You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Κριός με Τοξότη - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 68%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 60%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 70%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 70%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 80%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 60%

«Ένας πύρινος έρωτας με κοινό στόχο την περιπέτεια, την γνώση, την εμπειρία και την έντονη κοινωνική ζωή. Μεταδίδεις στον Τοξότη, ακόμα περισσότερο κέφι και ενθουσιασμό, ενώ ο Τοξότης φροντίζει να σου ανοίγει νέους ορίζοντες εμπειριών που θα σε συναρπάσουν»

Παρορμητικέ και ενθουσιώδη Κριέ, είναι στον τύπο σου να διψάς για εμπειρίες και στον έρωτα να λειτουργείς αυθόρμητα, ανάλαφρα αλλά και άκρως διεκδικητικά. Δεν σου αρέσει να μπαίνεις σε καλούπια και δύσκολα κάποιος μπορεί να σου στερήσει την χαρά της ανεξαρτησίας, που σου είναι άκρως απαραίτητη για να αισθάνεσαι ευτυχία. Είναι γνωστό και πλέον το παραδέχεσαι και εσύ ότι είναι στον τύπο σου να βαριέσαι πολύ εύκολα και δεν μπορείς εύκολα να διακόψεις το παιχνίδι του φλερτ, που λειτουργεί σαν ανανεωτικό ντοπάρισμα στον «εγωισμό»!

Είμαστε βέβαιοι ότι βρήκες τον μάστορά σου… Τι εννοούμε; Μα φυσικά με τον Τοξότη, έχετε πολλά κοινά στοιχεία και μπορεί πολύ εύκολα να καταλάβει ο ένας τις ανάγκες του άλλου.  Ο Τοξότης είναι ένας ευδιάθετος, αισιόδοξος αλλά και φιλόδοξος άνθρωπος, με έντονη κοινωνική ζωή αλλά και πάρα πολλές γνώσεις. Του αρέσουν οι περιπέτειες, τα ταξίδια, η διασκέδαση και η ξέφρενη ζωή. Δεν δεσμεύεται εύκολα – το ίδιο και εσύ- και σέβεται απόλυτα την προσωπική ζωή του ανθρώπου που έχει δίπλα του, γιατί είναι της άποψης πως όσο ερωτευμένος και να είσαι, κανείς δεν είναι κτήμα κανενός.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Θα θαυμάσεις την πολύπλευρη προσωπικότητα του Τοξότη και όταν είσαι στο πλάι του θα νιώσεις τέτοια ζεστασιά και οικειότητα, σαν αυτόν τον άνθρωπο να τον ήξερες από πάντα, σαν να είναι το άλλο σου μισό.  Οι ιδέες του και οι προτάσεις του θα σε ενθουσιάσουν και θα σε διατηρεί διαρκώς σε εγρήγορση, κάτι που σου είναι απαραίτητο για να καταφέρεις να διατηρείς έντονο το ενδιαφέρον σου.

Ο Τοξότης από την πλευρά του, θα έχει έναν κοινό συνοδοιπόρο, που σέβεται τις ανάγκες του και διαθέτει περισσότερη αποφασιστικότητα από εκείνον, που τον βοηθά να μην χάνει ευκαιρίες.  Με τον δυναμισμό και την επιθυμία σου για πρωτοβουλία, είναι βέβαιο ότι θα βγάλεις τον Τοξότη πολλές φορές από την δύσκολη θέση και θα του δείξεις και το δρόμο, για νέα σχέδια που κάνει για το μέλλον…

Οι κοινές δραστηριότητες, τα εφάμιλλα χόμπι, η ξέφρενη κοινωνική ζωή και τα ταξίδια είναι μερικά σημεία της σχέσης που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά και θα σας κάνουν αχώριστους.

|Οφείλουμε όμως να σε ενημερώσουμε ότι μπορεί η προσωπικότητά σας να έχει κοινά χαρακτηριστικά, υπάρχει ένα σημείο που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε. Ο εγωισμός είναι ένα μεγάλο εμπόδιο στη σχέση σας. Εσύ αγαπημένο μου Κριάρι, θέλεις πάντα να περνάει το δικό σου, ο Τοξότης νομίζει ότι πάντα έχει δίκιο και εκεί δημιουργείται ανάμεσά σας μία μάχη για το ποιος θα υπερισχύσει. Εσένα είναι στον τύπο σου να νευριάζεις, να φωνάζεις και να λες λόγια παρορμητισμού τα οποία είναι και σκληρά. Ο Τοξότης σίγουρα μπορεί πολλές φορές να καταφέρει να σε «αποστομώσει» , όμως δεν θα μπορέσει να ανεχτεί τα ξεσπάσματά σου, έστω και αν κρατούν για λίγο, γρήγορα θα τα βαρεθεί.

Μην αφήσετε λοιπόν τον εγωισμό και την ένταση που διακρίνει την προσωπικότητα και των δύο να σταθεί εμπόδιο στην πορεία που μπορεί να χαράξει μία τόσο δυνατή σχέση!

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια