You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Κριός με Υδροχόο - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 63%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 55%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 60%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 70%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 85%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 45%

Είστε Κριός και είναι Υδροχόος. Και οι δύο είστε ιδιαίτερα ανεξάρτητα άτομα με προσωπικότητες που χρειάζονται απεριόριστο χώρο για να αναπτυχθούν. Μια σχέση που θα βασίζεται στον αλληλοσεβασμό θα αναδείξει τα καλύτερα στοιχεία και στους δυο σας. Δεν είναι απίθανο να νιώσετε έντονο ενδιαφέρον, τουλάχιστον σε κοινωνικό επίπεδο και να γοητευτείτε από τον τολμηρό και προοδευτικό Υδροχόο. Είναι ιδιαίτερα πνευματώδης κι ενδιαφέρεται για τα κοινωνικά θέματα, αφού ονειρεύεται να μεταμορφώσει, αν όχι ολόκληρη την κοινωνία, τουλάχιστον το στενό οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον του. Ωστόσο, ακόμη κι αν η φωτιά (Κριός) ζεσταίνει τον αέρα (Υδροχόος), οι χαλαρές και αποστασιοποιημένες κινήσεις του θα μετριάσουν το ενδιαφέρον σας. Παρ’ όλα αυτά, μπορείτε να διασκεδάσετε μαζί του και θα εκπλαγείτε με το είδος των ανθρώπων που θα γνωρίσετε μέσω της επαφής με έναν Υδροχόο.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Εσείς έχετε ένα πολύ ισχυρό “εγώ” κι αυτό φαίνεται στη στάση σας απέναντι στη ζωή. Συχνά οι άνθρωποι γύρω σας σάς χαρακτηρίζουν εγωκεντρικούς. Ο Υδροχόος θα ασχοληθεί περισσότερο με ανθρωπιστικά ζητήματα, αφού από τη μια έχει μεγαλύτερη επίγνωση κι από την άλλη λειτουργεί πιο αρμονικά σε μια ομάδα απ’ ο, τι εσείς. Αυτό μπορεί να γίνει μια νέα εμπειρία για σας. Αν σας ενδιαφέρει η προσωπική βελτίωση και η επέκταση των διανοητικών σας οριζόντων, είναι το ζώδιο από το οποίο μπορείτε να διδαχτείτε, αφού θα σας βοηθήσει να εξερευνήσετε το βαθύτερο εσωτερικό σας εαυτό. Εκφράζετε την ανεξαρτησία σας με διαφορετικούς τρόπους, αλλά όπως συμβαίνει με τα περισσότερα ζώδια της φωτιάς και του αέρα, έχετε μία στοιχειώδη συμβατότητα. Ο αέρας φουντώνει τη φωτιά κι η φωτιά ζεσταίνει και κινεί τον αέρα. Αυτό προϊδεάζει για μια δυναμική σχέση με ενδιαφέρουσες προεκτάσεις στο σεξουαλικό τομέα.

Βασικά, έλκει έντονα ο ένας τον άλλο κι εσείς είστε πρόθυμοι να υποκύψετε στις ορέξεις και τις περιπετειώδεις προτάσεις του Υδροχόου. Πιθανότατα μάλιστα, θα τον ωθήσετε σε ακόμη πιο συναρπαστικές εξερευνήσεις. Γενικά, θα έχετε μια πολύ ικανοποιητική σεξουαλική επαφή μαζί του. Αυτό είναι κάτι που θα προστεθεί στα υπέρ, αν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε σχέση μαζί του.

Με ποιούς Υδροχόους ταιριάζει περισσότερο ο Κριός

Όσοι γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, μεταξύ 20 και 31 Ιανουαρίου, θα σας συναρπάσουν, αλλά μπορεί να φανούν κάπως ισχυρογνώμονες. Δε θα προσαρμοστούν εύκολα στους κυριαρχικούς τρόπους σας. Είναι στην πραγματικότητα όπως εσείς, δηλαδή έχουν μια πολύ άκαμπτη στάση και θέλουν να κάνουν τα πράγματα με το δικό τους τρόπο. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, αφού εκεί μπορεί ν’ αναγνωρίσετε το ταίρι σας.

Οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, 1 με 9 Φεβρουαρίου, θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σας, επειδή συγκυβερνούνται από τους Διδύμους. Η επικοινωνία μεταξύ σας θα ρέει όμορφα και θα σας δώσει πολύ όμορφές στιγμές.

Όσοι γεννήθηκαν στο τρίτο δεκαήμερο, 10 με 18 Φεβρουαρίου, θα προσθέσουν άφθονο χιούμορ στη σχέση, κυρίως στο σεξουαλικό πλαίσιο. Ταιριάζουν με εσάς, γιατί ο Ζυγός ασκεί σημαντική επιρροή στο χαρακτήρα τους. Πρόκειται για έναν εύκολο συνδυασμό και η έλξη μεταξύ σας είναι ολοφάνερη. Όσοι γεννήθηκαν κατά την περίοδο αυτή είναι η καλύτερη περίπτωση για εσάς.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια