You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Κριός με Ταύρο - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 61%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 65%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 55%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 55%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 70%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 60%

Είστε Κριός και είναι Ταύρος. Ο Ταύρος είναι το δεύτερο ζώδιο μετά τον Κριό. Η σχέση μεταξύ σας θα επικεντρωθεί στη λειτουργική και την υλική πλευρά της ζωής. Αν θέλετε να βγάλετε χρήματα από κοινού, αυτός ο συνδυασμός είναι καλός για σας. Θα μπορούσατε να γίνετε ακόμα και πλούσιοι. Όμως, θα χρειαστεί να γίνουν αρκετοί συμβιβασμοί. Οικονομικά, η παρορμητική φύση σας θα αγχώσει το συντηρητικό Ταύρο. Θα πρέπει να συγκρατηθείτε και να προσπαθήσετε να προσαρμόσετε τη συμπεριφορά σας στο πιο προσγειωμένο στυλ του συντρόφου σας. Αν μπορέσετε να βάλετε το “εγώ” σας στην άκρη και να ακούσετε την πρακτική συμβουλή του συντρόφου σας, θα μπορέσετε τελικά να αυξήσετε το εισόδημά σας.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Αστρολογικά, είστε φλογεροί και αυθόρμητοι στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της ζωής, γι’ αυτό συχνά οι δυο σας βρίσκεστε σε κατά μέτωπο αντιπαράθεση. Σαν ζώδιο, ο Ταύρος είναι πιο αργός και πιο χαλαρός και αναζητά τη σταθερότητα. Πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε περισσότερο σαν ένας άνθρωπος μαζί, προκειμένου να αποφύγετε τη συναισθηματική και πνευματική πίεση μεταξύ σας. Καλό, θα είναι εσείς να μπορούσατε να απορροφήσετε ένα μέρος της ισορροπίας του Ταύρου κι εκείνος να πάρει λίγη από την ενέργεια του Κριού. Οι δυο σας μπορείτε να δημιουργήσετε μια όμορφη ισορροπία, αν διαχειριστείτε τα θετικά στοιχεία των ζωδίων σας σωστά.

Ο Άρης και η Αφροδίτη είναι δύο αισθησιακοί κι ερωτικοί πλανήτες. Ο Άρης ορίζει την κυριαρχική ενέργεια του αρσενικού και η Αφροδίτη αντίστοιχα το θηλυκό ερωτισμό. Αυτό σημαίνει ότι ο συνδυασμός Κριού με Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει μια συναρπαστική σεξουαλική επαφή. Υπάρχει μία φυσική έλξη, που θα είναι εμφανής από τη στιγμή που θα κοιταχτείτε. Η ορμή και το πάθος του Κριού, σε συνδυασμό με τον αισθησιασμό, την τρυφερότητα και την αγάπη του Ταύρου, λειτουργεί ιδιαίτερα αρμονικά στην κρεβατοκάμαρα.

Στο συναισθηματικό επίπεδο, ο Ταύρος είναι πιο κτητικός και εξαρτημένος από τον Κριό. Επειδή εσείς είστε μάλλον ευμετάβλητοι στις διαθέσεις σας, ο Ταύρος απαιτεί συνεχώς επιβεβαίωση ότι θα παραμείνετε στη σχέση. Αν τον θεωρήσετε δεδομένο, θα υπάρξει πρόβλημα. Αν μπορείτε να του προσφέρετε πίστη, αφοσίωση κι ένα πρακτικό όραμα για το μέλλον, θα είστε ευτυχισμένοι μαζί, εφόσον βέβαια μπορέσετε να συμβιβαστείτε ο ένας με τον τρόπο ζωής του άλλου.

Με ποιούς Ταύρους ταιριάζει περισσότερο ο Κριός

Οι Ταύροι που γεννήθηκαν μεταξύ 20 και 30 Απριλίου, είναι πιο κατάλληλοι σύντροφοι για σας, καθώς η Αφροδίτη κυριαρχεί διπλά. Αυτός είναι ένας δυνατός συνδυασμός για γάμο γεμάτος πάθος.

Θα έχετε εξαιρετικές συζητήσεις και θα ταυτιστείτε πνευματικά με εκείνους που γεννήθηκαν μεταξύ 30 Απριλίου και 10 Μαΐου, λόγω της επιρροής του Ερμή. Οι ώρες που θα περάσετε κουβεντιάζοντας, θα κάνουν την ένωσή σας ιδιαίτερα ισχυρή.

Με Ταύρους γεννημένους μεταξύ 11 και 21 Μαΐου, θα ανακαλύψετε μεγάλη πνευματική σύνδεση, πιθανόν μάλιστα να αποτελεί και την αδερφή ψυχή σας.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια