You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Κριός με Λέοντα - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 69%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 60%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 75%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 60%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 80%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 70%

Σπίθες βγαίνουν από την ερωτική ένωση Κριού με Λέων. Και οι δύο είναι ζώδια της Φωτιάς, γεμάτα πάθος και δύναμη, διακατέχονται από μια αγνή αγάπη για το αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα. Υπάρχει πολύ δράση σε αυτή τη σχέση. Και τα δύο ζώδια θέλουν να έχουν τα ηνία της σχέσης και προβλήματα μπορεί να προκύψουν όταν τα «Εγώ» τους μπουν στη μέση. Τρέφουν θαυμασμό και σεβασμό ο ένας για τον άλλον όμως και οι δύο δεν σταματούν να προστάζουν και να διατάζουν – ακόμα και όταν απλά διαλέγουν μια ταινία από το βίντεο κλάμπ.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Στην σχέση αυτή κυριαρχεί το καυτό πάθος, η κυριαρχία και το ποιος κρατάει τα ηνία αυτής της σχέσης – και πότε! Και οι δύο είναι ανυπόμονοι και περήφανοι. Στον Λέων αρέσει να τον θαυμάζουν και να τον κανακεύουν, υπηρεσίες που ο Κριός δεν είναι πρόθυμος να παρέχει. Ο Κριός μπορεί επίσης να ενοχληθεί από την τάση του Λέοντα να φλερτάρει – όμως πρόκειται πάντα για μια συναρπαστική σχέση. Παρά τις ηχηρές διαφορές τους ο Κριός αντιμετωπίζει τον Λέοντα ως τον σύμβουλο του. Ο Κριός γίνεται αρνάκι μπροστά στο Λιοντάρι. Οι διαφορές μεταξύ τους μπορούν να ξεπεραστούν. Και τα δύο ζώδια χαίρουν σεβασμού από τους υπόλοιπους και είναι βασικό ότι αυτός ο σεβασμός υπάρχει και μέσα στην σχέση.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που κυβερνά τον Κριό και ο Ήλιος τον Λέων. Και οι δύο είναι αρχέτυπα αρσενικής ενέργειας και αποτελούν έναν καλό συνδυασμό – κατανοούν απόλυτα ο ένας τον άλλον. Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει το «Εγώ» και ο Άρης την επιθετική ενέργεια, κατά συνέπεια είναι απόλυτα συμβατοί και αποτελούν μια ισχυρή ομάδα.

Και ο Κριός και ο Λέων είναι ζώδια της Φωτιάς. Πρόκειται για μια πολύ θερμή και γεμάτη πάθος σχέση. Όταν η σχέση είναι καλή λειτουργεί άψογα όταν όμως συμβαίνει το αντίθετο υπάρχουν ηχηρές διαφωνίες και πληγωμένα «Έγώ». Σε αυτή τη σχέση υπάρχει πάντα ανταγωνισμός ως προς το ποιος βρίσκεται στο τιμόνι. Εδώ έγγυται και το πρόβλημα, εφόσον σε μια σχέση αγάπης δεν κυριαρχεί η δύναμη.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια