You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Λέων με Ιχθύ - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 65%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 55%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 60%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 70%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 65%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 75%

Το ισχυρό Λιοντάρι και το ευγενικό Ψάρι, δεν ακούγονται ιδιαίτερα ταιριαστοί μεταξύ τους. Όμως, με έναν περίεργο τρόπο, αυτή η σχέση δουλεύει τις περισσότερες φορές, ακόμα και αν αστρολογικά δεν είναι ότι καλύτερο. Είστε ζώδιο της Φωτιάς και οι Ιχθύες ζώδιο του Νερού, δύο στοιχεία που δεν αναμιγνύονται εύκολα.
Ο Ιχθύς είναι συναισθηματικός, ευαίσθητος και βαθιά ρομαντικός. Εδώ μπορείτε να ανακαλύψετε κάποιο δέσιμο, καθώς σας Λιοντάρια σας αρέσει να είστε ερωτευμένοι. Οι Ιχθύες θα κάνουν πραγματικότητα κάθε σας φαντασίωση, από τα μικρά σας θέλω, μέχρι δώρα, περιπάτους στο φεγγαρόφωτο και ποιητικές βραδιές.
ΟΙ Ιχθύες χρειάζονται φιλιά, άγγιγμα και ματιές μέσα σε πολυσύχναστα μέρη –ακόμα πιο πολύ από εσάς. Θα λατρέψουν την εξωστρέφειά σας, την εγκάρδια γενναιοδωρία σας και την ανάγκη σας για πάρτι. Θα συνηθίσετε την περιστασιακή τους ανάγκη για απομόνωση, καθώς ο κόσμος εξασθενεί τους Ιχθύες.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Είναι σαν ευαίσθητα σφουγγάρια συναισθημάτων και χρειάζονται αρκετό χρόνο μόνοι τους για να καθαρίσουν τον εαυτό τους από τις ανησυχίες του κόσμου.
Ίσως αναρωτιέστε γιατί οι Ιχθύες ανταποκρίνονται τόσο γρήγορα στην ανάγκη των άλλων για βοήθεια αν τους δυσκολεύει τόσο, αλλά οι Ιχθύες βάζουν με ευκολία τον εαυτό τους στη θέση των άλλων. Όσο ξεκουράζονται, η συμπάθεια απέναντι στους άλλους αναζωογονείται, και είναι έτοιμοι να βγουν ξανά έξω και να τους βοηθήσουν.
Όταν οι άλλοι πονούν, το αισθάνονται και αυτοί. Δεν έχει σημασία αν αφορά ένα φίλο ή ένα ξένο πρόσωπο –θα αντιδράσουν με την ίδια ευαισθησία. Θα τους βρείτε εντυπωσιακούς ή μη συγκεντρωμένους, αλλά δεν είναι. Αυτό που θα αισθανθείτε είναι η ικανότητά τους να δίνουν αντισυμβατικά, μία ικανότητα σπάνια και υπέροχη.

Οι Ιχθύες δεν ενδιαφέρονται για τα υλικά αγαθά, αν και αν δώσετε στον σύντροφό σας ένα πανέμορφο διαμάντι θα το φυλάξει σαν δείγμα της αγάπη σας για πάντα. Αν δεν μπορείτε να χαρίσετε κάποιο κόσμημα, απλά πείτε του πως θα το θέλατε αλλά δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα. Αυτό είναι αρκετό για αυτούς.
Οι Ιχθύες βλέπουν τον κόσμο μέσα από χειρονομίες και σύμβολα. Πάντα ξέρουν τι σκέφτεστε καθώς παρακολουθούν τις πράξεις σας και τον τρόπο που λέτε τα πράγματα χωρίς να σας ακούνε. Πολλές φορές ίσως σας παραπονεθούν για τον τρόπο που ξοδεύετε χρήματα, αλλά θα σεβαστούν τις αποφάσεις σας. Ίσως σας ρωτήσουν να συνεισφέρετε μία στο τόσο σε ένα φιλανθρωπικό σκοπό για να σας υπενθυμίσουν πόσο τυχεροί είστε.

Οι Ιχθύες βλέπουν τον κόσμο προσωρινό και ρευστό, και τα μάτια τους είναι επικεντρωμένα σε μία διάσταση που δεν εξαρτάται από το χώρο ή το χρόνο. Για τους Ιχθύες, ο κόσμος είναι απλά μια ψευδαίσθηση.
Στο κρεβάτι θα βιώσετε την ικανότητα των Ιχθύων να δίνουν και να παίρνουν αγάπη. Ο σύντροφός σας θα σας δέσει στα δίχτυα του και θα σας οδηγήσει σε έναν φανταστικό κόσμο. Θα χαθείτε κάπου οι δυο σας και ο χρόνος ή ο χώρος δεν θα έχει σημασία.
Η πλούσια φαντασία του συντρόφου σας θα σας συναρπάσει, καθώς και η ατελείωτη λατρεία του. Στον έρωτα, οι Ιχθύες θα απαιτήσουν να φτάσετε σε ένα συναισθηματικό βάθος που δεν ξέρατε πως έχετε.

Οι Ιχθύες και των δύο φύλων θα υποκύψουν στην θέλησή σας να έχετε το πάνω χέρι στη σχέση αν αυτό σας κάνει ευτυχισμένους, καθώς εξαιτίας τους η δύναμη δεν αξίζει τα προβλήματα. Για τους Ιχθύες, η αυτοθυσία είναι το μεγαλύτερο κομπλιμέντο, καθώς είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και αποτελούν τη σύνοψη όλων των υπολοίπων. Είναι ιδιαίτερα εξελιγμένοι. Με τον Ποσειδώνα να τους κυβερνά, αυτό το ζώδιο κυβερνά την συμπαντική αγάπη –τόσο αντισυμβατική αγάπη που πιθανότατα να μην έχετε συναντήσει ποτέ ξανά.
Ο τρόπος που πείθουν τους άλλους δεν είναι κυριαρχικός, αλλά ευγενικός και απαλό. Είναι μεταβλητό ζώδιο, άρα ευέλικτοι, έτσι είναι πιθανότερο να συμβιβάζονται όταν αντιμετωπίζετε διαπληκτισμούς.

Μην εκμεταλλευτείτε την καλή φύση των Ιχθύων. Είναι εύκολο να το κάνετε χωρίς κανένας να το προσέξει. Ο Λέων πολλές φορές γίνεται αλαζονικός, δικτατορικός και κτητικός.
Οι Ιχθύες χρειάζονται χρόνο για να ξεκαθαρίσουν τα συναισθήματά τους, καθώς είναι βαθιά συναισθηματικό ζώδιο. Δεν είναι πάντα σίγουροι για το πώς νιώθουν μέχρι να το σκεφτούν πρώτα. Οι Ιχθύες δεν θα αντισταθούν ιδιαίτερα στις λογομαχίες.
Αν τους πιέσετε όμως πολύ, θα φύγουν μακριά. Η δυσαρμονία τους αφήνει σημάδια και δεν έχουν άλλη επιλογή από το να φύγουν. Όπως η μαγεία και τα θαύματα στα οποία πιστεύουν, είναι ικανοί να εξαφανιστούν μακριά, και τότε θα είναι πολύ αργά για να φτιάξετε τη σχέση σας.
Φυλάξτε τον Ιχθύ σύντροφό σας σαν θησαυρό, και ο έρωτας θα λάμψει σαν κόσμημα ανάμεσά σας για πολλά χρόνια. Μπορείτε να αποδείξετε πως το νερό και η φωτιά μπορούν να συνυπάρξουν.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια