You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Ταύρος με Σκορπιό - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 64%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 55%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 60%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 65%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 70%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 70%

Οι περισσότεροι Ταύροι έλκονται τρελά από το αντίθετο ζώδιό τους. Η ισχυρή ορμή και η μαγνητική απήχηση του Άρη και του Πλούτωνα, με γνώμονα τον Σκορπιό, μπορεί να αποδειχτούν ακαταμάχητες. Σίγουρα τα αντίθετα έλκονται.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Η πρώτη συνάντηση με ένα Σκορπιό θα είναι συντριπτική. Θα νοιώσεις περίπλοκα από τα κύματα του πάθους που θα εισπράξεις όταν θα βρεθείς κοντά του, έστω κι αν δεν τον γνωρίζεις ακόμη. Ο Σκορπιός θα αισθανθεί αντίστοιχα, καθώς υπάρχει αδιαμφισβήτητη σχέση ανάμεσα στον Άρη και την Αφροδίτη.

Πρόκειται για ένα σταθερό ζώδιο του νερού (πάγος). Η δράση του πάνω στη γη σε αυτή την περίπτωση δε θα είναι εντελώς ρευστή. Η κρύα ακαμψία του θα έρθει σε αντίθεση με τη γήινη προσέγγισή σου. Θα συμφωνήσετε σε κάποια πράγματα, αλλά πολλές φορές θα διαφωνήσετε σε άλλα και συχνά θα έρχεστε σε αντιπαράθεση. Εάν θέλετε η σχέση σας λειτουργήσει μακροπρόθεσμα, θα πρέπει κι οι δύο να μάθετε να δέχεστε την άποψη του άλλου, ακόμα κι όταν διαφωνείτε με αυτή.

Ο Σκορπιός θα εκφράσει την αγάπη του μέσα από το σεξ. Αυτό μπορεί να σε κολακεύσει στην αρχή, όμως θα χρειαστείς σύντομα περισσότερη στοργή κι ευαισθησία. Αν δεν υπάρξει, ίσως να μην μπορέσεις να παραμείνεις στη σχέση, αφού θα είναι πάρα πολύ έντονη. Άλλωστε, τα θέλω σου δεν περιορίζονται μόνο στο σεξ!

Τα συν εδώ είναι ότι ο Σκορπιός θα σε βοηθήσει να εξερευνήσεις εκείνη την πλευρά του εαυτού σου, όπου η αγάπη και ο αισθησιασμός μπορούν να φτάσουν στην κορυφή τους, ενώ εσύ μπορείς να τον φέρεις σε επαφή με την πιο ευαίσθητη πλευρά του και να του μάθεις να αφήνεται.

Παραδόξως, αυτός ο συνδυασμός θα φέρει αναταράξεις στον τομέα του χρήματος και του ελέγχου του. Αν και θα αγαπήσετε ο ένας τον άλλο, τα ζητήματα αυτά θα γίνουν ένα σημαντικό πεδίο δοκιμασίας για τους δυο σας. Πρέπει να γίνει μια αμοιβαία προσπάθεια σ’ αυτόν τον τομέα.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια