You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Σκορπιός με Ιχθύ - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 77%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 75%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 75%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 80%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 80%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 75%

Ανήκετε και οι δύο στο ίδιο στοιχείο, είσαστε ζώδια του νερού και αυτό φανερώνει ότι από πλευράς προσωπικότητας η σχέση σας παίρνει αρκετά «μπόνους»! Το συναίσθημα ταξιδεύει αυτή τη σχέση και σας παρασύρει σε όνειρα και σε στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες τη μνήμη και των δύο!

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Ανεπιφύλακτα μπορούμε να πούμε ότι εσείς οι δύο από πλευράς προσωπικότητας ταιριάζετε γάντι! Βασική προτεραιότητα σας , στα αισθηματικά ζητήματα είναι να έχετε μία σχέση που θα σας καλύπτει συναισθηματικά και πράγματι καταφέρνετε με μεγάλη ευκολία ο ένας να μιλά κατευθείαν στην καρδιά του άλλου …

Ο Ήλιος σου από το ζώδιο του Σκορπιού φανερώνει ότι είσαι ένας άνθρωπος δυναμικός, παθιασμένος, επίμονος και επίμονος. Είσαι αφοσιωμένος στους ανθρώπους που αγαπάς, όμως θέλεις να τους ορίζεις, να τους ελέγχεις και να έχεις εσύ την κυριαρχία για την εξέλιξη της σχέσης σας. Η ανάγκη σου για επιβολή μπορεί κάποιες στιγμές να σου κοστίζει, το σημαντικό όμως είναι ότι είσαι ένας άνθρωπος που ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και πώς μπορείς να το κατακτήσεις. Έχεις ευαισθησίες, έστω και αν κάποιες στιγμές προσπαθείς να τις κρύψεις. Λειτουργείς καχύποπτα και επιφυλακτικά και δεν είναι εύκολο για κάποιον να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου.  Αναλύεις, σκέφτεσαι, ερευνάς και θέλεις πάντα να φτάνεις στην ουσία των πραγμάτων, δεν στέκεσαι ποτέ στην επιφάνεια αλλά μπαίνεις στο βάθος κάθε υπόθεσης.  Ο ερωτισμός σου αγγίζει κόκκινο, δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχεις και τον τίτλο του πιο ερωτικού ζωδίου. Οι απαιτήσεις σου είναι πολλές, όμως εκτιμάς, σέβεσαι και δίνεσαι ολοκληρωτικά στους ανθρώπους που αγαπάς. Μάλιστα πολλές φορές τους καταπιέζεις κιόλας με την υπερβολική συναισθηματική σου δοτικότητα αλλά και τις ζήλιες σου.  Δεν αντέχεις το ψέμα, την απόρριψη και το παρασκήνιο, αν και από την πλευρά σου πολλές φορές κινείσαι με μυστικότητα.  Αν σε προδώσουν, θα φροντίσεις να πάρεις το αίμα σου πίσω, αποδεικνύοντας πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο …

Ο Ήλιος του συντρόφου σου από το ζώδιο των Ιχθύων, υποδηλώνει ότι είναι ένα άτομο με ευαισθησίες, ρομαντισμό, γλυκύτητα αλλά και ζωηρή φαντασία. Διαθέτει έναν ήρεμο αλλά και υποχωρητικό χαρακτήρα, σε σημείο που πολλές φορές μπορεί και να γίνει το θύμα στις σχέσεις του. Θα υποχωρήσει, θα συμβιβαστεί, δεν θα πει την γνώμη του προκειμένου να μην διαταράξει το αρμονικό κλίμα που υπάρχει γύρω του. Αναζητά την ιδανική αγάπη, τον άλλο του μισό, τον καρμικό του έρωτα, όμως εξιδανικεύει στο μυαλό του τους ανθρώπους και τις καταστάσεις, με αποτέλεσμα να απογοητεύεται και να πληγώνεται! Λειτουργεί πάντα με το συναίσθημα και του αρέσει να φροντίζει τους ανθρώπους που αγαπά (ιδιαίτερα το ερωτικό του ταίρι), σε σημείο που πολλές φορές λειτουργεί με υπερβολή και ασκεί πίεση, χωρίς να το καταλαβαίνει. Αρκετές στιγμές διχάζεται και μπλοκάρεται, ενώ τις περισσότερες φορές χαρακτηρίζεται από δειλία και αποφεύγει την λήψη σημαντικών αποφάσεων. Παρόλο που το Ψαράκι φαίνεται «εύθραυστο», είναι ο άνθρωπος που θα βρει τα ψυχικά κουράγια να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει στη ζωή του. Μπορεί εύκολα να γυρίζει σελίδα και δεν σταματά ποτέ να ελπίζει και να ονειρεύεται! Τα διλήμματα και η αναποφασιστικότητα είναι στοιχεία της προσωπικότητάς του,  όπως επίσης έχει και ροπή προς την απιστία, αν και εφόσον δεν νιώθει ότι καλύπτεται συναισθηματικά από τον σύντροφό του.

Το Ψαράκι με την φαντασία αλλά την ευαισθησία του καταφέρνει να σε ταξιδεύει και να σε εξιτάρει ερωτικά. Κοντά του νιώθεις ότι βρήκες το άλλο σου μισό, γιατί σου εκφράζει με έκδηλο τρόπο τα συναισθήματά σου και σου χαρίζει την πλήρη αφοσίωσή του, κάτι που το έχεις πραγματικά μεγάλη ανάγκη! Η ντροπαλή και συνεσταλμένη του φύση, σε εξιτάρει ακόμα περισσότερο γιατί σε ωθεί να καταφέρεις να ξεδιπλώσεις όλα τα κρυμμένα του μυστικά! Μερικές φορές όμως σε εκνευρίζει η αναποφασιστικότητα, τα διλήμματα και τα μπλοκαρίσματα του Ιχθύ, ωστόσο προσπαθείς από την πλευρά σου να τον στηρίξεις προκειμένου να αποκτήσει περισσότερο δυναμισμό! Ο Ιχθύς κοντά σου νιώθει ασφάλεια, σιγουριά, προστασία και δύναμη και πλάι σου  αισθάνεται ότι μπορεί να επενδύσει συναισθηματικά! Μερικές φορές όμως τον μπλοκάρεις με την απόλυτη και αυταρχική συμπεριφορά σου, γιατί πολύ απλά θέλεις να γίνονται όλα όπως έχεις εσύ στο μυαλό σου και δεν του αφήνεις περιθώρια επιλογής!

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια