την τεχνολογία, την έρευνα και οδηγείται από τη λογική ακόμα και στον έρωτα! Εσύ ως γνωστόν οδηγείσαι από συναισθήματα και διαίσθηση πράγμα που σας κάνει να έχετε διαφορετικές αντιλήψεις για το ίδιο πράγμα. Σαν ζώδιο του Νερού, έχεις μια ιδιαίτερη διαίσθηση όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις την οποία ο Υδροχόος δεν την έχει και δεν την καταλαβαίνει κιόλας.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Μπορεί να σου δίνει την αίσθηση ότι είναι λίγο απόμακρος, και ότι δε συμμετέχει όσο εσύ ή όσο θα ήθελες εσύ. Η μυστηριώδης φύση του σίγουρα σε ελκύει και να ξέρεις δεν είναι μία μέθοδος να σε κατακτήσει, έτσι είναι αυτός! Και όσο και να προσπαθήσεις να μπεις στην ψυχή του, είναι δύσκολο!

Λατρεύει την περιπέτεια και δεν αντέχει να είναι στο σπίτι. Θα σε πληγώσει η ανεξαρτησία του γιατί θα σε κάνει ακόμα πιο ανασφαλή και ζηλιάρη. Για τον Υδροχόο υπάρχει ευθύτητα σε όσα λέει και η αλήθεια είναι μόνο μία είτε πονάει είτε όχι και πρέπει να ειπωθεί. Μη σου πω και για το άλλο! Καλύτερα μην ξεσπάσεις σε κλάματα γιατί θεωρεί καταστροφή αυτές τις συναισθηματικές εκδηλώσεις! Και δεν είναι ότι δεν χρειάζεται αγάπη, αλλά το κάνει με έναν διαφορετικό τρόπο. Ο Υδροχόος αγαπάει τον κόσμο, εσύ έχεις ανάγκη να αγαπήσεις μόνο έναν άνθρωπο.

Σεξουαλικά, υπάρχουν πιθανότητες να ταιριάξετε τουλάχιστον στην αρχή! Δύσκολα θα σε κάνει να νιώθεις καλά, αλλά ακόμα και έτσι, μετά από ένα διάστημα θα νιώσεις ότι παρόλο που βρίσκεται κοντά σου, βρίσκεται ταυτόχρονα και αλλού.

Μια παθιασμένη – αν δεν είναι σπασμωδική – σεξουαλική σχέση μεταξύ σας είναι πιθανή. Η ελεύθερη προσέγγιση του Υδροχόου στο σεξ είναι υπερβολική για σας και δε μπορεί να σας γεμίσει, αλλά τουλάχιστον θα έχετε μερικά πυροτεχνήματα!

Με ποιούς Υδροχόους ταιριάζει περισσότερο ο Καρκίνος

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 21 και 30 Ιανουαρίου θα σας δημιουργήσουν προβλήματα. Ο ενθουσιασμός που αισθάνεστε στην αρχή θα μπορούσε τελικά να μετατραπεί σε εξάντληση και αγανάκτηση. Δεν υπάρχει τίποτα πάγιο σε αυτούς. Ζητούν ακραίο ενθουσιασμό – τους αρέσει να είναι τολμηροί  αλλά και απρόβλεπτοι. Αυτό συνήθως δεν είναι κάτι που σας αρέσει.

Το ταραχώδες πρόγραμμα των Υδροχόων, που γεννηθήκαν μεταξύ 31 Ιανουαρίου και  8 Φεβρουαρίου μπορεί να σας εξουδετερώσει. Αυτοί οι άνθρωποι είναι συνεχώς στο δρόμο, και συχνά η δουλειά τους περιλαμβάνει πολλά ταξίδια. Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε, μπορείτε να διασώσετε αυτή τη σχέση με τη συμμετοχή σας στην περιπέτεια των ταξιδιών μαζί τους. Σε ακραίες περιπτώσεις, μπορούν να μετεγκατασταθούν. Ίσως να πρέπει να επιλέξετε μεταξύ του να ζείτε σε ένα μέρος που γνωρίζετε καλά και ξεριζώνοντας τον εαυτό σας να πάτε κάπου εντελώς διαφορετικά.

Θα ταυτιστείτε  και θα ερωτευτείτε με  εκείνους που γεννήθηκαν μεταξύ 9 Φεβρουαρίου και  18 Φεβρουαρίου. Θα κάνετε μεγάλες φιλίες με αυτούς τους ανθρώπους. Η διαφορετικότητά τους είναι ελκυστική, με ένα παράξενο και υπέροχο τρόπο, είναι απλώς αρκετά διαφορετικοί. Επίσης είναι πολύ πιθανό σε σχέση με άλλους Υδροχόους να έχουν σχετικά σταθερό τρόπο ζωής. Αυτό σας δίνει το καλύτερο και των δύο κόσμων, τον ενθουσιασμό και ένα κομμάτι της σταθερότητας.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια