You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Παρθένος με Αιγόκερω - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 69%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 70%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 75%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 65%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 60%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 75%

Η σχέση σας στηρίζεται σε γερά θεμέλια και από την στιγμή που πάρετε την απόφαση ότι εσείς οι δύο είστε μαζί και τίποτα δεν μπορεί να σας χωρίσει, τότε η σχέση σας μπορεί να έχει μία ευτυχή κατάληξη!

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Φίλε μου Παρθένε, ο έρωτας για σένα είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση και όχι ένα συναίσθημα με το  οποίο μπορούμε να παίξουμε, απλά και μόνο για να περάσουμε την ώρα μας. Η θέση του Ήλιου στο προσωπικό σου ωροσκόπιο φανερώνει ότι είσαι ένα άτομο   επιφυλακτικό και συγκρατημένο, βαδίζεις πάντα βάσης λογικής και θέλεις να κάνεις ώριμες και σωστές επιλογές στη ζωή σου.  Δεν ανοίγεσαι εύκολα σε νέες γνωριμίες και είσαι αρκετά εκλεκτικός αλλά και «μυστήριος» στην επιλογή του ερωτικού συντρόφου. Διαθέτεις αναλυτικότητα και παρατηρητικότητα, στέκεσαι ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια και μπορείς πολύ εύκολα να χάσεις το ενδιαφέρον σου αν δεν πληρούνται οι βασικές προϋποθέσεις που ορίζεις.

Θέλεις  να έχεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο που διαθέτει ευστροφία, ευελιξία  αλλά και σοβαρότητα.  Παρόλο που δεν είσαι  και ο πιο εκδηλωτικός άνθρωπος, δείχνεις  επί της ουσίας την αγάπη σου  με τις πράξεις σου.  Η συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει αρκετά κτητική και πολλές φορές παίρνεις το ρόλο του αυστηρού «κριτή», απέναντι σε κάθε τι που θεωρείς ότι δεν είναι πρέπον! Έχεις  στόχους και φιλοδοξίες και θέλεις ακόμα και στις ερωτικές σου σχέσεις να υπάρχουν προοπτικές και εξέλιξη. Η μοναξιά δεν σε τρομάζει, ίσα – ίσα που την επιδιώκεις όταν αισθάνεσαι ότι δεν έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο που θα σε γεμίζει.

Ο σύντροφός του, έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Αιγόκερω και αυτό φανερώνει ότι είναι ένα άτομο φιλόδοξο, εργατικό, αξιόπιστο και υπεύθυνο.  Η επιθυμία του Αιγόκερω, είναι να δημιουργήσει σταθερές βάσεις στη ζωή του. Είναι πολύ σημαντικό για εκείνον να επιτύχει την καταξίωση σε κάθε τομέα της ζωής του, γιατί είναι και ο άνθρωπος που θέλει να διατηρεί πάντα ένα άριστο κοινωνικό προφίλ.   Στα ερωτικά ζητήματα, λειτουργεί πάντα βάση λογικής, έχει αυτοσυγκράτηση και  δεν εκφράζει τις προθέσεις του και τα συναισθήματά του με τα λόγια, αλλά με τις πράξεις. Διαθέτει αποφασιστικότητα και δυναμισμό, είναι αυστηρός κριτής, αλλά και αρκετά εκλεκτικός στην επιλογή ερωτικού συντρόφου. Δεν επιτρέπει  στον εαυτό του να γίνεται έρμαιο των συναισθημάτων του, φροντίζει να κάνει το σωστό και αυτό που η λογική του επιβάλει ότι πρέπει να γίνει.  Για τον Αιγόκερω είναι πολύ σημαντική η γνώμη του οικογενειακού αλλά και του κοινωνικού του περιβάλλοντος και πολλές φορές μπορεί να επηρεαστεί από αυτήν!   Αναζητά έναν σταθερό και αξιόπιστο σύντροφο, που θα έχει φιλοδοξίες για τη ζωή και θα μπορεί να κατανοήσει τα όνειρα και τις ενέργειες που κάνει ο ίδιος προκειμένου να πετύχει. Επιθυμεί να δημιουργήσει την δική του οικογένεια, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είναι λάτρης της παράδοσης ….

Το κοινό σας σημείο είναι ότι και οι δύο θέλετε να έχετε στη ζωή σας σταθερότητα, ασφάλεια αλλά και εξέλιξη. Επιθυμείτε να έχετε γερά θεμέλια σε ότι και να κάνετε, ακόμα και στη σχέση σας.  Εσύ φίλε μου συχνά μπορεί να αμφιβάλεις ή να υπεραναλύεις την στάση του Αιγόκερω και τον εξοργίζεις με τις υποδείξεις σου και την κριτική σου, όμως καταφέρνεις με την φροντίδα σου και την συνέπειά σου να τον γλυκαίνεις και να τον φέρνεις στα νερά σου. Ο Αιγόκερως από την πλευρά του, θέλει να έχει αυτός τα «ηνία» της σχέσης σας και προσπαθεί να σου επιβάλλεται κάτι το οποίο εσένα δεν σου αρέσει. Στο πλευρό του όμως αισθάνεσαι σιγουριά, ασφάλεια και με την σοβαρότητά του δεν σου αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης.

Η σχέση σας έχει έναν κοινό σκοπό τον οποίο κανένας από τους δυο δεν εγκαταλείπεται εύκολα, γιατί αναπτύσσονται μεταξύ σας αμοιβαία συναισθήματα εκτίμησης, σεβασμού αλλά και αφοσίωσης. Ο Αιγόκερως μπορεί να βοηθήσει περισσότερο την κοινωνική σου δικτύωση και προβολή και εσύ από την πλευρά σου τον στηρίζεις να δει τη ζωή του και τους στόχους του από μία εντελώς διαφορετική οπτική γωνία!

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια