You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Παρθένος με Ζυγό - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 60%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 65%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 65%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 70%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 60%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 60%

Είστε Παρθένος και είναι Ζυγός! Δεν πιστεύουν όλοι οι αστρολόγοι ότι ο συνδυασμός ενός Παρθένου με ένα Ζυγό είναι καλός. Από καιρό σε καιρό, όμως, μπορεί να σπάσει η παράδοση. Υπάρχει κάτι μοναδικό και θαυμάσιο για την ανάμειξη των πηγών ενέργειάς σας – στην πραγματικότητα, ο Ζυγός θα σε συμπληρώσει τέλεια σε πολλούς τομείς της ζωής σου.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Είστε όντως αρκετά διαφορετικοί, αλλά αν ερωτευτείς τον κοινωνικό και εξωστρεφή Ζυγό, ετοιμάσου να αφήσεις λίγο από την σοβαρότητα που σε χαρακτηρίζει και να βγες λίγο στον κόσμο. Ο Ζυγός σίγουρα θα σε βοηθήσει να το κάνεις! Αγαπάει την φιλία και ότι έχει να κάνει με κοινωνικά ζητήματα οπότε αν τον αφήσεις θα σε κάνει να βγεις από το καβούκι σου… Το ξέρω! Εσένα σου αρέσει να κριτικάρεις αλλά έλα που ο Ζυγός βλέπει και τις δύο πλευρές μίας κατάστασης και χειρίζεται εύκολα τις επικρίσεις σου! Αλλά και εσύ μην το παρακάνεις! Θα ρωτήσεις γιατί; Γιατί ο Ζυγός έχει ένα καλό: αν του κάνεις μία πρόταση και πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει να βελτιωθεί ως άνθρωπος θα σε ακούσει με μεγάλη προσοχή!

Επίσης, ενδιαφέρεται πραγματικά για τη βελτίωση της σχέσης σας, οπότε μπορείς να εκφράσεις ανοιχτά όλα όσα νιώθεις για αυτό το θέμα! Μην διστάσεις στιγμή να του πεις τα πάντα!

Υπάρχει μια δυσκολία με τον Ζυγό όμως: η ελεύθερη και εύκολη φύση τους. Αγαπούν την αυθόρμητη δράση και το προκαθορισμένο σου χρονοδιάγραμμα, δεν θα ταιριάξει με αυτό εύκολα. Μάλλον και οι δύο πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις γιατί αν του ζητήσεις να αλλάξει μόνο αυτός σίγουρα δεν θα το κάνει! Δεν μπορεί να αφήσει τόσο εύκολα τις κοινωνικές του ασχολίες επειδή έτσι το θέλεις εσύ!

Με ποιούς Ζυγούς ταιριάζει περισσότερο ο Παρθένος

Οι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί μεταξύ 23 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου, θα σε κάνουν να νιώσεις ξεχωριστός – η Αφροδίτη είναι ένας ισχυρός κυβερνήτης στη ζωή τους. Αυτό θα ηρεμήσει την εξαιρετικά κριτική πλευρά σου. Θα σε  κάνει να εκφράσεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου και η επικοινωνία θα ρέει εύκολα μεταξύ σας. Αυτός ο συνδυασμός είναι ουσιαστικά αρκετά καλός.

Θα ανεβάσεις λίγο την ένταση με εκείνους που γεννήθηκαν μεταξύ 4 και 13 Οκτωβρίου. Έχουν και την επίδραση του Υδροχόου, που τους καθιστά πιο προοδευτικούς σεξουαλικά – η προσέγγισή τους είναι πιο πρωτοποριακή, σχεδόν new age, ή hippie. Αν αυτό δεν σου αρέσει, καλύτερα μείνετε στο φιλικό κομμάτι! Ο Ζυγός έχει ένα συνεχές ενδιαφέρον για την εξερεύνηση της σεξουαλικής και της συναισθηματικής πλευρά της ζωής, ενώ εσύ προτιμάς μια πιο δομημένη σχέση. Θα πρέπει να μιλήσεις γι’ αυτό προτού εμπλακείτε πολύ.

Αυτό το σημείο της διαφοράς θα είναι πιο έντονο αν συνδεθείς με Ζυγό που έχει γεννηθεί μεταξύ 14 και 23 Οκτωβρίου. Είναι λιγότερο παραδοσιακός στις τοποθετήσεις του – αυτό θα μπορούσε να απαιτήσει πολύ συμβιβασμό και από τους δυο σας.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια