You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Παρθένος με Υδροχόο - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 52%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 50%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 50%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 50%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 60%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 50%

Είσαι Παρθένος και είναι Υδροχόος. Αν ψάχνεις  για μια πρόκληση, κάνε σχέση με έναν Υδροχόο. Αν ποτέ ένα ζώδιο επρόκειτο να σε μπερδέψει, ο Υδροχόος είναι! Υπάρχει κάποια συμβατότητα μεταξύ σας, αλλά στην πρώτη σας συνάντηση μπορεί να μην είναι προφανής.

Η πρώτη συνάντησή σας θα μπορούσε να προέλθει μέσα από μία εργασία για τη δουλειά σου ή μέσα από μία βοήθεια που καλείται να σου προσφέρει. Ο Υδροχόος θα μπορούσε να είναι ο λογιστής σου, ένας δικηγόρος, ή ακόμα και ο κηπουρός. Όποια και αν είναι η σχέση, μια σχέση εργασίας είναι το πιο πιθανό σημείο επαφής.

Έχεις κάποια κοινά με τον Υδροχόο, αλλά αυτό σίγουρα δεν φαίνεται από την αρχή. Και θα μου πεις τι κοινά να έχεις εσύ με τον τρελό Υδροχόο!! Και όμως και οι δύο είστε λογικοί, διανοούμενοι, αντικειμενικοί. Αλλά ο Υδροχόος δεν εστιάζει όσο εσύ στις λεπτομέρειες, είναι πολύ περίεργος, ανεξάρτητος, αντισυμβατικός και οι ιδέες του είναι αρκετά συχνά τρελές για σένα Παρθένε, που είσαι πιο παραδοσιακός και προσεκτικός!

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Συχνά ο Υδροχόος ενδιαφέρεται για την υπέροχη και μεγάλη ιδέα που κάποια μέρα θα αλλάξει τον κόσμο, θέλει να έχει σχέσεις με πολλούς ανθρώπους. Ενώ  οι φιλοδοξίες σου σταματάνε σε προσωπικό επίπεδο, ο Υδροχόος δεν ενδιαφέρεται και τόσο για τέτοια πράγματα! Με τον καιρό μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας για κάποιο μεγάλο σκοπό και πραγματικά να πετύχετε κάτι το ιδιαίτερο μαζί. Απλά θυμήσου να μην πιέζεις τον υπερόπτη Υδροχόο με τη σχολαστικότητά σου – θα τον χάσεις!

Στο τέλος της ημέρας μπορείς να διαπιστώσεις ότι ο Υδροχόος δεν ταιριάζει τόσο εύκολα στο πνευματικό σου «τετράγωνο». Μέρος του μαθήματος με Υδροχόο είναι να ανοιχτείς, να εξερευνήσεις ελεύθερα ότι η ζωή έχει να προσφέρει. Ο Υδροχόος συνδέεται συχνά με την ελεύθερη αγάπη… και είναι ένας εξαιρετικός δάσκαλος. Μπορείς να μάθεις πολλά από αυτόν!

Με ποιούς Υδροχόους ταιριάζει περισσότερο ο Παρθένος

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 21 και 30 Ιανουαρίου είναι οι πιο δύσκολοι Υδροχόοι για σένα. Θα ήταν ίσως καλύτερα σαν συνάδελφοι από ότι σαν μακροχρόνιοι σύντροφοι. Αν προσπαθήσεις να τον πιέσεις, μπορεί να χαλάσει μια καλή φιλία και να κάνεις τα πράγματα δύσκολα στην επαγγελματική σας ζωή.

Ο καλύτερος συνδυασμός θα είναι με Υδροχόους που έχουν γεννηθεί μεταξύ 31 Ιανουαρίου και 8 Φεβρουαρίου. Φαίνονται να έχουν παρόμοια διανοητικά γνωρίσματα με σένα, και παρόμοια ενδιαφέροντα. Η επικοινωνία σας είναι καλή, έτσι μπορείτε να μοιραστείτε τις ιδέες σας εύκολα.

Οι Υδροχόοι που γεννήθηκαν μεταξύ 9 και 18 Φεβρουαρίου είναι επίσης κατάλληλοι σύντροφοι – θα υπάρχει ένας τόνος σεξουαλικής απόλαυσης με αυτούς. Θα σε κάνουν να αισθάνεσαι λιγότερο παρεμποδισμένος για το πώς φαίνεσαι και συμπεριφέρεσαι. Εδώ είναι η ευκαιρία να χτίσεις την αυτοπεποίθησή σου με κάποιον που δεν είναι επικριτικός.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια