You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Παρθένος με Σκορπιό - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 62%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 60%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 55%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 55%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 70%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 70%

Είσαστε και οι δύο άνθρωποι της ανάλυσης και δεν θέλετε να μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων. Η κοινή σας επιθυμία να έχετε κάτι ουσιαστικό στην ζωή σας, σας φέρνει πάντα πιο κοντά. Παρόλο που είστε διαφορετικοί, έχετε τον τρόπο να μπορείτε να τα βρίσκεται!

Φίλε μου Παρθένε, ο έρωτας για σένα είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση και όχι ένα συναίσθημα με το  οποίο μπορούμε να παίξουμε, απλά και μόνο για να περάσουμε την ώρα μας. Η θέση του Ήλιου στο προσωπικό σου ωροσκόπιο φανερώνει ότι είσαι ένα άτομο   επιφυλακτικό και συγκρατημένο, βαδίζεις πάντα βάσης λογικής και θέλεις να κάνεις ώριμες και σωστές επιλογές στη ζωή σου.  Δεν ανοίγεσαι εύκολα σε νέες γνωριμίες και είσαι αρκετά εκλεκτικός αλλά και «μυστήριος» στην επιλογή του ερωτικού συντρόφου. Διαθέτεις αναλυτικότητα και παρατηρητικότητα, στέκεσαι ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια και μπορείς πολύ εύκολα να χάσεις το ενδιαφέρον σου αν δεν πληρούνται οι βασικές προϋποθέσεις που ορίζεις.  Θέλεις  να έχεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο που διαθέτει ευστροφία, ευελιξία  αλλά και σοβαρότητα.  Παρόλο που δεν είσαι  και ο πιο εκδηλωτικός άνθρωπος, δείχνεις  επί της ουσίας την αγάπη σου  με τις πράξεις σου.  Η συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει αρκετά κτητική και πολλές φορές παίρνεις το ρόλο του αυστηρού «κριτή», απέναντι σε κάθε τι που θεωρείς ότι δεν είναι πρέπον! Έχεις  στόχους και φιλοδοξίες και θέλεις ακόμα και στις ερωτικές σου σχέσεις να υπάρχουν προοπτικές και εξέλιξη. Η μοναξιά δεν σε τρομάζει, ίσα – ίσα που την επιδιώκεις όταν αισθάνεσαι ότι δεν έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο που θα σε γεμίζει.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Ο Ήλιος του ερωτικού σου συντρόφου φανερώνει ότι έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που είναι αρκετά παθιασμένος , ερωτικός και αφοσιωμένος. Έχει την ανάγκη να επιβάλλεται στους γύρω του αλλά και πιο συγκεκριμένα στη σχέση σας, του αρέσει να διατηρεί τον έλεγχο και να τα ξέρει όλα και πολλές φορές η συμπεριφορά του μπορεί να γίνει αρκετά κτητική αλλά και απόλυτη.  Δεν είναι ο άνθρωπος που μπορεί πολύ εύκολα να πειστεί από τους γύρω του, είναι αρκετά καχύποπτος και επιφυλακτικός, μέχρι να βεβαιωθεί ότι αξίζει να δείξει εμπιστοσύνη.  Λειτουργεί προστατευτικά στα άτομα που αγαπά, όμως δεν μπορεί να περιορίσει την ζήλια και την καταπιεστική συμπεριφορά που εκδηλώνει κατά καιρούς. Κοντά του μπορεί κανείς να νιώσει σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα …αν όμως τον προδώσεις, τότε να ξέρεις ότι θα έρθει η στιγμή που θα θελήσει να πάρει την εκδίκησή του!

Η σχέση αυτή είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση και για τους δύο. Αρχικά θα πιστέψετε και οι δύο, ότι είναι αδύνατον να καταφέρετε να διατηρήσετε έναν μόνιμο δεσμό, αφού ανήκετε και οι δύο στην κατηγορία των ανθρώπων που επιθυμούν να βάζουν από την αρχή τα όρια τους σε μία σχέση. Το αρχικό παιχνίδι της «εξουσίας» και της «κυριαρχίας»,  στην αρχή θα σας εξαντλήσει, όμως γρήγορα καταλαβαίνετε ότι λέτε τα ίδια πράγματα με διαφορετικά όμως λόγια.

Ο Σκορπιός στο πλάι σου νιώθει σιγουριά, ασφάλεια και θαυμάζει την συνέπεια και την καλή οργάνωση που έχεις στη ζωή σου. Με την σοβαρότητά του και τις απόψεις που έχεις για τη ζωή καταφέρνεις να κερδίζεις πάντα τις εντυπώσεις του. Το πρόβλημα που συχνά προκύπτει, είναι όταν ξεκινάς τα σχόλια και την κριτική απέναντί του και ο Σκορπιός σε εκείνες τις εντυπώσεις αντιδρά, πεισμώνει και περνά στην πλευρά της επίθεσης.  Άλλες πάλι στιγμές ο αγαπημένος σου Σκορπιός λαχταρά να έχει την αποκλειστικότητά σου, ενώ εσύ περνάς περιόδους που επικεντρώνεσαι στους προσωπικούς σου στόχους, στη δουλειά σου ή θέλεις και κάποιον χρόνο μόνο για τον εαυτό σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Σκορπιός μπορεί να καταφέρει να «ξεδιπλώσει» τον συγκρατημένο και επιφυλακτικό χαρακτήρα σου και μπορεί να σου χαρίσει απίστευτα ερωτικές στιγμές. Με το συναίσθημά του καταφέρνει να σε παρασύρει σε όμορφες στιγμές και σε βγάζει από τα αυστηρά όρια της λογικής σου.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια