You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Τοξότης με Αιγόκερω - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 56%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 55%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 50%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 55%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 60%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 60%

Υπάρχει απόκλιση μεταξύ σας και πολύ σύντομα θα αντιληφθείτε ότι βλέπετε με εντελώς διαφορετικό τρόπο τη ζωή, ενώ τα «θέλω» σας από μία ερωτική σχέση, διαφέρουν σημαντικά …

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Το κοινό σας στοιχείο είναι ότι και οι δύο θέλετε να φτάσετε ψηλά και ότι σας αρέσει η πρόοδος και η εξέλιξη, αν όμως μιλήσουμε για τα ζητήματα της «καρδιάς» εκεί υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Εσύ ζητάς δράση και περιπέτεια, ενώ ο Αιγόκερως επιθυμεί την σταθερότητα και βαδίζει πάντα βάση λογικής.

Ας δούμε όμως αναλυτικά το πορτραίτο της προσωπικότητάς σας, αλλά και της σχέσης σας:

Ο Ήλιος σου από το  ζώδιο του Τοξότη φανερώνει πως ότι είσαι  ένας αισιόδοξος αλλά και φιλόδοξος άνθρωπος που έχεις κέφι, ζωντάνια και ενεργητικότητα για ζωή!  Βασική σου επιθυμία είναι η επιτυχία, όχι επειδή θέλεις να έχει την πρωτιά αλλά επειδή ονειρεύεσαι ότι θα φτάσεις πολύ ψηλά, ότι θα πετύχεις και ότι θα καταφέρεις να έχεις μία άνετη ζωή, χωρίς να έχεις την ανάγκη και την υποστήριξη κανενός αλλά στηριζόμενος στις δικές σου δυνάμεις. Είσαι ο άνθρωπος που θα βάλεις στόχους, θα κάνεις προσπάθεια για να τους κατακτήσεις, όμως πολύ γρήγορα θα χάσεις το ενδιαφέρον σου γιατί δεν προσηλώνεσαι για πολύ σε μία σκέψη ή ένα συναίσθημα! Είσαι ανοιχτόμυαλος, προοδευτικός και δεν υπάρχουν στερεότυπα στη ζωή σου. Σου αρέσει η κοινωνική ζωή, έχεις μεγάλο κοινωνικό κύκλο και ξεχωρίζεις πάντα για το χιούμορ σου αλλά και τις εύστοχες ατάκες σου. Λατρεύεις τα ταξίδια, τις νέες εμπειρίες, την δράση, την περιπέτεια και την επαφή σου με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς.  Στον έρωτα θα μπορούσαμε να περιγράψουμε άστατη την συμπεριφορά σου , γιατί πολύ απλά διψάς για ερωτικές περιπέτειες, θέλεις να ζεις ελεύθερα και δεν μπαίνεις εύκολα σε καλούπια! Δεν σημαίνει ότι είσαι άπιστος, όμως είσαι αρκετά αντιδραστικός ερωτικός σύντροφος, αν νιώσεις ότι πιέζεσαι ή περιορίζεσαι. Σου αρέσει το ερωτικό κυνήγι , ιδιαίτερα όμως στα δύσκολα θηράματα… όσο πιο δύσκολη και περίεργη είναι μία ερωτική ιστορία, τόσο περισσότερο εξάπτεσαι και φουντώνει το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Όταν αισθάνεσαι ότι έχεις κατακτήσει τον ερωτικό σου στόχο και θεωρήσεις το ταίρι σου δεδομένο, τότε παύει πλέον να νιώθεις το ίδιο δυνατά…

Ο σύντροφός του, έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Αιγόκερω και αυτό φανερώνει ότι είναι ένα άτομο φιλόδοξο, εργατικό, αξιόπιστο και υπεύθυνο.  Η επιθυμία του Αιγόκερω, είναι να δημιουργήσει σταθερές βάσεις στη ζωή του. Είναι πολύ σημαντικό για εκείνον να επιτύχει την καταξίωση σε κάθε τομέα της ζωής του, γιατί είναι και ο άνθρωπος που θέλει να διατηρεί πάντα ένα άριστο κοινωνικό προφίλ.   Στα ερωτικά ζητήματα, λειτουργεί πάντα βάση λογικής, έχει αυτοσυγκράτηση και  δεν εκφράζει τις προθέσεις του και τα συναισθήματά του με τα λόγια, αλλά με τις πράξεις. Διαθέτει αποφασιστικότητα και δυναμισμό, είναι αυστηρός κριτής, αλλά και αρκετά εκλεκτικός στην επιλογή ερωτικού συντρόφου. Δεν επιτρέπει  στον εαυτό του να γίνεται έρμαιο των συναισθημάτων του, φροντίζει να κάνει το σωστό και αυτό που η λογική του επιβάλει ότι πρέπει να γίνει.  Για τον Αιγόκερω είναι πολύ σημαντική η γνώμη του οικογενειακού αλλά και του κοινωνικού του περιβάλλοντος και πολλές φορές μπορεί να επηρεαστεί από αυτήν!   Αναζητά έναν σταθερό και αξιόπιστο σύντροφο, που θα έχει φιλοδοξίες για τη ζωή και θα μπορεί να κατανοήσει τα όνειρα και τις ενέργειες που κάνει ο ίδιος προκειμένου να πετύχει. Επιθυμεί να δημιουργήσει την δική του οικογένεια, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είναι λάτρης της παράδοσης ….

 

Τα δυνατά σημεία της σχέσης σας είναι:

  •          Ένας Αιγόκερως μπορεί να σε μάθει να λειτουργείς με λογική και να έχεις περισσότερη υπομονή και επιμονή στους στόχους σου! Μαζί του θα μάθεις να βάζεις σχέδια και πλάνα και να λειτουργείς πιο μεθοδικά.
  •          Ο Αιγόκερως στο πλευρό σου μπορεί να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τον κοινωνικό του κύκλο. Θαυμάζει την άνεση που έχεις στις νέες γνωριμίες και απολαμβάνει τις στιγμές που περνάτε μαζί με φίλους!
  •          Σε αυτή τη σχέση, εσύ βάζεις τις ιδέες και ο Αιγόκερως βάζει το πλάνο προκειμένου όσα έχεις στο μυαλό σου να γίνει πραγματικότητα.
  •          Αναπτύσσονται μεταξύ σας βαθιά αισθήματα εκτίμησης και σεβασμού. Παρόλο που είστε εντελώς διαφορετικοί, σας αρέσει που το ταίρι σας έχει πάντα μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση από εσάς.

Ποια είναι όμως τα σημεία που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε;

 

  •          Τοξοτάκι μου, μπορεί εύκολα να κάνεις το λάθος και να θεωρήσεις δεδομένη την παρουσία του Αιγόκερω στη ζωή σου.  Με την συνέπεια, την σταθερότητα και την σοβαρότητά του, σε κάνει να χάνεις το ενδιαφέρον σου – αφού ξέρουμε πόσο πολύ σου αρέσουν τα δύσκολα-! Ωστόσο γρήγορα θα αντιληφθείς, ότι ο Αιγόκερως θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες, όμως αν δεν σεβαστείς τις προσπάθειές του, τότε δεν υπάρχει δρόμος γυρισμού!
  •          Ο Αιγόκερως μπορεί πολλές φορές να κρίνει την συμπεριφορά σου επιπόλαιη, γιατί ο ανεξάντλητος ενθουσιασμός σου και η τάση σου να βαριέσαι πολύ εύκολα και γρήγορα, απλά δεν του ταιριάζουν!
  •          Ένας Τοξότης που διαθέτει φιλελεύθερες ιδέες, δεν μπορεί να τα πάει καλά με τον συντηρητικό και παραδοσιακό τρόπο σκέψης ενός Αιγόκερου. Είναι αναμενόμενο ότι μεταξύ σας δημιουργούνται σημαντικές διαφορές απόψεων.
  •          Ο Αιγόκερως ζητά μόνιμη δέσμευση, εσύ φοβάσαι την δέσμευση… θα πρέπει να βρείτε μία μέση λύση!

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια