You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Κριός με Σκορπιό - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 60%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 55%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 55%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 60%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 80%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 50%

Είστε Κριός και είναι Σκορπιός. Χωρίς αμφιβολία, ο Σκορπιός θα σας κόψει την ανάσα! Η δύναμή του είναι πιθανότατα πολύ πιο έντονη απ’ ο,τι έχετε βιώσει μέχρι τώρα. Πρόκειται για ένα μοναδικό κι έντονο συνδυασμό απ’ την αρχή. Αλλά το ερώτημα είναι αν εσείς μπορείτε να το χειριστείτε.

Σας αρέσει να κυριαρχείτε και προτιμάτε να είστε στο επίκεντρο. Θέλετε να είστε ο αρχηγός στη σχέση κι ο Σκορπιός θα σας αφήσει να το πιστέψετε αυτό, αλλά για λίγο. Πολύ σύντομα θα ανακαλύψετε ότι σχεδιάζει να σας πάρει τη θέση και μάλιστα σκοπεύει να το κάνει λαθραία! Αυτό θα είναι ένα σοκ για σας. Αν επιθυμείτε να βγουν στην επιφάνεια και να ευδοκιμήσουν οι πιο θετικές πλευρές της σχέσης, δεν πρέπει να αφήσετε τα θέλω σας να έρθουν σε σύγκρουση. Αν το καταφέρετε αυτό, η σχέση έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει και συχνά μάλιστα προχωρά άψογα!

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Άλλη μια διαφορά είναι πως, ενώ εσείς είστε ευθύς και ξεκάθαρος, ο Σκορπιός είναι μυστικοπαθής και διακριτικός. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα εκφράσει τη γνώμη του. Θα το κάνει, ενδεχομένως όμως όχι αμέσως.

Θα υπάρξουν στιγμές που θα έχετε εντελώς αντίθετες απόψεις, εξαιτίας διαφορών στις προοπτικές της ζωής σας. Επειδή είστε και οι δύο αποφασιστικοί και δυναμικοί, θα υπάρξουν έντονες συγκρούσεις. Αυτές οι περιόδοι οργής που κι οι δύο θα προσπαθείτε να προβάλλετε την ανωτερότητά σας, είναι απλώς τα προκαταρκτικά, για να τα ξαναβρείτε αργότερα. Πολλές φορές θα διαπιστώσετε ότι προκαλείτε ο ένας τον άλλο, με σκοπό να οδηγηθείτε μετά στην κρεβατοκάμαρα με μεγαλύτερο πάθος.

Ο Σκορπιός σεξουαλικά είναι ιδιαίτερα συμβατό ζώδιο μ’ εσάς, γιατί ο παθιασμένος Άρης κυριαρχεί και στους δυο σας. Ο Πλούτωνας, όμως, σαν κυρίαρχος πλανήτης του, φέρνει μαζί του ένα αρκετά παγωμένο εσωτερικό, που μπορεί να αποτρέψει μια επιφανειακή προσέγγιση από την πλευρά σας. Ωστόσο, θα σας εμπνεύσει να κοιτάξετε κάτω από την επιφάνεια και θα απολαύσετε τις βαθύτερες πλευρές της ζωής μαζί. Εσείς έχετε την ενέργεια, σωματικά και πνευματικά, να ακολουθήσετε το Σκορπιό. Εξερευνήστε, πειραματιστείτε και δείτε που μπορεί να σας οδηγήσει αυτό το ταξίδι. Θα είναι, τουλάχιστον, μία πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Με ποιους Σκορπιούς ταιριάζει περισσότερο ο Κριός

Με αυτούς που είναι γεννημένοι μεταξύ 24 Οκτωβρίου και 4 Νοεμβρίου, θα υπάρξουν άγριες συγκρούσεις. Θα εκνευρίζετε ο ένας τον άλλο και θα απολαμβάνετε να επισημαίνετε τα λάθη του. Αυτό, όμως, έχει να κάνει περισσότερο με το θέμα της αυτοεκτίμησης. Κάνοντας ένα άτομο να αισθάνεται πιο αδύναμο για να νοιώσετε εσείς πιο δυνατοί, δε θα βάλετε τη σχέση σε μια σωστή βάση. Θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ σοβαρά πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε μεταξύ σας.

Οι Σκορπιοί γεννημένοι μεταξύ 4 και 14 Νοεμβρίου είναι πιο ιδεαλιστές και έχουν περισσότερες πνευματικές τάσεις από τους υπόλοιπους. Είτε θα σας φανούν συναρπαστικοί είτε δε θα σας αρέσουν καθόλου.

Εκείνοι που γεννήθηκαν 15 με 23 Νοεμβρίου είναι σίγουρα οι πιο ικανοί να ηρεμήσουν την έντονη, συναισθηματική φύση σας. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουν κυβερνήτες τη Σελήνη και τον Καρκίνο. Είναι πιο μαλακοί από τους υπόλοιπους Σκορπιούς και δε θα υπάρξουν δράματα μεταξύ σας.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια