You dont have javascript enabled! Please enable it! Είδα στον ύπνο μου ότι πήγα στην Χίο για να μείνω μόνιμα και... - Μαντείον

Από: Xatzidimitriou

Είδα στον ύπνο μου ότι πήγα στην Χίο για να μείνω μόνιμα και περπατώντας την ανηφόρα για να φτάσω στα θυμιανα ένα χωριό της Χίου στο τέλος της μικρής αναφοράς την οποία ανέβηκα εγώ και άντρας μου και τα παιδιά μου με πολύ ευχαρίστηση και χαρά συνάντησα την γιαγιά μου που είναι άρρωστη και δεν μπορεί να περπατήσει να κάθετε σε ένα ξύλινο παγκάκι και την κρατούσε αγκαλιά ο παππούς μου που είναι πεθαμένος ήταν πολύ όμορφος και πιο νέος από ότι πέθανε όταν με είδε ο παππούς μου γέλασε και ήταν χαρούμενος που ήμουν εκεί. Η γιαγιά μου χωρίς να σηκωθεί με πείτε μια μεγάλη αγκαλιά και έκλεγε και χωρίς δόντια ίσα με κλάματα μου έλεγε είδες κόρη μου εγώ σε βοήθησα να έρθεις εδώ και θα σου δώσω ότι θες τι θέλεις καρέ μέχρι και τα τσικαλια μου τα κουζίνα μου όλα πάρτα όλα δικά σου εσύ να είσαι καλά!!! Να σημειώσω ότι με την γιαγιά μου έχουμε να βρεθούμε 10 χρόνια ξέρω ότι είναι άρρωστη και δεν περπατάει δεν θεωρούμε και από τα αγαπημένα της εγγόνια επειδή εκείνη ήταν Χίο και εγώ Αθήνα τώρα που εγώ θα κατέβω μόνιμα στην Χίο θα μείνω στο σπίτι που έγραψε στην μαμά μου εν συνεχεία η μαμά μου θα το γράψει σε εμένα στην πραγματικότητα η γιαγιά μου δεν με έχει βοηθήσει ποτέ σε τίποτα !!!Ο παππούς μου με αγαπούσε !!!αυτά τι συμβαίνει άραγε αυτό το όνειρο εγώ πάντως ξύπνησα και ήμουν γαλήνια ανάλαφρη ξεκούραστη και χαρούμενη Ευχαριστώ πολύ!!!!!!

ΕΡΜΗΝΕΙΑ

Καλημέρα ,πιστεύω ότι ο παππούς είχε αφήσει εντολή για εσένα και για αυτό ήταν πιο νέος και όμορφος .η γιαγιά σου σίγουρα θα σου αφήσει κάτι ..μάλλον έχει μετανιώσει για πολλά. Το χωρίς δόντια είναι ότι θα φύγει σύντομα …λέω.. εγώ.. Το καλά για εσένα είναι χαρά και δικαίωση το Κλάμα της. Η γαλήνη που ένιωσες είναι ότι έρχεται κάτι καλό για εσένα .Ευχαριστώ πολύ!
0
Αν έχετε κάποια απορία σχετικά με την ερμηνεία που σας έδωσα, γράψτε ένα σχόλιο ώστε να το συζητήσουμε!x

Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια