You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Τοξότης με Υδροχόο - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 65%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 75%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 70%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 60%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 60%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 60%

Έχεις τον τρόπο να «φουντώνεις» τα συναισθήματα και τις επιθυμίες του Υδροχόου, ο οποίος λατρεύει τις προκλήσεις, τις εμπειρίες αλλά μπορεί να τα πάει και πολύ καλά με τους γρήγορους ρυθμούς σου! Από πλευράς προσωπικότητας, μπορείτε να τα πάτε πολύ καλά …

Είναι γνωστό Τοξοτάκι μου ότι σου αρέσουν τα δύσκολα και στο πλάι ενός εκρηκτικού, παθιασμένου και ιδιαίτερα ανατρεπτικού Υδροχόου, αισθάνεσαι από την πρώτη στιγμή, ότι η σχέση αυτή δεν μπορεί ούτε στιγμή να σου προκαλέσει ανία! Είσαστε και οι δύο η ψυχή της παρέας, οι διασκεδαστές και οι άνθρωποι που καταφέρνετε να είστε παντού και πάντα αγαπητοί, αυτό είναι και το κοινό σημείο το οποίο μπορεί να σας φέρει γρήγορα κοντά …

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμαx

Ας δούμε όμως αναλυτικά το πορτραίτο της προσωπικότητάς σας, αλλά και της σχέσης σας:

Ο Ήλιος σου από το  ζώδιο του Τοξότη φανερώνει πως ότι είσαι  ένας αισιόδοξος αλλά και φιλόδοξος άνθρωπος που έχεις κέφι, ζωντάνια και ενεργητικότητα για ζωή!  Βασική σου επιθυμία είναι η επιτυχία, όχι επειδή θέλεις να έχει την πρωτιά αλλά επειδή ονειρεύεσαι ότι θα φτάσεις πολύ ψηλά, ότι θα πετύχεις και ότι θα καταφέρεις να έχεις μία άνετη ζωή, χωρίς να έχεις την ανάγκη και την υποστήριξη κανενός αλλά στηριζόμενος στις δικές σου δυνάμεις. Είσαι ο άνθρωπος που θα βάλεις στόχους, θα κάνεις προσπάθεια για να τους κατακτήσεις, όμως πολύ γρήγορα θα χάσεις το ενδιαφέρον σου γιατί δεν προσηλώνεσαι για πολύ σε μία σκέψη ή ένα συναίσθημα! Είσαι ανοιχτόμυαλος, προοδευτικός και δεν υπάρχουν στερεότυπα στη ζωή σου. Σου αρέσει η κοινωνική ζωή, έχεις μεγάλο κοινωνικό κύκλο και ξεχωρίζεις πάντα για το χιούμορ σου αλλά και τις εύστοχες ατάκες σου. Λατρεύεις τα ταξίδια, τις νέες εμπειρίες, την δράση, την περιπέτεια και την επαφή σου με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς.  Στον έρωτα θα μπορούσαμε να περιγράψουμε άστατη την συμπεριφορά σου , γιατί πολύ απλά διψάς για ερωτικές περιπέτειες, θέλεις να ζεις ελεύθερα και δεν μπαίνεις εύκολα σε καλούπια! Δεν σημαίνει ότι είσαι άπιστος, όμως είσαι αρκετά αντιδραστικός ερωτικός σύντροφος, αν νιώσεις ότι πιέζεσαι ή περιορίζεσαι. Σου αρέσει το ερωτικό κυνήγι , ιδιαίτερα όμως στα δύσκολα θηράματα… όσο πιο δύσκολη και περίεργη είναι μία ερωτική ιστορία, τόσο περισσότερο εξάπτεσαι και φουντώνει το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Όταν αισθάνεσαι ότι έχεις κατακτήσει τον ερωτικό σου στόχο και θεωρήσεις το ταίρι σου δεδομένο, τότε παύει πλέον να νιώθεις το ίδιο δυνατά…

Ο σύντροφός σου έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Υδροχόου, αυτό σημαίνει ότι είναι ένας επαναστατικός άνθρωπος, με πρωτοπόρο πνεύμα και φιλελεύθερη φύση! Ερωτεύεται κεραυνοβόλα, όμως γρήγορα χάνει το ενδιαφέρον του, γιατί δεν μπορεί να αποχωριστεί την ελευθερία του και τον τρομάζουν οι πιεστικές δεσμεύσεις.  Είναι ευφυής, εφευρετικός, ανθρωπιστής και πολύ πιστός στα ιδανικά και στις αξίες του. Συχνά μπερδεύει τον έρωτα με  την φιλία και διατηρεί πάντα έναν μεγάλο κύκλο θαυμαστών, γιατί με την εξωστρέφειά του γίνεται αγαπητός και περιζήτητος. Τον έλκουν ερωτικά οι δύσκολες περιπτώσεις και συνήθως θέλει να έχει στο πλευρό του ένα άτομο το οποίο έχει πολλές σημαντικές διαφορές από εκείνον.  Αδιαφορεί για ηλικιακά, χιλιομετρικά  χάσματα, ίσα – ίσα που του αρέσει να τα γκρεμίζει προκειμένου να απολαύσει τον έρωτά του! Είναι πρόκληση για τον Υδροχόο να έχει σχέση με ένα άτομο που τους χωρίζει ηλικιακή ή χιλιομετρική απόσταση ή έχουν διαφορετική κουλτούρα, ενδιαφέροντα ή κοινωνικό στάτους!  Ο Υδροχόος είναι ένας προοδευτικός αλλά και εκκεντρικός άνθρωπος, όμως όταν αγαπήσει, τότε τα συναισθήματά του θα έχουν διάρκεια για πάντα!

Τα δυνατά σημεία της σχέσης σας είναι:

  •          Λατρεύεται και δυο  σας την κοινωνική ζωή και σας αρέσει να ζείτε νέες εμπειρίες. Μαζί λοιπόν θα απολαύσετε στιγμές για πρώτη φορά, θα κάνετε πράγματα για πρώτη σας φορά και η σχέση σας θα αποτελέσει σταθμό νέων εμπειριών που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη και των δύο!
  •          Στον έρωτα λειτουργείτε και οι δύο με πάθος, για αυτό και οι ιδιαίτερες προσωπικές σας στιγμές, δεν θα αφήσουν κανέναν από τους δύο παραπονεμένο. Ναι, υπάρχει έντονη ερωτική χημεία!
  •          Μπορείτε να βρείτε αρκετά κοινά ενδιαφέροντα.
  •          Μαζί θα ταξιδέψετε, θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα κάνετε τρέλες σαν να ζείτε τον έρωτα για πρώτη φορά!

 

Ποια είναι όμως τα σημεία που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε;

 

  •          Δεν μπορείς να αμφισβητήσεις το γεγονός ότι όταν έχεις άγχος ή προβλήματα στην καθημερινότητά σου, ο χαρακτήρας σου είναι αρκετά νευρικός. Ο Υδροχόος παρόλο που μπορεί να προσπαθεί να σε ηρεμήσει, είναι ακόμα πιο επαναστατικός και εκρηκτικός από εσένα. Όταν λοιπόν προκύπτουν μεταξύ σας διαφωνίες, οι καβγάδες σας είναι ιδιαίτερα έντονοι, σαν να έφτασε η συντέλεια του κόσμου.
  •          Κανείς από τους δύο δεν αντέχει τις πιέσεις και τα προβλήματα, όμως καμία σχέση δεν είναι ιδανική και μόνο με ευχάριστες ημέρες. Στην πρώτη δυσκολία, το βάζετε στα πόδια … γιατί απλά βαριέστε να μπείτε στην διαδικασία επίλυσης των προβλημάτων.
  •          Η στάση του Υδροχόου, αλλά και τα συναισθήματά του διακρίνονται από σταθερότητα, ενώ εσύ αγαπημένο μου Τοξοτάκι είσαι πιο ευμετάβλητος. Στην πορεία λοιπόν του δεσμού σας θα αποδειχθεί ότι πολλά από όλα όσα έταξες ή δήλωσες ήταν αποκλειστικά και μόνο από τον ενθουσιασμό σου!

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια