You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Λέων με Παρθένο - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 56%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 55%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 55%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 55%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 65%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 50%

Είσαι Λέων και είναι Παρθένος, Φωτιά και Γη! Μπορεί, για ένα μικρό διάστημα… Ο Λέων είναι ένα πολύ δυνατό πλάσμα και ο Παρθένος είναι τελειομανής και του αρέσει να επικρίνει, πράγμα που θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Μπορούμε να το κοιτάξουμε και αλλιώς όμως! Ο Παρθένος θα μπορούσε να θεωρεί ότι βρήκε την τελειότητα, αλλά επειδή έχει έμφυτη την αίσθηση της λεπτομέρειας, κριτικάρει και όταν δεν χρειάζεται.

Η μόρφωση του Παρθένου θα σε ελκύει συνεχώς, μάλιστα θα σου αρέσει ιδιαίτερα ότι κινείται τόσο πολύ βάσει λογικής. Δεν αντιλαμβάνεται όμως τη δραματική σου φύση και ούτε την εκτιμάει όπως πρέπει. Και να μη σε εκτιμάνε για την αληθινή σου αξία, για σένα είναι κόλαση. Ο Παρθένος είναι προσεκτικός, πρακτικός και συντηρητικός. Εσύ είσαι εκκεντρικός, περίπλοκος και σπάταλος. Το άλλο κακό που έχει, είναι ότι δεν θα σε αφήσει και τόσο συχνά να κυριαρχείς και η ανάγκη σου να πάρεις τα ηνία θα παραμείνει ένα όνειρο.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Ο Παρθένος αγαπάει τη δουλειά του και τα παίρνει όλα στα σοβαρά, ενώ εσύ είσαι πιο παιχνιδιάρης και δημιουργικός. Μην προσπαθήσεις καν να τον κάνεις να αφήσει τη δουλειά η τις υποχρεώσεις, για κάτι άλλο! Δε θα το κάνει.

Μέσα του όμως κρύβεται ένα παθιασμένο πλάσμα. Αν θα έχεις την απαραίτητη υπομονή, θα ανακαλύψεις πόσο πολύ αγαπάει και πόσο καλό σου κάνει αυτό το κτητικό και πρακτικό ζώδιο. Αν και φαίνεται να είναι απόμακρος, μέσα του κρύβονται πολλά συναισθήματα. Να ξέρεις όμως ότι ο Παρθένος δεν είναι το άτομο που δέχεται τις διαταγές, οπότε μην αφήσεις την περηφάνια σου να χαλάσει όλη τη σχέση. Θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και δε θα το καταλάβεις καν πότε έφυγε. Άσε που δε θέλει και πολύ να χωρίσει με κάποιον. Απλά θεωρεί ότι αυτός ο κάποιος δεν υπάρχει και δεν υπήρχε ποτέ. Τώρα καταλαβαίνεις, ότι η δύναμη του μυαλού του είναι όντως άξια θαυμασμού.

Δε θα τα βρεις όλα σκούρα με τον Παρθένο, μην ανησυχείς! Ένα καλό που έχει, είναι ότι δε θέλει ηγετικό ρόλο, απλά δεν του αρέσει να του δίνουν διαταγές. Στην ουσία για σένα ο Παρθένος είναι ένας καλός συνδυασμός, γιατί θα σε προσγειώσει, θα σου δείξει που κάνεις λάθος και θα σου προσφέρει σταθερότητα. Μόνο που δύσκολα θα συγκρατήσεις εσύ το εγώ σου!

Σεξουαλικά, το μόνο πρόβλημα θα μπορούσε να είναι το γεγονός, ότι ο Παρθένος δύσκολα αφήνεται και σκέφτεται τα προβλήματα της δουλειάς.

Με ποιούς Παρθένους ταιριάζει περισσότερο ο Λέων

Θα διαπιστώσεις ότι οι Παρθένοι που γεννήθηκαν μεταξύ 24 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου, θα τείνουν να είναι λιγότερο έντονοι. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι καλύτεροι φίλοι από μερικούς άλλους Παρθένους. Μπορείς να μοιραστείς κάποιες καλές στιγμές μαζί τους και αν τους ανοίξεις, θα αρχίσεις να βλέπεις μια πλευρά τους πολύ τρυφερή και προσφιλή σε εσένα.

Οι Παρθένοι που γεννήθηκαν μεταξύ 3 Σεπτεμβρίου και 12 Σεπτεμβρίου, έχουν μια αίσθηση της ηρεμίας, λόγω της σύνδεσής τους με τον πλανήτη Κρόνο. Ο Κρόνος δεν είναι ιδιαίτερα φιλικός προς τον κυβερνήτη σου, τον Ήλιο, έτσι μπορείς να περιμένεις ανάμεικτα πράγματα στη σχέση σου μαζί τους. Χρειάζεσαι διασκέδαση, ζεστασιά, ειλικρίνεια και αυθορμητισμό και αυτοί οι άνθρωποι τείνουν να είναι το αντίθετο, πολύ προσεκτικοί και σχεδόν καθόλου αυθόρμητοι.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα νιώσεις έλξη από Παρθένους που γεννήθηκαν μεταξύ 13 και 22 Σεπτεμβρίου. Μόλις τους μάθεις όμως, θα διαπιστώσεις ότι η κυρίαρχη προσωπικότητά τους συγκρούεται με τη δική σου. Αν δεν είσαι διατεθειμένος να υποκύψεις σε μερικούς από τους αυταρχικούς τρόπους τους, αυτή η σχέση δε θα πάει πάρα πολύ καλά.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια