You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Κριός με Ζυγό - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 72%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 60%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 70%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 70%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 85%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 75%

Το πιθανότερο είναι να συναντήσατε το άλλο σας μισό στο πρόσωπο του Ζυγού. Όταν δύο ζώδια απέχουν έξι μήνες μεταξύ τους στο ζωδιακό κύκλο, αυτό σημαίνει πως ο σύντροφός σας είτε θα σας συμπληρώνει, είτε θα είναι απίστευτα ανταγωνιστικός –δεν υπάρχει τίποτα ενδιάμεσα. Το πιθανότερο είναι το πρώτο. Ο σύντροφός σας είναι απίστευτος στις διαπραγματεύσεις καθώς γνωρίζει ακριβώς πώς να ενώνει αντίθετες δυνάμεις.
Αντίθετα με τον ανυπόμονο και ανήσυχο Κριό, ο Ζυγός θέλει να σκέφτεται τα πράγματα διεξοδικά και με αντικειμενικότητα, και να τα χωρίζει σε μικρότερα κομμάτια για ανάλυση και τακτοποίηση. Σπάνια βγαίνει από τα χείλη του κάποια άκομψη γυναίκα, καθώς κυβερνάται από την Αφροδίτη και είναι απίστευτα διπλωματικός.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Αυτός είναι και ο λόγος που είναι τόσο καλός στις διαπραγματεύσεις και μπορεί να βοηθήσει τους άλλους να καταλήξουν σε μακροχρόνιες συμφωνίες –δεν απομακρύνουν τους ανθρώπους. Ο Ζυγός είναι επικοινωνιακό αέρινο ζώδιο, με άφθονες ιδέες ή πράγματα για να πει.
Εσείς οι δύο θα περάσετε όμορφες καταστάσεις μαζί, γεμάτες ζωντάνια, καθώς το αέρινο στοιχείο του θα ταιριάξει απίστευτα με το δικό σας πύρινο. Εσείς είστε το ζώδιο του ατόμου, αλλά ο Ζυγός ενδιαφέρεται περισσότερο να δουλεύει σε ομάδες –καθώς αποτελεί το ζώδιο των σχέσεων. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ζυγός είναι γνωστός σαν το ζώδιο του γάμου.

Ο σύντροφό σας ψάχνει πάντα για δίκαιες λύσεις, για αυτό πρέπει να προσέξετε τον δικτατορικό σας τρόπο. Οι Ζυγοί είναι πάντα πιο ευτυχισμένοι όταν είναι παντρεμένοι και σπάνια αφήνουν μία σχέση, εκτός αν τα πράγματα γίνουν υπερβολικά άσχημα. Και οι δύο έχετε σταθερές απόψεις, αλλά και οι δύο επιβάλλεστε με διαφορετικό τρόπο.
Σαν Κριοί, τείνετε να τρομοκρατείτε ή να εκφοβίζετε τον σύντροφό σας για να νικήσετε. Μπορείτε να καταλάβετε πως τα διαφορετικά σας στυλ μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα; Θα χρειαστεί να είστε ευγενικοί με τον Ζυγό. Να θυμάστε πως αν και οι μέθοδοι του Ζυγού είναι ευγενικές, αυτό δεν σημαίνει πως είναι λιγότερο αποφασιστικός από εσάς. Επίσης πολλές φορές γίνεται αυταρχικός.
Όμως, ίσως τα πάτε πολύ καλά με τις ιδέες τους, χωρίς βέβαια να συνειδητοποιήσετε το γεγονός πως ο Ζυγός χρησιμοποιεί πάνω σας τις απίστευτες δυνάμεις του να πείθει τους άλλους. Μπορείτε να μάθετε πολλά από αυτόν.
Στο κρεβάτι, ο Κριός που κυβερνάται από τον Άρη, τείνει να βιάζεται. Σιγουρευτείτε πως θα ρίξετε τους ρυθμούς σας και θα αφιερώνετε χρόνο στο Ζυγό. Είναι σημαντικό να έχετε και οι δύο τη σωστή διάθεση. Ο Ζυγός δεν ξεσηκώνεται από τις βιαστικές κινήσεις αλλά ούτε από την ωμή προσέγγιση. Θυμηθείτε πως οι Ζυγοί κυβερνώνται από την Αφροδίτη και έλκονται από την ομορφιά, τη ζεστασιά και από το εκλεπτυσμένο στυλ.
Είναι αρκετά οπτικά πλάσματα, τους αρέσει να δίνουν το καλύτερό τους εαυτό και ελπίζουν και από εσάς το ίδιο. Χτενίστε τα μαλλιά σας και γυαλίστε τα παπούτσια σας προτού εμφανιστείτε μπροστά του για μία μεγάλη νύχτα. Ακόμα και αν είστε παντρεμένοι για 20 χρόνια με έναν Ζυγό, δεν πρέπει ποτέ να εμφανιστείτε μπροστά του απεριποίητοι.
Μην αμελείτε τη γυμναστική σας. Θέλουν να είναι περήφανοι για τον σύντροφό τους.
Είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός, για αυτό απολαύστε ο ένας τον άλλον. Όταν οι κυβερνήτες σας ενώνονται, ο Άρης και η Αφροδίτη, δημιουργείται την πιο σέξι πλανητική χημεία που μπορεί να δημιουργηθεί ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, συνδυάζοντας την θετική επιθετικότητα του Άρη, και την ερωτική αγάπη της Αφροδίτης. Δεν μπορεί να γίνει καλύτερο από αυτό.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια