You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Ταύρος με Δίδυμο - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 65%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 60%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 60%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 60%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 75%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 70%

Η σταθερή προσωπικότητα του Ταύρου έρχεται σε αντίθεση με το ανήσυχο πνεύμα του Δίδυμου. Η έλλειψη κοινών στοιχείων στο χαρακτήρα, θα προκαλέσει εμπόδια στην εξέλιξη, όμως η σχέση αυτή αποτελεί μεγάλο πειρασμό και για τους δύο …

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Ο Ήλιος σου βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό είναι ένα ενδεικτικό σημάδι, ότι επιθυμείς στη ζωή σου να κυριαρχεί η σταθερότητα και η ασφάλεια. Τα ζητήματα του έρωτα δεν είναι για σένα ένα απλό παιχνιδάκι, ακόμα και στις υποθέσεις της καρδιάς λειτουργείς με την λογική και ξέρεις καλά ότι πρέπει να αποφεύγονται τα λάθη για να μην προκαλούνται πληγές.  Έχεις έναν συντηρητικό και παραδοσιακό τρόπο σκέψης,  δεν ακολουθείς εύκολα το ρεύμα των αλλαγών αν δεν έχεις πρώτα πειστεί ότι θα σε βγάλει σε κάτι καλό.

Ο σύντροφός σου είναι ένας επικοινωνιακός και εξωστρεφής άνθρωπος, που θέλει να ζει την κάθε στιγμή της ζωής του σαν να είναι τελευταία. Είναι αγαπητός, ζεστός, έξυπνος και με τα ισχυρά του επιχειρήματα μπορεί να σε πείθει για να τον εμπιστεύεσαι!  Στον έρωτα είναι απρόβλεπτος, όμως συχνά του δημιουργούνται αμφιβολίες, διλήμματα και διχασμοί που τον κάνουν να χάνει το ενδιαφέρον του.

Ο Δίδυμος είναι βέβαιο ότι θα καταφέρει εύκολα να σε βγάλει από το καβούκι σου, θα σε κάνει να αισθανθείς τον πρώτο εφηβικό σου έρωτα και στο πλάι του θα λειτουργήσεις με μεγαλύτερο αυθορμητισμό και τρέλα. Ακόμα και αν δεν είναι στον τύπο σου να ενθουσιάζεσαι, στο πλευρό του αέρινου Διδύμου δεν θα καταφέρεις να αντισταθείς!  Κοντά του θα νιώσεις ότι «ξανανιώνεις» και θα διασκεδάσεις με το χιούμορ του αλλά θα προβληματιστείς με τις έξυπνες ιδέες του.

Εσύ από την πλευρά σου θα καταφέρεις πολλές φορές με την λογική και πρακτική προσέγγιση σου, να προσγειώσεις τον Δίδυμο στην πραγματικότητα και θα καταφέρεις να τιθασεύσεις την επιπόλαιη φύση του. Ακόμα και αν ποτέ δεν στο παραδεχτεί, ο Δίδυμος θα θαυμάσει σε σένα ότι ποτέ δεν αλλάζεις την άποψη σου αλλά και τις επιλογές σου.  Παράλληλα ακόμα και στον ερωτικό τομέα, είναι βέβαιο ότι πάντα θα τον εξιτάρει ο αισθησιασμός σου αλλά και ο φλογερός πόθος που εκδηλώνεις στις ιδιωτικές σας στιγμές.

Μέχρι εδώ, όλα φαίνονται μία χαρά …όμως οφείλουμε να σε ενημερώσουμε ότι  υπάρχουν μεταξύ σας και σημαντικές διαφορές, που είναι βέβαιο ότι θα σας προβληματίσουν και τους δύο στην πορεία της μεταξύ σας σχέσης.

Εσύ αγαπημένο μου Ταύρακι, δεν θα μπορείς να κατανοήσεις την φιλελεύθερη στάση που διατηρεί ο Δίδυμος στον έρωτα. Είναι δύσκολο για σένα να μπορέσεις να νιώσεις σιγουριά και συναισθηματική ασφάλεια στο πλευρό του και έτσι οι ζήλιες και οι αμφιβολίες που θα σε κυριεύσουν πιέσουν το σύντροφό σου, που θέλει να λειτουργεί ελεύθερα και ανεξέλεγκτα. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα τον κρίνεις ότι είναι διχασμένη προσωπικότητα ή πολύ απλά δεν θα μπορείς να δικαιολογήσεις την επιπόλαιη στάση του. Δύσκολα θα καταφέρεις να πάρεις στα σοβαρά έναν σύντροφο που συχνά αλλάζει απόψεις, ή που δεν είναι συνεπής στα δικά σου θέλω.

Ο Δίδυμος από την πλευρά του, αρκετές στιγμές θα νιώσει ότι εγκλωβίζεται από τη σχέση σας και ότι δεν μπορεί να απολαύσει με ανεμελιά όλα όσα χαιρόταν στην περίοδο της ελευθερίας του. Με τις ζήλιες και τις καχυποψίες σου, άθελά σου θα τον απομακρύνεις. Αρκετές στιγμές θα βρίσκει την συμπεριφορά σου απέναντί του αρκετά βαρετή και προβλέψιμη,  γιατί η επιθυμία του είναι να έχει στο πλάι του έναν άνθρωπο που θα έχει εναλλαγές στο χαρακτήρα του και θα τον κρατά σε εγρήγορση.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια