You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Υδροχόος με Ιχθύ - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 65%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 60%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 70%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 60%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 70%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 65%

Όταν υπάρχει ερωτική έλξη μεταξύ Ιχθύ και Υδροχόου υπάρχει μεγάλη δημιουργία και συμπόνοια. Αυτά τα δυο ζώδια είναι ιδεαλιστές τόσο σαν ζευγάρι όσο και σαν προσωπικότητες. Ο Ιχθύς κινείται στο ονειρικό του περιβάλλον και ο Υδροχόος επινοεί συνεχώς νέα πράγματα και τρόπους για να τα υλοποιήσει. Αυτή η σχέση ασχολείται εκ βαθέων με την αλήθεια ενός ζητήματος που προκύπτει, ενώ και τα δυο ζώδια αναζητούν πάντα λύσεις στα προβλήματα τους.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Έχουν και οι δύο την τάση για ενδοσκόπηση. Ο Υδροχόος βγάζει συχνά εύκολα συμπεράσματα για ανθρώπους των οποίων δεν συμμερίζεται την άποψη, ενώ ο Ιχθύς είναι πολύ συμπονετικός ακόμα και απέναντι σε αυτούς που δεν το αξίζουν.

Ο Υδροχόος και ο Ιχθύς μπορούν να γίνουν πολύ καλοί φίλοι και άψογοι εραστές. Τα προβλήματα είναι σπάνια, όμως κάποιες φορές ο Υδροχόος μπορεί να γίνει πολύ πνευματώδης και απόμακρος για τον Ιχθύ, ενώ στα μάτια του Υδροχόου ο Ιχθύς αυτοθυσιάζεται εύκολα και μοιάζει πολύ αφελής. Ορισμένες φορές, οι διαφορετικές αντιδράσεις σε μια κατάσταση μπορεί να προκαλέσουν χάσμα μεταξύ των δύο. Ο Υδροχόος εύκολα απομακρύνει αυτούς που δεν συμφωνούν με τη γνώμη του και ο Ιχθύς ασχολείται πολύ γρήγορα με τα θέματα των άλλων. Κάποιες φορές στο ζευγάρι θα προκύψουν διαφωνίες, όμως και οι δυο ξέρουν να συγχωρούν και να ξεχνούν εύκολα.

Ο Ουρανός και ο Κρόνος είναι οι πλανήτες που κυβερνούν τον Υδροχόο ενώ ο Δίας και ο Ποσειδώνας οι πλανήτες που κυβερνούν τον Ιχθύ. Ο Ουρανός εστιάζει στις ρηξικέλευθες ιδέες και τις καινοτόμους πρακτικές. Ο Κρόνος κατευθύνει στη σχέση αυτή τις ιδέες και οργανώνει τις λεπτομέρειες που θα τις πραγματοποιήσουν.

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του Αέρα και ο Ιχθύς του Νερού. Η σχέση αυτή κινητοποιείται από τη σκέψη και το συναίσθημα αντίστοιχα. Σε αυτή τη σχέση υπάρχει μεγάλη ροή πραγμάτων ενώ πρόκειται για μια πολύ ευέλικτη και προοδευτική ένωση. Όταν η σχέση είναι καλή τότε όλα βαίνουν θαυμάσια, όταν πάλι είναι κακή η επικοινωνία είναι απαίσια.

Στον Ιχθύ αρέσει να βρίσκεται εκεί που εξάπτεται η δράση και η σκέψη του Υδροχόου και ο Υδροχόος μπορεί να διδαχτεί κοινωνική ανοχή και ζεστασιά από τον συνεσταλμένο Ιχθύ. Η ομάδα αυτή συνεργάζεται πολύ καλά. Διαφωνίες υπάρχουν μεταξύ τους αλλά δεν έχουν μεγάλη διάρκεια. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν εξαιτίας της ανάγκης του Ιχθύ για συναισθηματική υποστήριξη και τρυφερότητα και της προτίμησης του Υδροχόου για νέες ιδέες παρά για ρομαντισμό.

Ο Υδροχόος είναι Σταθερό ζώδιο και ο Ιχθύς Μεταβλητό. Ο Υδροχόος είναι αυτός που εισάγει νέες ιδέες και αλλαγές και ο Ιχθύς θα τις αποδεχτεί εφόσον έχουν συγκεκριμένο ρόλο και συμβάλουν στην βελτίωση της σχέσης. Όταν τα δυο αυτά ζώδια βρίσκονται μαζί δεν πρόκειται να μαλώσουν για το ποιος θα πάρει τα εύσημα για τα κατορθώματα τους. Και τα δύο ζώδια είναι πολύ καλύτερα στο να ξεκινούν πράγματα παρά να τα τελειώνουν, εάν ο Υδροχόος πλήξει στη σχέση, ο Ιχθύς θα ακολουθήσει το παράδειγμα του και θα θελήσει και εκείνος να προχωρήσει.

Το ατού αυτής της σχέσης; Είναι το κοινό τους ενδιαφέρον για την καλλιέργεια της γνώσης και την αποδοχή καινοτόμων και κοσμοπολίτικων ιδεών. Ταιριάζουν πολύ στον ενθουσιασμό, την ενέργεια και επιθυμία για ειλικρινή ανοιχτή και έντιμη σχέση. Η συμβατότητα της σχέσης τους εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τα κοινά τους ενδιαφέροντα και τις αμοιβαίες προσωπικότητες τους.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια