You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Σκορπιός με Τοξότη - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 60%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 55%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 55%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 60%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 70%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 60%

Είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον Τοξότη να καταφέρει να σου κερδίσει την εμπιστοσύνη, όπως είναι αδύνατον από την πλευρά σου να τον κάνεις να νιώσει ανάλαφρα! Από πλευράς προσωπικότητας, υπάρχουν ασυμφωνίες που δημιουργούν απόσταση ανάμεσά σας…

Η ζωή του Τοξότη μαζί με τον Σκορπιό αποτελεί ένα συναρπαστικό ταξίδι στο άγνωστο και στο ανερμήνευτο!

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της Φωτιάς, εξωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας που του προσδίδει χαρά, αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι ερωτευμένοι με την ανοιχτή προοπτική, αγαπούν την ελευθερία και παίζουν με τη ζωή ριψοκινδυνεύοντας και επιζητώντας την αιώνια αναζήτηση.

Οι Τοξότες , αγαπούν τη ζωή, αναζητούν την απόδραση από την καθημερινότητα και θέλουν ένα σύντροφο να πιστεύει και στα πιο παράδοξα όνειρα τους. Λάτρεις της αναζήτησης και της περιπέτειας επιθυμούν να διερευνήσουν του Σκορπιούς και να τους μεταδώσουν την πίστη και την αισιοδοξία για τη ζωή.

Η πρόκληση είναι ενδιαφέρουσα και απαιτεί ακατάβλητο χαρακτήρα και γερή κράση που σίγουρα διαθέτει ένας Σκορπιός. Το δύσκολο της υπόθεσης δεν είναι να μοιραστούν τους στόχους του Τοξότη, αλλά να δεχτούν μια σχέση που αποπνέει ελευθερία και η οποία θα τους παρέχει μόνιμα την πόρτα ανοιχτή. Οι όροι αυτοί δεν εννοούν απαραίτητα ότι οι Σκορπιοί δεν θα έχετε την αποκλειστικότητα αλλά ότι θα επιτρέπετε ένα φιλελευθερισμό και ότι η αυτοτέλεια του Τοξότη θα είναι αδιαπραγμάτευτη.

Το καλό με τον Σκορπιό είναι ότι μπορείς πάντα να καταλάβεις πότε σου λέει ψέματα. Το νιώθεις, αλλάζει η αύρα του, αυτό που εκπέμπει. Αν επιμένεις να σου πει την αλήθεια μπορεί να γίνει έξαλλος. Κι αυτό είναι άλλο ένα σημάδι ότι σου κρύβει κάτι. Ο μόνος τρόπος να τον κάνεις να σου πει, είναι να τον πετύχεις στα κέφια του και να κάνεις ότι δεν σε νοιάζει και πολύ. Θα τα ακούσεις όλα.

Ο Σκορπιός είναι ικανός να μείνει σε μια σχέση που δεν τον ικανοποιεί περισσότερο απ’ όσο θα ‘πρεπε. Αν αρχίσει να απομακρύνεται, να ζηλεύει λιγότερο και να μην είναι τόσο κτητικός απέναντί σου, μάλλον τον χάνεις. Και το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να τρέξεις από πίσω του. Εξαφανίσου όσο μπορείς, βρες πράγματα να κάνεις και άστον να σε αναζητήσει. Ο Σκορπιός είναι μια μοναχική ψυχή αλλά δεν μπορεί να μένει μόνος για πολύ.

Αν θέλεις να πάει μακριά η βαλίτσα, αποδέξου τον ακριβώς όπως είναι. Αν δεν σε νοιάζει η διάρκεια, γιατί μπαίνεις στον κόπο; Όπως και να ’χει, η στενή επαφή Σκορπιού τύπου, θα σημαδέψει με κάποιο τρόπο την ζωή σου. Σκορπιός σημαίνει μεταμόρφωση, αναγέννηση από τις στάχτες και αλλαγή του τρόπου με τον οποίο έβλεπες τα πράγματα ως τώρα. Θα δεις.

Ο Τοξότης γνωρίζει ξεκάθαρα τι θέλει. Ξέρει αν είναι ερωτευμένος ή όχι. Δεν υπάρχει καν ερώτημα. Δύσκολα μπορείς «να κάνεις» έναν Τοξότη να σε ερωτευτεί. Μπορείς να το παίξεις λίγο δύσκολη-ος στην αρχή και σίγουρα θα βοηθήσει, αλλά την τελευταία κουβέντα την έχουν πάντα το ένστικτο και η σοφία του – και είπαμε, ξέρει ακριβώς τι θέλει.

Μπορεί να μιλήσει ωμά και συχνά οι λέξεις βγαίνουν χωρίς ίχνος τακτ από το στόμα του. Αλλά μπορείς να τον πιστέψεις. Αν σου πει «είμαι ερωτευμένος», είναι. Αν σου πει «δεν είμαι», δεν είναι. Δεν είναι καλός στην διπλωματία. Γι αυτόν, η ειλικρίνεια και η ευθύτητα είναι τα πάντα, και ψάχνει κάποιον που θα ακούσει προσεκτικά όσα έχει να του πει.

Κατά έναν περίεργο τρόπο, ο Τοξότης δίνει την εντύπωση ότι είναι χαμένος κάπου σε έναν άλλο κόσμο. Δείχνει σιωπηλός, κλεισμένος στον εαυτό του. Αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Ένας Τοξότης δείχνει πάντα ότι έχει μεγαλύτερο βάθος απ΄ όσο έχει. Στην πραγματικότητα, το πιθανότερο είναι να σκέφτεται την δουλειά, την κβαντική θεωρία ή τον καιρό. Πάντως δεν σκέφτεται την σχέση σας.

Του αρέσει τα πράγματα να πηγαίνουν με το μαλακό. Αν νιώσει ότι δεν προχωράει δεν υπάρχει περίπτωση να σπαταλήσει τον πολύτιμο χρόνο του μαζί σου. Απλώς μην τον ρωτήσεις ποτέ «τι σκέφτεσαι;». Περίμενε να σε ρωτήσει εκείνος πως νιώθεις. Πρέπει πρώτα να μείνει μόνος του, να βιώσει τον προσωπικό του χώρο και την ελευθερία του για να σε αναζητήσει μετά.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια