You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Ταύρος με Ζυγό - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 72%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 65%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 70%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 75%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 70%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 80%

Μαζί μπορείτε να ζήσετε στιγμές απόλαυσης και να βρείτε αρκετά κοινά στοιχεία.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Ο Ήλιος σου από το ζώδιο του Ταύρου φανερώνει ότι έχεις μία πολύ σταθερή προσωπικότητα και η βασική σου επιθυμία είναι να μπορείς να αισθάνεσαι σιγουριά και ασφάλεια και σε κάθε τομέα της ζωής σου.  Η σοβαρότητα και η ωριμότητα είναι στοιχεία της προσωπικότητάς σου, έχεις υπομονή και δίνεις πολλές ευκαιρίες στους ανθρώπους που αγαπάς. Όταν όμως ραγίσει το γυαλί τότε δύσκολα μπαίνεις στην προσπάθεια να το κολλήσεις ξανά ….

Θέλεις  να χαίρεσαι όλες τις μικρές αλλά και τις μεγάλες απολαύσεις της ζωής, λατρεύεις τον έρωτα, το καλό φαγητό, τα ακριβά ρούχα και γενικά την πολυτέλεια. Θεωρείς ότι μία από τις σημαντικές προτεραιότητες στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η δημιουργία οικογένειας, γι’ αυτό και ένα από τα μεγάλα όνειρά σου, είναι να κάνεις το δικό σου σπιτικό, απολαμβάνοντας ήρεμες οικογενειακές στιγμές.  Δεν σου αρέσουν να σε βγάζουν από τα «νερά» σου, οι αλλαγές σε τρομάζουν και έχεις αργούς ρυθμούς. Ωστόσο όταν πάρεις μία απόφαση τότε κανείς δεν μπορεί να σου αλλάξει άποψη …

Ο σύντροφός σου, έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό φανερώνει ότι διαθέτει μία γλυκιά και καλοπροαίρετη προσωπικότητα. Είναι ένα άτομο συντροφικό, υποχωρητικό και καλόβολο. Δεν του αρέσει η μοναξιά γι’ αυτό και προσπαθεί πολύ για να διατηρεί ένα αρμονικό κλίμα στις σχέσεις του.  Λατρεύει όπως και εσύ την πολυτέλεια, προσέχει με επιμέλεια την εμφάνισή του, όμως διαθέτει περισσότερο κοινωνικό χαρακτήρα από εσένα.  Σίγουρα θα καταφέρει να σε «σκλαβώσει» με διπλωματία που τον διακρίνει αλλά πολλές φορές θα τον θαυμάσεις και για τα καλλιτεχνικά του ταλέντα. Είναι ο άνθρωπος που θα παραδεχτεί τα λάθη του και θα προσπαθήσει επί της ουσίας να τα διορθώσει. Ωστόσο μερικές φορές, θα σε κουράσει η αναβλητικότητά αλλά και η αναποφασιστικότητά του.

Μπορεί να μην υπάρχει πλήρη ταύτιση των προσωπικοτήτων σας, όμως μέσα από αυτή τη σχέση θα βρείτε πολλά κοινά στοιχεία τα οποία θα κάνουν τη σχέση σας πιο δυνατή.  Η σχέση αυτή προσφέρει και στους δύο την ηρεμία, την αρμονία και την ασφάλεια, θέλετε και οι δύο να αποφεύγετε τους καβγάδες και αυτό το επιτυγχάνεται εύκολα γιατί εσύ από την πλευρά σου διαθέτεις υπομονή, το ταίρι σου είναι υποχωρητικό και με διπλωματικό χαρακτήρα. Μαζί μπορείτε να χαρείτε πολύ ρομαντικές αλλά και αισθησιακές στιγμές αλλά παράλληλα θα απολαύσετε στιγμές διασκέδασης αλλά και πολυτέλειας, αφού και οι δύο θέλετε να πηγαίνετε στα καλύτερα μαγαζιά!

Ποια είναι όμως τα σημεία που πρέπει να προσέξετε;

  • Εσύ φίλε μου Ταύρε, μερικές φορές δεν κατανοείς ότι το ταίρι σου είναι ιδιαίτερα κοινωνικό αλλά και αγαπητό στους γύρω σου. Συχνά μπορεί να το καταπιέσεις με τη ζήλια σου ή με τα πείσματά του να του πληγώσεις τα συναισθήματα.
  • Ο Ζυγός σου, πολλές φορές μπορεί να έχει την ανάγκη από εσένα να έχεις περισσότερη ανεμελιά και αυθορμητισμού και μπορεί κάποιες στιγμές να αισθάνεται μονοτονία, επειδή εσύ προτιμάς να ακολουθείτε μία ρουτίνα στην καθημερινότητά σας.
  • Ο Ζυγός έχει την ανάγκη να ξοδέψει τα χρήματά του, να χαρεί δίχως όρια τις αγορές και την διασκέδαση, ενώ εσύ από την πλευρά σου λειτουργείς πιο συγκρατημένα με το χρήμα.  Έτσι λοιπόν, θα κρίνεις τον σύντροφό σου ότι λειτουργεί επιπόλαια χωρίς να σκέφτεται το «αύριο»  και δεν θα αισθάνεσαι ότι εύκολα μπορείς να βασιστείς επάνω του!

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια