You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Λέων με Αιγόκερω - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 55%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 50%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 55%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 55%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 55%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 60%

Όταν Λέων και Αιγόκερως συναντιούνται ερωτικά μια αμοιβαία σχέση υποστήριξης προκύπτει. Ο Αιγόκερως είναι περισσότερο συντηρητικός, δουλευτής και παραδοσιακός στις απόψεις του. Ο Λέων πιστεύει στην σκληρή δουλειά αλλά κατορθώνει πράγματα περισσότερο στηριζόμενος στην γοητεία και τις κοινωνικές ικανότητες του. Ωστόσο, και οι δύο είναι εξίσου αφοσιωμένοι ειδικά στο να μεταδίδουν γνώσεις σε τρίτους. Παρόλο που με μια πρώτη ματιά δεν φαίνεται να ταιριάζουν η αγάπη τους θα δυναμώσει μόλις ανακαλύψουν ότι έχουν ομοιότητες μεταξύ τους.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Και στους δύο αρέσει η άνεση, το κανάκεμα και εργάζονται για την επίτευξη των στόχων τους. Απολαμβάνουν εξίσου το προσκήνιο και τα υλικά αγαθά. Ο Λέων μπορεί να γίνει προκλητικός, ενώ ο Αιγόκερως είναι πιο κλασσικός και πιο απλός από τη φύση του. Επειδή και οι δυο τους είναι ανυποχώρητοι, με λίγη προσοχή θα κατανοήσουν τον σύντροφό τους και σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι έχουν πολλά να μάθουν από αυτόν. Ο Λέων θα δείξει στον Αιγόκερω την αξία της καλοπέρασης, ενώ ο Αιγόκερως την αξία του να δουλεύει κάποιος σκληρά και να μένει πιστός σε παραδοσιακές αξίες.

Ο Ήλιος είναι ο πλανήτης που κυβερνά τον Λέοντα και ο Κρόνος τον Αιγόκερω. Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει το «Εγώ» και εκπέμπει ζεστασιά και φως, στοιχεία που δανείζει στον Λέων, ο οποίος εκπέμπει αυτού του είδος την «φλόγα» και τον ενθουσιασμό. Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει την υπευθυνότητα και την σκληρή δουλειά. Η διαφορετικότητα τους μπορεί να τους διδάξει πολλά. Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τη ζωή και ο Κρόνος την επιμονή. Αν προσέξουν ο ένας τον άλλον ο συνδυασμός τους θα είναι επιτυχής και η υλοποίηση πολλών σχεδίων θα πραγματοποιηθεί μέσα από αυτόν.

Ο Λέων είναι ζώδιο της Φωτιάς και ο Αιγόκερως της Γης. Ο Λέων επιζητά την δημιουργική ελευθερία, ενώ ο Αιγόκερως την επαγγελματική ασφάλεια. Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί μια ισορροπημένη ρομαντική σχέση. Θα περάσουν καλά μαζί και θα επιδιώξουν και προσωπικά ενδιαφέροντα επίσης. Όσο θα καθησυχάζουν ο ένας τον άλλον για τη σχέση τους, οι συγκρούσεις τους δεν θα θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση τους.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια