You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Λέων με Ζυγό - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 77%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 70%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 70%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 80%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 85%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 80%

Είσαι Λέων και είναι Ζυγός, Φωτιά με Αέρα! Ο Ζυγός έχει μια θαυμάσια κοινωνική προσωπικότητα και αγαπά να είναι με τους ανθρώπους. Έχει μια πολύ ευρεία άποψη της ζωής και μπορεί να ταιριάζει με όλους σχεδόν. Θα μπορούσαν μάλιστα να χαρακτηριστούν ως χαμαιλέοντες. Εξαιτίας αυτού, αισθάνεσαι έλξη για αυτούς και μπορεί ακόμη να υπάρξει μεγάλη φιλία ανάμεσά σας.

Ο Ζυγός έχει χαρακτηριστεί σύμφωνα με το στοιχείο του αέρα. Ο αέρας μπορεί να αυξήσει τη ζεστασιά της φωτιάς σου, φυσώντας τις φλόγες σου. Στην αστρολογία, η συνδυασμένη επίδραση των στοιχείων του αέρα και της φωτιάς, συνήθως παράγει μια στενή σχέση με πολύ καλή επικοινωνία και σεξουαλική διέγερση.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Ο Ζυγός τείνει να ασχολείται αρκετά με τη διπλωματία και την ισορροπία. Μισεί τους καυγάδες ή τις διαταραχές της ειρηνικής ζωής του. Εσύ, από την άλλη πλευρά, έχεις μία άμεση στάση και σου αρέσει να λες τα πράγματα με το όνομά τους.

Η τιμιότητα σου είναι ένα συν, αλλά θα μπορούσες να κάνεις με λίγο πιο ήρεμο τρόπο τον Ζυγό να πει την αλήθεια. Επίσης, τα λόγια σου μπορεί να είναι δυσάρεστα στα λεπτά και ευαίσθητα αυτιά του Ζυγού συντρόφου σου.

Ασφαλώς και υπάρχει μια ρομαντική έλξη ανάμεσά σας και η συνδυασμένη ενέργεια του Ήλιου και της Αφροδίτης σας κάνει ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό ζευγάρι καθώς το χάρισμα και η ενέργειά σας παρασύρουν τον κόσμο. Αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός τύχης και μια μεγάλη συνεργασία τόσο στη δουλειά όσο και σε ένα κοινωνικό περιβάλλον.

Όσο γνωρίζετε ο ένας τον άλλον, θα συνειδητοποιήσετε τα κοινά ενδιαφέροντά σας, όπως τα πάρτι, δείπνα και άλλες συγκεντρώσεις στο σπίτι σας. Η οικογενειακή ζωή σας θα μπορούσε να είναι μια πραγματική δίνη της διασκέδασης για κοινωνικές δραστηριότητες. Ο χρόνος εξόδων με τους φίλους και τους συναδέλφους θα είναι κάτι που θα είναι διατεθειμένοι και οι δύο να κάνουν. Σε γενικές γραμμές η σεξουαλική ζωή σου με Ζυγό θα είναι πολύ ευχάριστη.

Με ποιούς Ζυγούς ταιριάζει περισσότερο ο Λέων

Υπάρχει μια ισχυρή καρμική σχέση ανάμεσα σε εσένα και τους Ζυγούς που έχουν γεννηθεί μεταξύ 4 και 13 Οκτωβρίου. Οι όμορφοι και μερικές φορές ελαφρώς γελωτοποιοί Ζυγοί, είναι κάτω από μια ισχυρή επιρροή του Ουρανού, που σημαίνει ότι είναι ο τέλειος συνδυασμός για γάμο. Θα σε ελκύσουν πολύ και θα απολαύσεις τον τρόπο που σκέφτονται (έξω από το τετράγωνο), τον αυθορμητισμό τους και την ανεξαρτησία τους.

Οι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί μεταξύ 23 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου, θα σου ταιριάζουν επίσης αρκετά καλά. Αυτοί οι Ζυγοί είναι πάντα εν κινήσει, θα μπορούσαν πραγματικά να σε ζαλίσουν μετά από λίγο. Αν δε σου αρέσει να κάνεις πολλά ταξίδια, είναι μάλλον καλύτερα να κρατήσεις τη σχέση με αυτούς τους Ζυγούς σε καθαρά φιλική ή επαγγελματική βάση.

Οι περισσότεροι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί μεταξύ 14 έως 23 Οκτωβρίου είναι μόνο μετρίως συμβατοί με εσένα. Συν-κυβερνώνται από τον Ερμή και το Δίδυμο, το οποίο σημαίνει ότι είναι λίγο αινιγματικοί καθότι ο Ερμής είναι ένας μεταβλητός πλανήτης.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια