You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Παρθένος με Τοξότη - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 56%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 50%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 55%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 60%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 55%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 60%

Το ερωτικό ταίριασμα Παρθένου με Τοξότη αναδεικνύει ένα αρμονικό ζευγάρι. Ο Τοξότης είναι ένα εκρηκτικό ζώδιο που του αρέσει η κοινωνικότητα, ενώ ο Παρθένος προτιμά να αναλύει τις ανακαλύψεις του Τοξότη. Και στους δύο αρέσει να συζητούν γι’αυτά τα θέματα. Ο Παρθένος μπορεί να αναζητήσει την τελειότητα πολύ πιο σύντομα από ότι ο Τοξότης θα ήθελε, όμως με τον χρόνο ο Τοξότης θα εκτιμήσει τον σταθερό και αξιόπιστο εραστή που έχει δίπλα του και που σίγουρα δεν πετάει στα σύννεφα.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Ο Παρθένος με τον Τοξότη προσεγγίζουν με μοναδικό τρόπο τη ζωή. Ο Παρθένος είναι περισσότερο ρεαλιστής και λιγότερο αφηρημένος ενώ ο Τοξότης είναι ένας ενεργητικός εξερευνητής. Μπορεί να είναι δύσκολο για τον Τοξότη να συμβαδίσει με τον πραγματικό ρεαλισμό του Παρθένου, ενώ ο Παρθένος θα δυσκολευτεί να αποδεχτεί την ενέργεια του Τοξότη. Ο Παρθένος μπορεί να προσφέρει στον Τοξότη μια σταθερή βάση που θα συμβαδίζει με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του. Ο Τοξότης από την πλευρά του θα προσθέσει ποικιλία και ενθουσιασμό στην ημέρα του Παρθένου.

Ο Ερμής κυβερνά τον Παρθένο και ο Δίας τον Τοξότη. Ο Ερμής αντιπροσωπεύει την επικοινωνία και από τη μεριά του Παρθένου την ανάλυση. Ο Δίας αντιπροσωπεύει την φιλοσοφία, την υψηλή μάθηση και τα ταξίδια. Αυτοί οι δύο έχουν να κάνουν με την διαπροσωπική επικοινωνία και υπομένουν ο ένας τον άλλο. Ο Παρθένος και ο Τοξότης μπορούν να διασκεδάσουν μαζί βλέποντας μια ταινία ή διαβάζοντας σε βάθος ένα βιβλίο, ο Παρθένος εστιάζοντας στις λεπτομέρειες και ο Τοξότης σχολιάζοντας το γενικότερο πλαίσιο.

Ο Παρθένος είναι ζώδιο της Γης και ο Τοξότης της Φωτιάς. Ο Τοξότης αναζητά την ελευθερία ενώ ο Παρθένος χρειάζεται οικονομική δύναμη και οικογενειακή σταθερότητα. Οι αντιδράσεις του Τοξότη χαρακτηρίζονται από το συναίσθημα ενώ του Παρθένου είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης. Όσο θα ξέρουν πως η αγάπη τους είναι σταθερή και αληθινή οι διαφωνίες τους θα λύνονται πολύ εύκολα.

Το ατού αυτής της σχέσης; Η ασφάλεια που παρέχει ο ένας στον άλλο μόλις ανακαλύψουν τις ομοιότητες στον τρόπο ζωής τους. Εάν δουν τον κόσμο με νέα μάτια μπορούν να γίνουν ένα θαυμάσιο ζευγάρι. Όσο επικοινωνούν και εκτιμούν αυτά που μπορεί να μάθουν ο ένας από τον άλλο, η σχέση τους θα είναι σταθερή και ευτυχισμένη.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια