You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Ταύρος με Καρκίνο - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 74%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 65%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 75%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 75%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 70%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 85%

Όταν η λογική (ο Ταύρος), συναντά το συναίσθημα (τον Καρκίνο), τότε ανεπιφύλακτα μπορεί να δημιουργηθεί μεταξύ τους μία σχέση που έχει πολύ καλές προοπτικές, αφού ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Ο Ήλιος σου βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό είναι ένα ενδεικτικό σημάδι, ότι επιθυμείς στη ζωή σου να κυριαρχεί η σταθερότητα και η ασφάλεια. Τα ζητήματα του έρωτα δεν είναι για σένα ένα απλό παιχνιδάκι, ακόμα και στις υποθέσεις της καρδιάς λειτουργείς με την λογική και ξέρεις καλά ότι πρέπει να αποφεύγονται τα λάθη για να μην προκαλούνται πληγές.  Έχεις έναν συντηρητικό και παραδοσιακό τρόπο σκέψης,  δεν ακολουθείς εύκολα το ρεύμα των αλλαγών αν δεν έχεις πρώτα πειστεί ότι θα σε βγάλει σε κάτι καλό. Είσαι λάτρης των απολαύσεων, σου αρέσει η άνετη ζωή και έχεις εξαίρετο γούστο. Το μελανό σημείο της προσωπικότητάς σου είναι το πείσμα σου αλλά και η δυσκολία σου να ακολουθήσεις με αυθορμητισμό και ευελιξία τις αλλαγές που εμφανίζονται στο δρόμο σου.

Ο Ήλιος του συντρόφου σου από το ζώδιο του Καρκίνου, υποδηλώνει ότι έχεις να κάνεις με έναν τρυφερό, ρομαντικό αλλά και ευαίσθητο άνθρωπο. Έστω και αν δεν σου το φανερώνει κρύβει μέσα του μεγάλο δυναμισμό  και έχει πολλά ψυχικά αποθέματα. Αγαπά δίχως όρια, είναι πιστός και τίμιος, επιθυμεί όπως και εσύ οι σχέσεις του να στηρίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό, στην εμπιστοσύνη και στην ασφάλεια.  Ωστόσο πρέπει να γνωρίζεις ότι είναι στη φύση του να είναι παρεξηγησιάρης, ανασφαλής και να επιζητά διαρκώς την αισθηματική επιβεβαίωση.

Με την ευγένειά, την σταθερότητα στις απόψεις σου αλλά και με τον σοβαρό τρόπο συμπεριφοράς σου θα καταφέρεις να δημιουργήσεις στον Καρκίνο την επιθυμία  να σου ανοιχτεί και να νιώσει στον πλευρό σου όχι μόνο το ερωτικό σκίρτημα αλλά και την αισθηματική ασφάλεια που έχει ανάγκη.  Με τον λογικό τρόπο σκέψης σου καταφέρνεις πολλές φορές να ηρεμείς τον ανήσυχο συναισθηματικά Καρκίνο και στο πλευρό σου αισθάνεται ότι γίνεται καλύτερος άνθρωπος.

Ο Καρκίνος από την πλευρά του θα σε μαγέψει με την γλυκύτητα και την φροντίδα που θα σου δείξει. Η συναισθηματική και ευαίσθητη φύση του, θα σε κάνουν γρήγορα να διώξεις κάθε επιφυλακτική σκέψη και θα του ανοιχτείς, παραμερίζοντας τις προσταγές της λογικής σου. Μαζί του, θα βιώσεις και μία άλλη ξεχωριστή πλευρά της προσωπικότητάς σου, θα σου αναδείξει όλες τις ευαισθησίες και την τρυφερότητά σου και θα διαπιστώσεις ότι το Καρκινάκι καταφέρνει πολύ καλά να σου βγάζει την θετική πλευρά του χαρακτήρα σου.

Στη σχέση σας υπάρχουν και κάποιες δυνατές προκλήσεις, που θα δοκιμάσουν τα συναισθήματά σας και θα σας αναγκάσουν να κάνετε και οι δύο από την πλευρά σας υποχωρήσεις.  Αρκετές στιγμές θα νιώσεις από την πλευρά σου ότι οι συναισθηματικές εξάρσεις και τα ξαφνικά ξεσπάσματα του γλυκού σου Καρκίνου σε ταράζουν και διαταράσσουν το ήρεμο κλίμα της σχέσης σας.  Ο Καρκίνος από την πλευρά του, θέλοντας πολλές φορές να αποκαταστήσει το «παγερό» κλίμα που μπορεί να έχει δημιουργηθεί στη σχέση σας μετά από ένα πρόβλημα, θα διαπιστώνει ότι πέφτει μπροστά σε έναν τοίχο … αφού το πείσμα σου είναι τόσο μεγάλο που δεν σε αφήνει εύκολα να χαλαρώσεις.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια