You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Τοξότης με Τοξότη - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 69%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 65%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 80%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 70%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 70%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 60%

Εκτός από την ερωτική σπίθα που ανάβει ανάμεσά σας, μεταξύ σας μοιράζεστε μία βαθιά και ειλικρινή φιλία. Αυτή η σχέση βασίζεται σε πολύ καλές βάσεις και όποια και να είναι η μεταξύ σας εξέλιξη, το δεδομένο είναι ότι και οι δύο έχετε κερδίσει την παρουσία ενός πραγματικού φίλου στη ζωή σας!

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Φιλία ή έρωτας, ίσως και εσείς μεταξύ σας πολλές φορές μπερδεύεστε και δεν μπορείτε να διακρίνετε τι ακριβώς είναι αυτό που συμβαίνει ανάμεσά σας. Από την μία υπάρχει μεταξύ σας μία έντονη ερωτική έλξη και ένας μαγνητισμός στον οποίο δεν μπορείτε να αντισταθείτε από την άλλη πλευρά, ο δισταγμός και των δύο για δέσμευση, σας κάνει πολλές φορές να μην παραδέχεστε τα πραγματικά σας συναισθήματα! Πάνω από όλα αυτό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό και για τους δύο, είναι η φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ σας. Αισθάνεστε πώς ο ένας έχει βρει το έμπιστο φιλαράκι στο πλευρό του άλλου! Η αδυναμία που έχετε ο ένας προς τον άλλον, η εκτίμηση, ο σεβασμός αλλά και η ταύτιση απόψεων, είναι φανερά από τα αρχικά στάδια της μεταξύ σας σχέσεις και είναι τα στοιχεία που ποτέ δεν παύουν να υπάρχουν μεταξύ σας, όποια τροπή και να πάρει η σχέση σας.

Μέσα από την επαφή σας, θα ανακαλύψετε πως ο τρόπος που λειτουργείτε και οι επιλογές που κάνετε για τη ζωή σας, έχουν τον κοινό γνώμονα της επιτυχίας! Η αισιοδοξία και το κέφι είναι τα στοιχεία της προσωπικότητάς και των δύο και όλη αυτή η χαρούμενη διάθεση που διαθέτετε, στηρίζει τη σχέση σας, γιατί πάντα προσπαθείτε για το καλύτερο και αυτό που κάνει ευτυχισμένους και τους δύο.  Λατρεύει την διασκέδαση, την κοινωνική ζωή, τις εμπειρίες αλλά και την περιπέτεια και όλη αυτή η δίψα που διακρίνει και τους δύο, για το νέο και το ανεξερεύνητο, σας φέρνει ακόμα πιο κοντά και κάνει τη σχέση σας μοναδική και για τους δύο. Εκτός από το ερωτικό στοιχείο που ούτως ή άλλως υφίσταται μεταξύ σας, μαζί μπορείτε να διευρύνετε ακόμα περισσότερο τους ορίζοντές σας. Με την επαφή σας, μεγαλώνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο την κοινωνική σας ζωή. Παίρνετε μέρος σε δραστηριότητες, που μέχρι τώρα είχατε στο μυαλό, αλλά δεν το κάνατε πράξη, ενώ παράλληλα λειτουργείτε θετικά ο ένας απέναντι στον άλλον, θέτοντας νέους στόχους στη ζωή σας. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι ποτέ κανείς δεν θεωρεί τον άλλον δεδομένο, γιατί υπάρχει  μεταξύ σας ένα συνεχόμενο παιχνίδι διεκδίκησης που σας κάνει να επιδίδεστε διαρκώς σε ένα ακαταμάχητο ερωτικό κυνήγι.  Αυτό που σας δένει, είναι η αλληλεγγύη που αναπτύσσεται ανάμεσά σας καθώς και η αναγνώριση που έχετε ο ένας στην αξία του άλλου. Μέσα από την σχέση σας, αισθάνεστε ότι εξελίσσεστε και όχι ότι περιορίζεστε, αφού και οι δυο σας θέλετε κάποιες στιγμές μόνο για τον εαυτό σας!

Ωστόσο υπάρχουν και σημεία που πρέπει ιδιαίτερα να προσέξετε αν θέλετε αυτή η σχέση να έχει διάρκεια στο χρόνο. Η νευρικότητα, το άγχος και τα ξαφνικά ξεσπάσματα είναι στοιχεία της προσωπικότητας και των δύο. Πολλές φορές μπορεί να σας επηρεάζουν εξωγενής παράγοντες και από επιπολαιότητα να ξεσπάτε σαν ηφαίστειο τα νεύρα στη σχέση σας. Κανείς από τους δύο δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι διακρίνεστε από επιθετική σκέψη και γενικότερα ότι θέλετε την στιγμή που εσείς το αποφασίσετε να επιβάλλεται την άποψή σας. Σε αυτές τις περιπτώσεις προκαλούνται μπερδέματα, όμως έχετε την ευκολία να μπορείτε άμεσα να αποκαταστήσετε οποιοδήποτε αρνητικό γεγονός προκύπτει μεταξύ σας!

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια