You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Λέων με Υδροχόο - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 62%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 70%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 55%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 70%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 60%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 55%

Τα ετερώνυμα πάντα έλκονται και στην δική σας περίπτωση παρόλο που είστε εκ διαμέτρου αντίθετοι, δημιουργείται μεταξύ σας μία συναρπαστική έλξη την οποία απολαμβάνετε και οι δύο!

Πάντα θα κρατάς τις επιφυλάξεις σου με τον Υδροχόο και θα θεωρείς ότι όλα μεταξύ σας είναι ρευστά, όμως κατά έναν περίεργο τρόπο καταφέρνει να σου αναδεικνύει όλα τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σου, σε κάνει να περνάς ωραία και τελικά  έστω και αργά καταφέρνει να καταρρίπτει όλους τους ενδοιασμούς σου!

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Παρακάτω περιγράφονται αναλυτικά οι προσωπικότητές σας, αλλά και η συμβατότητά τους  ώστε να μπορέσετε να κατανοήσετε ποια στοιχεία της προσωπικότητάς σας, έρχονται σε ταύτιση ή σε απόκλιση:

Ό Ήλιος σου  από το ζώδιο του Λέοντα υποδηλώνει ότι διαθέτεις  γοητευτική παρουσία, λάμψη, αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Είσαι  από τους ανθρώπους που έχεις επιβλητική παρουσία  και καταφέρνεις  να στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.  Γνωρίζεις καλά τις δυνατότητές σου, έχεις πίστη στις δυνάμεις σου  και λειτουργείς αρκετά αποφασιστικά και άμεσα όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου. Παρόλο που στη ζωή σου  θέλεις  να έχεις σταθερές αξίες,  έχεις παράλληλα και την επιθυμία να λειτουργείς ανεξάρτητα, να συμπεριφέρεσαι ελεύθερα, χωρίς όρια και φραγμούς αλλά σύμφωνα με τα δικά σου «θέλω»!  Σου αρέσει να διακρίνεσαι σε όλους τους τομείς της ζωής σου, διατηρώντας μία άριστη εμφάνιση, διαθέτοντας επαγγελματική καταξίωση και δημιουργώντας σχέσεις με ανθρώπους που μοιράζεσαι αμοιβαίο θαυμασμό! Τα προβλήματα της ζωής δεν σε φρενάρουν και ούτε σε αφήνουν να χάσεις το κέφι, την αισιοδοξία και τον δυναμισμό σου, ίσα – ίσα που σε πεισμώνουν να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο προκειμένου να πετύχεις. Οι λέξεις  αποτυχία και λάθος δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό σου, ακόμα και όταν δικαιολογημένα κάποια στιγμή «φας τα μούτρα» σου, σπάνια θα το παραδεχτείς. Στις σχέσεις σου αλλά και γενικότερα στα ζητήματα του έρωτα, λάμπεις από ευτυχία όταν κοντά σου υπάρχουν άνθρωποι που σε νοιάζονται , σε εκτιμούν, σε θαυμάζουν και σε αγαπούν. Έχεις εξωστρέφεια,  εκδηλωτικότητα και εκφράζεις  με χειμαρρώδη τρόπο τα συναισθήματά σου, όμως πάντα αναμένεις και την ανάλογη ανταπόκριση, όταν δεν την δέχεσαι όμως, θίγεται ο εγωισμός σου και δεν μπορείς εύκολα να συνεχίσεις! Η γενναιοδωρία σου δεν περιορίζεται μόνο στην έκφραση των συναισθημάτων σου αλλά και στις πράξεις σου. Όταν αγαπάς  έναν άνθρωπο, μπορείς να τα δώσεις όλα για όλα!  Το αρνητικό σου  στοιχείο είναι ότι διαθέτεις  μεγάλο πείσμα, αυταρχικότητα και απόλυτη στάση απέναντι στους γύρω σου. Δεν αλλάζεις άποψη και τις περισσότερες φορές θέλεις να γίνεται μόνο το δικό σου.

Ο σύντροφός σου έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Υδροχόου, αυτό σημαίνει ότι είναι ένας επαναστατικός άνθρωπος, με πρωτοπόρο πνεύμα και φιλελεύθερη φύση! Ερωτεύεται κεραυνοβόλα, όμως γρήγορα χάνει το ενδιαφέρον του, γιατί δεν μπορεί να αποχωριστεί την ελευθερία του και τον τρομάζουν οι πιεστικές δεσμεύσεις.  Είναι ευφυής, εφευρετικός, ανθρωπιστής και πολύ πιστός στα ιδανικά και στις αξίες του. Συχνά μπερδεύει τον έρωτα με  την φιλία και διατηρεί πάντα έναν μεγάλο κύκλο θαυμαστών, γιατί με την εξωστρέφειά του γίνεται αγαπητός και περιζήτητος. Τον έλκουν ερωτικά οι δύσκολες περιπτώσεις και συνήθως θέλει να έχει στο πλευρό του ένα άτομο το οποίο έχει πολλές σημαντικές διαφορές από εκείνον.  Αδιαφορεί για ηλικιακά, χιλιομετρικά  χάσματα, ίσα – ίσα που του αρέσει να τα γκρεμίζει προκειμένου να απολαύσει τον έρωτά του! Είναι πρόκληση για τον Υδροχόο να έχει σχέση με ένα άτομο που τους χωρίζει ηλικιακή ή χιλιομετρική απόσταση ή έχουν διαφορετική κουλτούρα, ενδιαφέροντα ή κοινωνικό στάτους!  Ο Υδροχόος είναι ένας προοδευτικός αλλά και εκκεντρικός άνθρωπος, όμως όταν αγαπήσει, τότε τα συναισθήματά του θα έχουν διάρκεια για πάντα!

Τα θετικά στοιχεία της σχέσης σας, είναι ότι κανένας από τους δυο σας δεν αφήνει την ρουτίνα να διεισδύσει ανάμεσά σας. Ο Υδροχόος λατρεύει την εξωστρέφεια, την ζεστασιά αλλά και το δικό σου προσωπικό στυλ. Έχεις τον τρόπο να διαφοροποιείσαι, να μεταμορφώνεσαι και να τον ξαφνιάζεις και αυτό είναι κάτι που τον τρελαίνει και κρατά ζωηρά και ζωντανά τα συναισθήματά του! Μαζί μπορείτε να αναπτύξετε πολύ καλή επικοινωνία που θα ενθουσιάσει και τους δύο γιατί βοηθάτε ο ένας τον άλλον να δείτε τα πράγματα από μία εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Ο Υδροχόος σε βοηθά να περιορίσεις τον εγωισμό σου  και σου ενισχύει τις ευαισθησίες, στο πλάι του μπορείς να μάθεις κάποιες στιγμές να βάζεις σε προτεραιότητα το γενικό καλό αντί του προσωπικού. Εσύ από την πλευρά σου στηρίζεις τον Υδροχόο προκειμένου να γίνει πιο δυναμικός και επίμονος στους στόχους και στα θέλω του παράλληλα όμως καταφέρνεις να τιθασεύεις την διάθεσή του για ρίσκο.

Τα αρνητικά στοιχεία της σχέσης σας είναι ότι ο Υδροχόος αντιδρά στην απόλυτη και αυταρχική στάση σου και δεν μπορείς εύκολα να τον βάλεις σε καλούπια ή να τον περιορίσεις. Εσύ από την πλευρά σου απαιτείς αποκλειστικότητα και πλήρη αφοσίωση και είσαι σε συνεχόμενη ανησυχία ότι δεν είναι τόσο δοσμένος σε σένα. Πολλές φορές μπορεί να κρίνεις την συμπεριφορά του επιπόλαιη ή να μην μπορείς να κατανοήσεις τα συναισθήματά του. Ο χαρακτήρας και των δύο είναι αρκετά δογματικός και έτσι συχνά προκύπτουν δυνατά καβγαδάκια, τα οποία σας απομακρύνουν.

Ξέχωρα από τις κόντρες σας, μπορείτε αν μείνετε ενωμένοι να αναδείξετε τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας και να περιορίσετε την αρνητική σας πλευρά, που δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε!

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια