You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Κριός με Κριό - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 66%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 55%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 80%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 50%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 75%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 70%

Είστε Κριός και είναι Κριός. Σαν ζώδια, είστε δύο πολύ φλογερά και απαιτητικά όντα, οπότε οι συγκρούσεις των “εγώ” σας θα κυριαρχήσουν στη σχέση, αν δεν μπορέσετε να ηρεμήσετε ο ένας τον άλλο και να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις. Σύμφωνα με την αστρολογία, είστε και οι δύο πάντα σίγουροι ότι έχετε δίκιο και το να αντιμετωπίσετε ο ένας τον άλλο θα είναι δύσκολο.

Ωστόσο, μεταξύ σας υπάρχουν πολλά θετικά σημεία που σας ενώνουν, ανήκοντας και οι δυο στο ζώδιο του Κριού. Καταρχήν είστε και οι δύο αυθόρμητοι και παρορμητικοί. Επίσης, είστε εξίσου δημιουργικοί. Ο συνδυασμός σας θα είναι δυναμικός, τολμηρός κι εξαιρετικά συναρπαστικός. Σαν ζευγάρι, θα έχετε μεγάλο αντίκτυπο στο περιβάλλον σας, αρκεί να μη σπαταλάτε το χρόνο και την ενέργειά σας ανταγωνιστικά, προσπαθώντας ο ένας να ξεπεράσει τον άλλο.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Αν η σχέση σας έχει χτιστεί με βάση την ισότητα, το στοιχείο της φωτιάς πυροδοτεί μεγάλα οράματα και προκαλεί εργατικότητα. Η συνδυασμένη σας δύναμη και προσπάθεια, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια υπολογίσιμη δύναμη αλλά μόνο αν και οι δύο να μάθετε να υποτάσσετε το “εγώ” σας στην υπηρεσία του άλλου. Θα πρέπει να προσπαθήσετε σκληρά για να δείτε τα πράγματα από την οπτική γωνία του άλλου. Αν το καταφέρετε, θα δημιουργήσετε μελλοντικά έναν ισορροπημένο δεσμό.

Η σχέση θα λειτουργήσει καλά αν στηρίξετε ο ένας τα όνειρα του άλλου και μοιραστείτε τις προσδοκίες και τις φιλοδοξίες σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις διαφορές σας και τις συγκρούσεις που σίγουρα θα υπάρξουν. Έτσι, θα πρέπει να βρείτε κοινά στοιχεία, όνειρα και ιδανικά. Όταν το κάνετε, θα είστε σε θέση να κινήσετε βουνά μαζί. Δυο Κριοί ενωμένοι, μπορούν ακόμα και να δημιουργήσουν μια μεγάλη επιτυχημένη επιχείρηση.

Άλλο ένα σημαντικό κομμάτι είναι ότι μπορείτε να ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλο, όσον αφορά στους εργασιακούς και τους κοινωνικούς τομείς, θα πρέπει όμως να βεβαιωθείτε ότι η προσωπική σας ανεξαρτησία δεν είναι προτεραιότητα. Απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσετε τη φλόγα της αγάπης ζωντανή, ώστε να μη σβήσει από τα συγκρουόμενα “εγώ” και το πείσμα που χαρακτηρίζει τους Κριούς.

Όμως, εκτός από τα θετικά σημεία που έχουμε ήδη αναφέρει υπάρχουν και άλλα, που εγγυώνται μια καλή συναστρία.

Πρώτον, η δυναμική φωτιά του Κριού παράγει τεράστια “θερμότητα” μεταξύ σας. Σεξουαλικά, ο ένας μπορεί να αντιληφθεί και να καλύψει τις ανάγκες του άλλου, αυτό λοιπόν κάνει την ερωτική σας ζωή άγρια, αχαλίνωτη, εμπνευσμένη κι απόλυτα ικανοποιητική. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε σ’ αυτόν τον τομέα είναι ότι κινδυνεύετε να θυσιάσετε την συναισθηματική και πνευματική σας σύνδεση για να επικεντρωθείτε μόνο στην αισθησιακή. Αυτό θα είναι κρίμα, εφόσον έχετε την ικανότητα να τα συνδυάσετε όλα.

Δεύτερον, στην παθιασμένη σας φύση υπάρχει το στοιχείο παιδικής αθωότητας στην αγάπη και τη φιλία σας. Θα νιώσετε συχνά σαν παιδιά μαζί και θα υπάρχουν πολλές χαρούμενες και παιχνιδιάρικες στιγμές στην κοινή σας ζωή.

Με ποιους Κριούς ταιριάζει περισσότερο ο Κριός

Ο πιο κατάλληλος συνδυασμός είναι με Κριούς που είναι γεννημένοι μεταξύ 9 Απριλίου και 19 Απριλίου. Αστρολογικά, ο Δίας και ο Τοξότης κυριαρχούν πάνω τους κι από αυτή τη σχέση θα προκύψουν καλή τύχη και απροσδόκητα κέρδη.

Αν συνδεθείτε με Κριούς γεννημένους μεταξύ 21 Μαρτίου και 30 Μαρτίου, προβλέπονται άγριες συγκρούσεις που οφείλονται στην επιρροή του Άρη.

Με Κριούς που γεννήθηκαν μεταξύ 31 Μαρτίου και 10 Απριλίου θα βιώσετε μεγάλη κοινωνική και σωματική ικανοποίηση κι αυτό γιατί αστρολογικά επηρεάζονται από το Λέοντα και τον Ήλιο.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια