You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Τοξότης με Ιχθύ - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 60%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 65%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 65%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 70%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 60%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 60%

Ο Ιχθύς με τον Τοξότη δεν είναι εύκολο ταίριασμα. Και πάλι, καθώς είστε και οι δύο μεταβλητά ζώδια, που σημαίνει πως είστε ιδιαίτερα ευέλικτοι άνθρωποι και έχετε την ικανότητα να βρείτε λύσεις. Ας ρίξουμε μια ματιά τι μπορεί να καταστρέψει τη σχέση σας έτσι ώστε να κάνετε τα απαραίτητα βήματα.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Η πιο εμφανής διαφορά σας είναι πως οι Ιθχύες είναι συναισθηματικά ρομαντικοί και ό, τι κάνουν αφορά τη καρδιά τους. Τα μεγάλα και εκφραστικά τους μάτια καθρεφτίζουν τα συναισθήματά τους, και ακόμα και αν θέλουν να κρύψουν κάτι, είναι αδύνατο.
Εσείς, οι Τοξότες, είστε τελείως διαφορετικοί, και κατά καιρούς, νιώθετε πως οι Ιχθύες είναι υπερβολικά συναισθηματικοί. Οι Ιχθύες δεν θα ανταποκριθούν όμορφα απέναντι στην ωμή ειλικρίνειά σας. Δεν τους αρέσει να είναι τόσο ευθείς όσο εσείς, και είναι πολύ προσεκτικοί με τα λόγια τους και τα αρνητικά σχόλιά τους απέναντι στους άλλους.
Εσείς από την άλλη μεριά το θεωρείτε πολλή σκληρή δουλειά. Ο Ιχθύς θα σας ζητήσει να είστε πιο στοργικοί.

Ένας κανόνας: είναι ιδιαίτερα σημαντικό να πάρετε τα συναισθήματα των Ιχθύων στα σοβαρά. Πολλές φορές οι Τοξότες κάνουν το λάθος να τα παραμελούν.
Ο Ιχθύς θα λατρέψει το μυαλό σας, ειδικά την ικανότητά σας να σκέφτεστε τόσο διευρυμένα. Θα λατρέψει επίσης το γεγονός πως είστε τόσο θαρραλέοι να κάνετε μεγάλες ερωτήσεις που αφορούν τη ζωή, πράγμα πολύ σημαντικό για τους Ιχθύες.
Ο Τοξότης κυβερνά τον 9ο Οίκο του Ωροσκοπίου, που κυβερνά τις πνευματικές ερωτήσεις. Οι Ιχθύες είναι έντονα πνευματικοί. Και οι δύο νοιάζεστε πολύ για τους άλλους. Οι Ιχθύες νοιάζονται για συγκεκριμένα άτομα ενώ εσείς για ομάδες ανθρώπων ή για την κοινωνία σαν σύνολο.
Οι Ιχθύες δεν θα ασχοληθούν με την ανάγκη του Τοξότη για χώρο. Καθώς ζουν στο κόσμο που δημιουργούν στα όνειρά τους και στις φαντασιώσεις τους δεν θα σας δημιουργούσουν πρόβλημα. Είναι πολυάσχολοι με τον εαυτό τους.

Θα ενθουσιαστείτε από την φαντασία του Ιχθύ και τον ποιητικό τρόπο που βλέπει τον κόσμο. Ο σύντροφός σας πάσχει από έλλειψη αυτοπεποίθησης, και εσείς μπορείτε να τον βοηθήσετε να συνειδητοποιήσει τις ικανότητές του και να την ανεβάσει.
Όταν κάνετε έρωτα με έναν Ιχθύ, θα μεταφερθείτε σε έναν άλλο κόσμο. Οι Ιχθύες περιμένουν –και συνήθως καταφέρουν- να βιώνουν μία αιθέρια εμπειρία κάθε φορά. Για του Ιχθύες, το σεξ είναι πολύ σημαντική και δυνατή έκφραση συναισθημάτων ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αγαπιούνται –παίρνουν τη συγκεκριμένη εμπειρία πολύ σοβαρά.
Το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς, αν θέλετε η σχέση να κρατήσει. Εσείς από την άλλη, έχετε τελείως διαφορετικές προσδοκίες από το σεξ. Ενώ είστε λιγότερο δραματικοί στη προσέγγισή σας, το πνεύμα σας θα επιτρέψει στον Ιχθύ να παρασυρθεί στο πάθος.
Θα δουλέψει αυτή η σχέση; Ο φλογερός Τοξότης δεν ταιριάζει αστρολογικά με τον υδάτινο Ιχθύ. Όμως, αν είστε πραγματικά ερωτευμένοι, μπορείτε να το κάνετε να δουλέψει. Χρειάζεται θέληση και προσπάθεια.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια