You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Λέων με Τοξότη - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 73%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 70%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 65%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 75%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 80%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 75%

«Η ζωή είναι μία περιπέτεια και πρέπει να ζήσουμε την κάθε στιγμή, σαν να είναι τελευταία, αυτό που μένει άλλωστε είναι οι … εμπειρίες»! Αυτό είναι το μότο της σχέσης του Λέοντα με τον Τοξότη. Σχέση απολαυστική και γεμάτη δράση… καλή διασκέδαση!

Το κοινό σας σημείο δεν είναι άλλο από το εκρηκτικό πάθος που έχετε και οι δύο για  τη ζωή και τον έρωτα!  Τόσο εσύ όσο και ο ενθουσιώδης Τοξότης είστε της άποψης πώς κάθε στιγμή πρέπει να την ζούμε με όλο μας το «είναι», γιατί τελικά αυτό που έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε τι άλλο είναι να χαιρόμαστε, να διασκεδάζουμε και να απολαμβάνουμε κάθε εμπειρία!

Παρακάτω περιγράφονται αναλυτικά οι προσωπικότητές σας, αλλά και η συμβατότητά τους  ώστε να μπορέσετε να κατανοήσετε ποια στοιχεία της προσωπικότητάς σας, έρχονται σε ταύτιση ή σε απόκλιση:

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Ό Ήλιος σου  από το ζώδιο του Λέοντα υποδηλώνει ότι διαθέτεις  γοητευτική παρουσία, λάμψη, αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Είσαι  από τους ανθρώπους που έχεις επιβλητική παρουσία  και καταφέρνεις  να στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.  Γνωρίζεις καλά τις δυνατότητές σου, έχεις πίστη στις δυνάμεις σου  και λειτουργείς αρκετά αποφασιστικά και άμεσα όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου. Παρόλο που στη ζωή σου  θέλεις  να έχεις σταθερές αξίες,  έχεις παράλληλα και την επιθυμία να λειτουργείς ανεξάρτητα, να συμπεριφέρεσαι ελεύθερα, χωρίς όρια και φραγμούς αλλά σύμφωνα με τα δικά σου «θέλω»!  Σου αρέσει να διακρίνεσαι σε όλους τους τομείς της ζωής σου, διατηρώντας μία άριστη εμφάνιση, διαθέτοντας επαγγελματική καταξίωση και δημιουργώντας σχέσεις με ανθρώπους που μοιράζεσαι αμοιβαίο θαυμασμό! Τα προβλήματα της ζωής δεν σε φρενάρουν και ούτε σε αφήνουν να χάσεις το κέφι, την αισιοδοξία και τον δυναμισμό σου, ίσα – ίσα που σε πεισμώνουν να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο προκειμένου να πετύχεις. Οι λέξεις  αποτυχία και λάθος δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό σου, ακόμα και όταν δικαιολογημένα κάποια στιγμή «φας τα μούτρα» σου, σπάνια θα το παραδεχτείς. Στις σχέσεις σου αλλά και γενικότερα στα ζητήματα του έρωτα, λάμπεις από ευτυχία όταν κοντά σου υπάρχουν άνθρωποι που σε νοιάζονται , σε εκτιμούν, σε θαυμάζουν και σε αγαπούν. Έχεις εξωστρέφεια,  εκδηλωτικότητα και εκφράζεις  με χειμαρρώδη τρόπο τα συναισθήματά σου, όμως πάντα αναμένεις και την ανάλογη ανταπόκριση, όταν δεν την δέχεσαι όμως, θίγεται ο εγωισμός σου και δεν μπορείς εύκολα να συνεχίσεις! Η γενναιοδωρία σου δεν περιορίζεται μόνο στην έκφραση των συναισθημάτων σου αλλά και στις πράξεις σου. Όταν αγαπάς  έναν άνθρωπο, μπορείς να τα δώσεις όλα για όλα!  Το αρνητικό σου  στοιχείο είναι ότι διαθέτεις  μεγάλο πείσμα, αυταρχικότητα και απόλυτη στάση απέναντι στους γύρω σου. Δεν αλλάζεις άποψη και τις περισσότερες φορές θέλεις να γίνεται μόνο το δικό σου.

Ο Ήλιος του συντρόφου σου βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και αυτό φανερώνει ότι είναι ένας αισιόδοξος αλλά και φιλόδοξος άνθρωπος που έχει κέφι, ζωντάνια και ενεργητικότητα για ζωή!  Βασική του επιθυμία είναι η επιτυχία, όχι επειδή θέλει να έχει την πρωτιά αλλά επειδή ονειρεύεται ότι θα φτάσει πολύ ψηλά, ότι θα πετύχει και ότι θα καταφέρει να έχει μία άνετη ζωή, χωρίς να έχει την ανάγκη και την υποστήριξη κανενός αλλά στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις. Είναι ο άνθρωπος που θα βάλει στόχους, θα κάνει προσπάθεια για να τους κατακτήσει, όμως πολύ γρήγορα θα χάσει το ενδιαφέρον του γιατί δεν προσηλώνεται για πολύ σε μία σκέψη ή ένα συναίσθημα! Είναι ανοιχτόμυαλος, προοδευτικός και δεν υπάρχουν στερεότυπα στη ζωή του. Του αρέσει η κοινωνική ζωή, έχει μεγάλο κοινωνικό κύκλο και ξεχωρίζει πάντα για το χιούμορ του αλλά και τις εύστοχες ατάκες του. Λατρεύει τα ταξίδια, τις νέες εμπειρίες, την δράση, την περιπέτεια και την επαφή του με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς.  Στον έρωτα θα μπορούσαμε να τον περιγράψουμε άστατο, γιατί πολύ απλά διψά για ερωτικές περιπέτειες, θέλει να ζει ελεύθερος και δεν μπαίνει εύκολα σε καλούπια! Δεν σημαίνει ότι είναι άπιστος, όμως είναι αρκετά αντιδραστικός ερωτικός σύντροφος, αν νιώσει ότι πιέζεται ή περιορίζεται. Του αρέσει το ερωτικό κυνήγι , ιδιαίτερα όμως στα δύσκολα θηράματα… όσο πιο δύσκολη και περίεργη είναι μία ερωτική ιστορία, τόσο περισσότερο εξάπτεται και φουντώνει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Όταν αισθάνεται ότι έχει κατακτήσει τον ερωτικό του στόχο και θεωρήσει το ταίρι του δεδομένο, τότε παύει πλέον να νιώθει το ίδιο δυνατά…

Η σχέση σας κινείται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς, ο κατακτητικός χαρακτήρας και τον δύο σας φέρνει πολύ γρήγορα κοντά και παρασύρεστε σε έναν έρωτα, που φαντάζει στα μάτια σας συγκλονιστικός. Εσύ περήφανο Λιοντάρι μου, αισθάνεσαι ότι επιβεβαιώνεσαι από τον Τοξότη, που φροντίζει με τα λόγια αλλά και τις πράξεις του  να σε βάζει μέσα στη ζωή του. Ο Τοξότης από την πλευρά του θαυμάζει τον δυναμισμό σου αλλά και την αυτοπεποίθησή σου και ξέρει ότι έχεις πολλές κατακτήσεις και αυτό τον ωθεί να σε διεκδικεί ακόμα περισσότερο! Έχετε μία σχέση δραστήρια, αυτό σημαίνει ότι κάνετε πάντα κάτι καινούριο, ενώ απολαμβάνετε μαζί την διασκέδαση, τα ταξίδια, τις τέχνες  και την γνώση. Η σχέση σας, δίνει ζωντάνια, ενεργητικότητα και νέα κίνητρα στη ζωή και των δύο! Αυτό που σας κρατά σε ισορροπία μαζί είναι ότι μπορείτε να κατανοήσετε και να σεβαστείτε την επιθυμία που έχετε και οι δυο σας για ανεξαρτησία.

Τα προβλήματα ξεκινούν όταν εσύ γλυκό μου Λιοντάρι αρχίζεις να παρασύρεται από ζήλια και κτητικότητα. Παρόλο που μπορείς να κατανοήσεις την επιθυμία του Τοξότη να λειτουργεί  με ελευθερία και χωρίς πιέσεις, δεν μπορείς  να δεχτείς  την επιθυμία του για φλερτ και την ανοιχτή επαφή του με πολύ κόσμο. Έχεις ανάγκη από την αποκλειστικότητα και ο Τοξότης αρκετές στιγμές το «παρακάνει» σε εξόδους με φίλους, γνωστούς αλλά και σε επικοινωνίες με αρκετό κόσμο και εσύ από την πλευρά σου αισθάνεσαι ότι σε παραμελεί.  Αυτό όμως που πρέπει να θυμάσαι είναι πως ο Τοξότης δεν μπορεί ούτε στιγμή να ανεχτεί την ζήλια, την γκρίνια και την απόλυτη και αυταρχική συμπεριφορά. Ένα σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι ότι ο Τοξότης, είναι άνθρωπος της απλότητας, ναι μεν μπορεί να του αρέσουν τα πλούτη και να είναι σπάταλος, όμως θα απολαμβάνει εξίσου το ίδιο και μία πιο λιτή ζωή. Έτσι λοιπόν ο Τοξότης μπορεί να σχεδιάζει να περάσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές σε κάμπινγκ γιατί του αρέσουν οι περιπέτειες, ενώ εσύ από την πλευρά σου μπορεί να επιθυμείς να παραθερίσεις σε ένα πολυτελέστατο glamorousξενοδοχείο!  Θεωρεί λοιπόν πολλές φορές την συμπεριφορά σου ως «δήθεν», ενώ εσύ δεν βρίσκεις το κέφι να ακολουθήσεις τους ρυθμούς του. Ίσως αρκετές στιγμές ο Τοξότης δεν μπορεί να σου δώσει και την σταθερότητα που προσδοκείς!

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια