You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Ταύρος με Λέοντα - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 69%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 70%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 65%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 65%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 75%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 70%

Ο Ταύρος και ο Λέοντας είναι δύο από τα ζώδια του σταθερού σταυρού, αυτό σημαίνει ότι η σχέση μεταξύ τους, μπορεί πραγματικά να πάρει μία πολύ σοβαρή τροπή. Η προσωπικότητά τους ταυτίζεται σε αρκετά ζητήματα, αν καταπολεμήσουν την ξεροκεφαλιά και τα πείσματα, θα περάσουν υπέροχες στιγμές!

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Ο Ήλιος σου από το ζώδιο του Ταύρου, φανερώνει ότι είσαι ένας δυνατός άνθρωπος, με ήρεμη προσωπικότητα αλλά και σταθερό χαρακτήρα. Λειτουργείς με υπευθυνότητα και λογική, θέλεις στη ζωή σου να επικρατεί ένα πρόγραμμα και ο λόγος σου είναι πραγματικά συμβόλαιο. Σου αρέσει να διατηρείς μία προσεγμένη εμφάνιση και σου αρέσουν οι πολυτέλειες και οι ανέσεις.  Μπορεί να αργείς να πάρεις αποφάσεις, όταν όμως έχεις κατασταλάξει σε μία συγκεκριμένη επιλογή, κανείς δεν μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις άποψη.  Διαθέτεις πείσμα, ξεροκεφαλιά όμως η υπομονή σου σε βοηθά πάντα να ισορροπείς τις καταστάσεις.

Ο σύντροφός σου από την πλευρά του είναι ένας λαμπερός, γλεντζές και αρκετά δοτικός άνθρωπος. Ο Ήλιος του από το ζώδιο του Λέοντα, υποδηλώνει ότι αυτός ο άνθρωπος είναι γενναιόδωρος, έχει αυτοπεποίθηση, τα δίνει όλα σε μία σχέση και μπορεί να σου εξασφαλίσει μία σχέση ακριβώς έτσι όπως την είχες φανταστεί και την ήθελες.

Μαζί θα ανακαλύψετε ότι έχετε πολλά κοινά γούστα, σας αρέσει να διασκεδάζετε με τον ίδιο τρόπο και πολλές φορές οι απόψεις σας για τη ζωή συμβαδίζουν. Η ανάγκη και των δύο είναι η σταθερότητα, απλά την εννοείται και την επιδιώκεται με διαφορετικό τρόπο!

Ο Λέων μπορεί να σε κάνει πολύ γρήγορα να σκεφτείς το ενδεχόμενο της δημιουργίας σπιτιού και οικογένειας, αφού με τις κινήσεις και τον τρόπο συμπεριφοράς του θα μπορέσει να σε πείσει ότι μαζί μπορείτε να περάσετε πολύ καλά. Από την άλλη πλευρά το Λιονταράκι γρήγορα θα νιώσει κοντά σου ότι μπορεί να βασιστεί, να στηριχτεί και να σχεδιάσει στο πλευρό σου ένα κοινό μέλλον. Συχνά θα τον προτρέπεις να σκεφτεί με πιο σοβαρό τρόπο το μέλλον του και με τις συμβουλές του θα μπορεί πραγματικά να εξελιχθεί.

Υπάρχουν όμως και κάποια σημαντικά σημεία που πρέπει να προσέξετε:

  •          Το Λιοντάρι επιθυμεί διαρκώς επιβεβαίωση και επιβράβευση. Η δική σου συμπεριφορά μπορεί να γίνεται μερικές φορές απόμακρη και ψυχρή και να μην εισπράττει τον θαυμασμό σου. Άλλες πάλι στιγμές θα σε κουράζει το γεγονός ότι πρέπει διαρκώς να τον επαινείς σαν μικρό παιδί.
  •          Ένας Λέων είναι αρκετά κοινωνικός και του αρέσει πολύ η διασκέδαση, ενώ εσύ από την πλευρά σου προτιμάς έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής. Συχνά μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες ή να σε πιάνουν και οι ζήλιες σου, που θέλει να γίνεται η ψυχή της παρέας, αντί να έχεις την αποκλειστικότητα του χρόνου του!
  •          Ένα από τα κοινά στοιχεία της προσωπικότητάς σας, είναι ότι είστε και οι δύο ισχυρογνώμων και δύσκολα υποχωρείτε όταν πιστεύεται ότι κάτι είναι το σωστό. Ο Λέων θέλει να έχει τον πρώτο λόγο και τον πιάνουν οι εγωισμοί του, ενώ το δικό σου πείσμα είναι τόσο μεγάλο και οι μπελάδες γίνονται αναπόφευκτοι.

Η συμβουλή μας: Χαλαρώστε τα πείσματα και τους εγωισμούς και απολαύστε τα συναισθήματα που δημιουργούνται ανάμεσά σας που είναι σταθερά στο χρόνο!

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια